- 29 Aralık 2016
- 35
- 1
- 1
- Konu Sahibi cleankiller35
-
beni tehdit eden çocuk arkadaşlarımdan haber gönderiyor bana biyerden ulaşıp yazmıyor yada aramıyor dediğim gibi bu muhabbet 1 haftadır var ve annem 1 haftadır atmadıysa mesaj bundan sonra atmaz diyor. elimde kanıt var diyor beni tehdit eden elindeki kanıtta şu : en yakın arkadaşım neredeyse 1 sene önce bu çocuğa mesaj atmisti. Çünkü benim facebook şifremi istedi ve aileme akrabalarıma olur olmadık şeyler yazıyordu. En sonunda arkadaşım buna mesaj attı kız ilk defa birine güvenip verdi boyle mi yapman gerekiyordu bu muhabbeti kimse duymasın yazdı. En yakın arkadaşım bunu açıklamasıyla yazmadığı için cocukta bunu kanıt olarak elinde tutuyor ama annem anneannem kuzenlerim ve arkadaşlarım bunun facebook muhabbetti olduğunu biliyor. annemde eğer mesaj atarsa hepimiz konuşuruz bize de inanmayacak değil ya diyor
Yani arkadaşın "sana güvenip verdi "demesi yanlış olmuş. "Zorla aldın kızın bakireligini" deseydi daha doğru olurdu. Günahını almış arkadaş dediğin kisi. Günahını da niye almış bilmiyorum? Sen o arkadaşına kızdın mı? Eger zorla olduysa ben olsam gorusmemi bile keserdim. Her neyse seni her kim kim üzerine tehdit ediyorsa tehdit edilmeni de şikayet edebilirsin. Senin huzurunu kimsenin bozmaya hakkı yok. Sen sorumlusun kendin hakkında neyi kime anlatacağın için. Ama sana şunu diyeyim bu kişi sen evlendikten sonra da hırs yapıp sinir yapıp sevgiline bunu yazabilir. Çünkü onun bilmediğini tahmin ediyor. Sen söylersen bunu sozlune yada zaten bildiğini ima edersen hiç bir kozu kalmaz elinde.
Zorla aldın kızın bakireliğini ne demek ya?Noluyor bi iki damla kan aktı diye gitti mi şimdi bakirelik namus vah vah.Kız tecavüze uğradım diyo sen diyosun ki hmmm peki nefsine uyup bi daha yaptın mı yaptıysan çok günah.Kara cahil misiniz ya siz.Vallahi gece gece sinirimi tepeme çıkardınYani arkadaşın "sana güvenip verdi "demesi yanlış olmuş. "Zorla aldın kızın bakireligini" deseydi daha doğru olurdu. Günahını almış arkadaş dediğin kisi. Günahını da niye almış bilmiyorum? Sen o arkadaşına kızdın mı? Eger zorla olduysa ben olsam gorusmemi bile keserdim. Her neyse seni her kim kim üzerine tehdit ediyorsa tehdit edilmeni de şikayet edebilirsin. Senin huzurunu kimsenin bozmaya hakkı yok. Sen sorumlusun kendin hakkında neyi kime anlatacağın için. Ama sana şunu diyeyim bu kişi sen evlendikten sonra da hırs yapıp sinir yapıp sevgiline bunu yazabilir. Çünkü onun bilmediğini tahmin ediyor. Sen söylersen bunu sozlune yada zaten bildiğini ima edersen hiç bir kozu kalmaz elinde.
Arkadaşın onu senin eski sevgiline yazmadi mi eskiden "sana güvenip verdi" diye. O eski sevgilin değil mi seni tehdit eden gene aynı arkadaşın uzerinden? Ama sen eski sevgiline inanma etme demişsin. Yani ortada zorla yada güvenip elden giden bir bakirelik var. Arkadaşın güvenip verdiğini yazmış çok yanlış etmiş sen ise zorla oldu diyorsun çok çekişmeli...
Hadi diyelim ki eski sevgilin rahat bıraktı yazmadı kimseye. Sonucta diktirmeyi de düşünmüyorsun. Ortada bi yalan var . Yalan üstüne kurulu bir evlilik olmaz ki. Zorla olduysa için rahat olsun ona bunu açıklarken çünkü o zorla olduğunu hisseder. Ama güvenip verdiysen o senin kendi iraden ve isteğin.
Farkında mısınız bilmem ama konu sahibi bakirelige değer veriyor ve buna değer veren bir kişi ile sözlü. Onun için zorla olan ve istekli olan bir beraberliğin ayrımını yaptım. Önceden yazdıklarımı da dikkate alın lütfen. Ben gayet saygılıyım her tür insana.Zorla aldın kızın bakireliğini ne demek ya?Noluyor bi iki damla kan aktı diye gitti mi şimdi bakirelik namus vah vah.Kız tecavüze uğradım diyo sen diyosun ki hmmm peki nefsine uyup bi daha yaptın mı yaptıysan çok günah.Kara cahil misiniz ya siz.Vallahi gece gece sinirimi tepeme çıkardın
Farkında mısınız bilmem ama konu sahibi bakirelige değer veriyor ve buna değer veren bir kişi ile sözlü. Onun için zorla olan ve istekli olan bir beraberliğin ayrımını yaptım. Önceden yazdıklarımı da dikkate alın lütfen. Ben gayet saygılıyım her tür insana.
Ayrıca yaptıysan çok günah demedim. Gene ayırım yaptım. Sevgilisi bakirelige değer verdiği için egerki nefsi ile bir şey yaşasaydı ve bunu saklayıp zorla oldu deseydi doğru bulmazdım. Burada mantıklı ve karşı tarafın değerlerine de değer vererek birşeyler yazıyorum düşünüyorum. Yanlış buluyorsaniz da siz de ozaman o nisanlisin kafasında değilsiniz. Biraz her insana değer vermeyi öğrenin. Bakirelige değer verene vermeyene de aynı değeri gösterin.Zorla aldın kızın bakireliğini ne demek ya?Noluyor bi iki damla kan aktı diye gitti mi şimdi bakirelik namus vah vah.Kız tecavüze uğradım diyo sen diyosun ki hmmm peki nefsine uyup bi daha yaptın mı yaptıysan çok günah.Kara cahil misiniz ya siz.Vallahi gece gece sinirimi tepeme çıkardın
Bunun açıklamasını ozaman çok kolay yapabilirsin ki aynı şuan bana anlattığın gibi.sizinle şurada anlaşamıyoruz güvenip verdi derken facebook şifresinden bahsediyor arkadaşım ama facebook şifresini güvenip verdi yazmadığı için oda bunu koz olarak kullanıyor
Ne zarmış arkadaş ya. Bu kadar cahil bir toplum olmasaydık , bunca kız bu sıkıntıları yaşamazdi. Tecavüze uğruyor, baba korkusundan şikayet edemiyor. Kanada gibi bir yerde olsa bu durum, baba o çocuğu rezil ederdi . Kızın ne suçu var, ben anlamıyorum bu mantığı.
Konu sahibi suanki sözlük çok sinirliymis, gözü görmüyor bir şeyi diyosun senin can güvenliğin var mı. Bak dikkat et, psikopat çıkmasın , bu olay için değil evlilikte sana bir şey yapmasın. İyi tanı, öyle evlen.
Eski sevgilin de bir şey yapamaz, şikayet ederim seni de gerekirse. Arkadaşının msjndan rahatsizsan kötü niyetle atmış arkadaşım , işbirliği yapmışlar karşı tarafla bizim aramızı bozmak için de .
Sözlünü de pek gözüm tutmadı, yoksa şöyle derdim ama o da şiddet meyillisi gibi geldi. Evlenme,oku desek yapmazsin en azından kötünün iyisi eski sevgilin olcak tecavüzcü zorba yüzünden ayrılmamış olursunuz.
Ne zarmış arkadaş ya. Bu kadar cahil bir toplum olmasaydık , bunca kız bu sıkıntıları yaşamazdi. Tecavüze uğruyor, baba korkusundan şikayet edemiyor. Kanada gibi bir yerde olsa bu durum, baba o çocuğu rezil ederdi . Kızın ne suçu var, ben anlamıyorum bu mantığı.
Konu sahibi suanki sözlük çok sinirliymis, gözü görmüyor bir şeyi diyosun senin can güvenliğin var mı. Bak dikkat et, psikopat çıkmasın , bu olay için değil evlilikte sana bir şey yapmasın. İyi tanı, öyle evlen.
Eski sevgilin de bir şey yapamaz, şikayet ederim seni de gerekirse. Arkadaşının msjndan rahatsizsan kötü niyetle atmış arkadaşım , işbirliği yapmışlar karşı tarafla bizim aramızı bozmak için de .
Sözlünü de pek gözüm tutmadı, yoksa şöyle derdim ama o da şiddet meyillisi gibi geldi. Evlenme,oku desek yapmazsin en azından kötünün iyisi eski sevgilin olcak tecavüzcü zorba yüzünden ayrılmamış olursunuz.
Farkında mısınız bilmem ama konu sahibi bakirelige değer veriyor ve buna değer veren bir kişi ile sözlü. Onun için zorla olan ve istekli olan bir beraberliğin ayrımını yaptım. Önceden yazdıklarımı da dikkate alın lütfen. Ben gayet saygılıyım her tür insana.
Bunun açıklamasını ozaman çok kolay yapabilirsin ki aynı şuan bana anlattığın gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?