yardım edin lütfen

Aynen siz çok değer gösteriyosunuz tecavüze ugrayan bi kadına peki sonra kendi nefsinle bişeyler yaşadın mı?Verdin mi aldı mı derken.Bravo

ben bu açıklamayı ona yapabilirim evet ve 2 arkadaşım var bu mesajın facebook muhabbeti olduğuna şahit ayrıca kuzenlerim de biliyor ama psikolojik sorunları var hiç kimseye güvenmiyor annesine bile ben bunu anlattıktan sonra bana inanmazsa ne yaparım

Her insana değer verelim ama bakire olmayan kadınları erkeğin kabulüne sunalım. Tabiki erkeği sorgulamıyoruz o yaşamış olabilir çünkü onların nefsi çok kuvvetli hakim olamamıştır.Yazık

İlla diktircen yani. Herkesten kan gelmiyormus ki gelmedi de, ilişkide de sık kendini olsun bitsin. İlla kan istersen aşiret dizisi gibi elini kescek halin yok. Regl zamanına denk getir ilk geceyi, sık kendini olsun bitsin. Bu işte kan, diktirme olayından daha fazlası var. Annen diktircem demek yerine okutsa ya seni. Bak yine söylüyorum suanki sözlünde pek aklibasinda gelmedi bana. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Ayrıca bakire misin,değil misin muhabbeti yapan erkeklerden uzak durulması taraftariyim. Namus ikibacak arasında aranacak bir şey değil. Belki kendi sevişti başkalarıyla , karşındakini kaybetmemek için ne yaparım diye düşüneceğine istismara ugramissin bundan sıyrılmaya çalış,. Çok zor bir yaşamın var belli, Allah yardımcın olsun.

Pardon? Siz beni anlamıyor musunuz? Tekrarlıyorum kibarligimi bozmadan :

Bence bakirelige değer veren bir insan ile görüsuyorsaniz ve siz bu tür şeye değer vermeyip sevişiyorsaniz o zaman bence bakirelige dikkat eden biri ile beraber olmayacaksınız. Buna dikkat edene de değer gösterelim. Dikkat ve değer vermeyene de değer verelim. Herkesin değeri kendisine ama buna saygımız olsun. Anlatabildim mi? Ben kötü birşey demiyorum ki. Ve bu olay zorla olan birşey tecavüz olmuş. Bunu bakirelige dikkat eden bir insan kabullenebilir. Sonucta kızın hiç bir günahı yok ve istek dışı bir şey olmuş. Rabbim sabır ve guc versin. Allahim bizi kötü insanlardan korusun. Egerki kendi nefsi ile bir şey yaşasaydı o zaman hiç o denli bir nişanlı yapma kendine derdim. Ama kızımız da değer veriyor görmüyor musunuz ne kadar üzgün? Neden bu şekilde bakirelige değer veren insanlara karşı çıkıyorsunuz ki? Ben ifade edemiyor muyum kendimi

Ya sen neyi açıklayacaksın güzelim neyi diktireceksin ya.Adama söylersin tecavuze uğradıysan bunu da yaşadığın psikolojiyi anlasın diye söylersin seni kabul etsin diye değil.

Bu kafayla gidersen 3 4 seneye buraya konu açarsın kocam bana güvensiz siddet görüyorum 2 de çocuğum var diye.Yıl 2017 olacak nerdeyse azicik kocadan başka biseye bassın kafanız ya.

Her insana değer verelim ama bakire olmayan kadınları erkeğin kabulüne sunalım. Tabiki erkeği sorgulamıyoruz o yaşamış olabilir çünkü onların nefsi çok kuvvetli hakim olamamıştır.Yazık
Hayır bak yanlış anlamışsın beni. Ben bu soyledigimi asla o nefsini tutmayıp temiz kız isteyen erkeklere söylemedim. Asla teşvik etmiyorum bunu. Her şey çift taraflı. Birbirine uyan Puzzle olmalı.

Değer vermekten kasıt nedir.Mesela şey olabilir mi ben erkek olsam onlarca kadınla yatıp kalkıp hala bakireliğe deger veriyor olabilirim değil mi?Nedir bu değer yani onu anlamıyorum kana neden değer veriyorsunuz?

Din için deseniz anlarım ama tek bildiğiniz bakireliğe değer veriyorum demek.O da sadece kadınınkine tabi.

ben sizi anlayabiliyorum değer veriyorum ve babamın tarafıda çok değer veriyor. sözlüm de değer veriyor
Aman verin değer.Git diktir evlen sözlünle de.Eski sevgilin yazarsa da yalan söylüyor dersin .18inde hemen evlen ama kaçar belki tamam mı

O kişi sözlüne facebook konuşmasını gonderse bile kanıtlayamaz. Arkadaşım orda şifreden bahsetmişti dersin. Benimle uğraşan boş biri dersin. Açıklarsın. Seni seviyorsa sana inanmalı. Ama sen de onu seviyorsan kandırmamalısın. Ayrıca o tehdit eden insanın seninle ne alıp veremediği var?
Ama herşeyden önce benim asıl düşüncelerim şunlar; keşke zamanında tecavüze ses çıkarsaydın, keşke bu yaşta sözlenmeyip eğitimine odaklansaydın, keşke seni kaybetmek yerine bakire olmamanı kabullenen birini sevseydin...

Sen bu yaşta nasıl sozlusun be ablacim hem de psikolojik sorunları var dediğin biri ile? Kim seni nereye kontrole goturuyormus bi bunu sorsana kendine! Kimse evlendi ya da evlenecek diye senin sahibin değil ...ne demek tutup kontrole götürmek. ..otur dosdoğru anlat yaşadığını hatta psikolojik desteğe ihtiyacın varsa beyefendi düşünsün yanında nasıl olacagini...ister kabullenir ister kabullenmez kendi bilir ama kimse senden YETKİLİ MERCII DEGIL KONTROL ETTIRSIN. ..kendine bunu yaparsan El ne yapmaz?

Bence yağmurdan kaçarken doluya tutulma...
Bunca sıkıntı yaşamış iken ,başkalarına ne anlatırım ne derim derdini bir kenara bırak...

Kendini değerli kıl ,çünkü sen çok değerlisin.
Neden ,bu yaşta başınıza geleni ört bas ediyorsunuz ? Sen daha o travmayı atlatmadan bu aceleniz ne ? Annenizle konuşmak isterdim ,doğruları anlatmaya çalışırdım...

Birde bazı arkadaşlar yazmış ...Aldın verdin ,ne alıp verdiriyorsunuz lütfen? Hem cinslerimizin bu tabiri kullanması beni çok üzdü...

17 yaşında tecavüze uğramışsın.
18 yaşında psikolojik sorunları olan biriyle sözlüsün..
annen diktiririz diyor ..
beynim yandı sabah sabah

Güzel kardeşim.
Bişeyleri kafana çok takma.
Söylerse söylesin, ya da sen söyle giderse gider boşver.
Yaşın bunlara kafa yorup üzülmek için o kadar küçük ki...
Umarım okuyorsundur.
Erkek çok bulunur ama hayat bir tane tatlım, ve bir daha bulunmaz.
Bence bunlara kafayı takmak yerine hayatta nasıl güçlü olabilirim, nasıl tek başına bile ayakta durabilirim konusunu kafaya tak.
Sen güçlü olursan, hiç bir erkğin seni yargılaması bile söz konusu olamaz.
ve önünde harika güzel upuzun bir hayat var.
Öyle güzel yaştasın ki o hayatı cennet de yapmak cehennem de yapmak senin elinde.

Sonradan okudum ortada bir tecavüz varmış.
Neden şikayet etmediniz?
18'den küçüksün ve bunu yapan 18'den büyükse başı öyle böyle değil sağlam dertte.
Git annenle şikayet et, korkma.
Yapanın yanına kar kalmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…