- Konu Sahibi cleankiller35
-
sözlüm 20 yaşında ama başından çok olaylar geçmiş en başından konuştuk bunları bu zamana kadar çok aldatılmış hep aldatıp bırakmışlar ve benimde ona öyle yapmamdan korkuyo gözü gibi sakınıyo beni ve ben bunları ona suan nasil anlatırım ki annem hiç bişey anlatma diyo hiç biseyden söz etme daha diyo. anlatırsam kötü olur diye düşünüyorum bende kaybetmekte istemiyorum onu çünkü önümüzde daha çok uzun yıllar var ve o bana evlenmeden asla aramızda bisey olmaz diyo. Beni kendi yegenlerinden ayırmıyo nasıl söylerim
anladığım kadarıyla durumunuz daha çok ciddi değil. sen biraz tanı sözlüm dediğin adamı. işler ciddileşmeden nişan filan olmadan mutlaka konuşmuş ol. kimsenin ne güvenini ne zamanını çalmaya hakkın yok.
bazı annemle ilgili olaylardan dolayı benim adım çıkmış bi haldeydi ve sözlüme bunların Hepsini anlatmıştım yani birinden benim hakkımda bisey duyarsan ben önceden sana söylüyorum demiştim oda bana benden önceki hayatın beni ilgilendirmez demişti. ama bide bu kiz olup olmama konusunu açmıştım laf arasında eğer eskiden başından kötü bi olay geçmişse belki bi ihtimal kabul ederim ama bunu bana ilk başta soylicek evlenme eşiğindeyken değil demişti sözlüm
Çocuk sana daha ne desin. Kabullenirim bile demiş. Bu insana ne den yalan söyleme gereği duydun ki!
Peki zorla olduktan sonra birdaha yaptın mı kendi isteğin ile? Bu çok önemli bir faktör bakire lige eger değer veriyorsan
Madem olay zorla oldu eski swvgiline bi daa seni tehdit ederse öyle bi durumda küçük yaştaki çocuğa cimsel istismar suçundan suç duyurusunda bulunacağını söyle
Tam olarak bunu yazacaktımMadem olay zorla oldu eski swvgiline bi daa seni tehdit ederse öyle bi durumda küçük yaştaki çocuğa cimsel istismar suçundan suç duyurusunda bulunacağını söyle
Sana bunu yapanın ağzını burnunu kırmak lazım. Allahim bizleri korusun öyle insanlardan..... istersen hala bile polise gidebilirsin üzerinden ne kadar zaman geçmesi hiç önemli değil. Ama polislik olmasın konu büyümesin diyorsan da o sana bunu yapanı Allaha havale et. Gorustugun kişiye de bunu anlatırken zaten o senin yaşadıklarını hisseder ve sana kiyamaz eminim ki. Bu zorla olan şeyi normal nefs için yapılan bir şey ile kıyaslama. Senin bir suçun olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?