- 29 Aralık 2016
- 35
- 1
- 1
- Konu Sahibi cleankiller35
-
Tam olarak kime mesaj atarsa?öncelikle iyi geceler size bir derdimi paylaşmak istiyorum lütfen dalga geçme kötü sözler gibi şeyler olmasın. Ben 17 yaşındayım bundan 1 sene önce başımdan kötü bi olay geçti tam açıklamak istemiyorum ama kız değilim ve şuan sözlüyüm istediğim biriyle ocakta 18ime giricem. ama başımda ki dert şu eski sevgilim suan beni tehdit ediyor suan ki sevgiline bunu soylicem falan diye anneminde herseyden haberi var ve bu olay başımda 1 haftadan beri var annem eski sevgilin bu zamana kadar mesaj atmadıysa bundan sonra mesaj atmaz diyo suan ki sözlümün de biraz psikolojik sorunları var ve güvensiz herkese karsi yani sizden isteğim mesaj atarsa ne yapmalıyım annem ve babam ayrı velayetim babamda hastaneye gidemem zaten annemde göndermez ne yapmalıyım Allah rızası için yardım edebilir misiniz
havlayan köpek ısırmaz. eski sevgilin yeni sevgilinin numarasını nereden biliyor ki
bir de hastane olayını anlamadım çok
bir de sözlün daha önce cinsel ilişkiye girdiğini biliyor mu
bir de bilmiyorsa ne yapmayı düşünüyorsun
Tam olarak kime mesaj atarsa?
Sevgiline mi?
Yani eğer buysa, bunun kaçısı yok ki.
Evliyken de söyleyebilir.
Önemli olan sevgilinin tavrı.
Edit ; hastane olayını ben de anlamadım
hayir sözlüm hiç bir şeyi bilmiyor. eski sevgilim sözlümün de numarasını bilmiyor sosyal hesaplardan bahsediyorum. Ve en yakın arkadaşım eski sevgilime bir mesaj atmisti 1 sene kadar oluyo biz ayrılalı. arkadaşımın yazdığı mesaj facebook sifresi ile ilgiliydi verdim vermedim muhabbetti arkadaşım bunu açıklama yapmadan yazdığı için kanıt olarak elinde tutuyo ve bu mesajı aticam diyo
valla senin bunlardan daha büyük problemin sözlüne gerçekleri söylememiş olman şu an. önce otur sözlünle konuş. diyelim ki eski sevgili olayını atlattın ilk gece zaten anlayacak kız olmadığını. ilk gece anne evine geri döndürülenlerden olmak istemezsin diye düşünüyorum.
eğer bu konularda hassas biriyse ve kabul etmeyeceğini düşünüyorsan zaten devam etme bu olaya. çok üzülürsün daha.
sözlüme mesaj atarsa ne yapacağımı düşünüyorum hastaneye diktirmek içinde gidemem eğer sözlüm kız misin değil misin diye hastaneye bakmaya gidelim derse de gidemem ayrıca annemde boyle biseye izin vermez
18 yaşında bile değilsin ne evliliği güzel kardeşim acelen ne?
bazı annemle ilgili olaylardan dolayı benim adım çıkmış bi haldeydi ve sözlüme bunların Hepsini anlatmıştım yani birinden benim hakkımda bisey duyarsan ben önceden sana söylüyorum demiştim oda bana benden önceki hayatın beni ilgilendirmez demişti. ama bide bu kiz olup olmama konusunu açmıştım laf arasında eğer eskiden başından kötü bi olay geçmişse belki bi ihtimal kabul ederim ama bunu bana ilk başta soylicek evlenme eşiğindeyken değil demişti sözlüm
Ablacım zaten evlenmek için daha çok var bende bunun farkindayim sadece aile arasında yapılan bi söz bu oyle abartılı bisey yok
sözlün kaç yaşında
Henüz küçüksün anlamıyorsun sana 3 sene sonra evlenicez derler bi bakmışsın 5 ay içinde apar topar evlendirmişler ne olduğunu anlamazsın bile bu yaşta bu kadar büyümeye çalışma benceAblacım zaten evlenmek için daha çok var bende bunun farkindayim sadece aile arasında yapılan bi söz bu oyle abartılı bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?