Katar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
Ertuğrul ve Alparslan çok sert isimler gibi geliyor bana sanki çocuk çok katı karakterde olucakmış gibi gelirNeden yiğit sizce
Hangisi güzel yiğit mi ertuğrul muBen de ecdad ismini koymaya çok hevesli bir insanım şahsen ama , diziler falan derken epey moda ettiler, herkes koydu o yüzden koyasım gelmezdi şahsen Ama çok güzel
Evet banada öyle geliyo ama amcalarına anlatamıyorum durumuErtuğrul ve Alparslan çok sert isimler gibi geliyor bana sanki çocuk çok katı karakterde olucakmış gibi gelir
Yiğit daha asil bence
Ben babamın bana sevdiği dizinin adını koymasını istemezdim. Bu aralar çok var bu. Ya bir dizi karakteri yada dizi ismi falan. Her çocuk birgun benim adım neden x diye sorar bir dizi vardı çok severdik ondan koyduk denmesini istemezdim. Ama bunun dışında ertuğrul guzel bir isim. Hatta 3 isim de çok güzel. Aman bana en iyi alparslan geldi.Katar veremiyorum 20 gün kadar az bi gün kaldı doğuma allahın izniyle bu oğlum olacak ama ben hala isme karar veremedim alparslan ismini eşim ve biçok kişi istiyo seçenekler arasında yiğit ve ertuğrul da var eşim diriliş ertuğrul hastası o yüzden istiyo sizde hangisi daha güzel alparslan mi ertuğrul mu yiğit mi
Alparslan güzel bi isim evet ama soylenmesi zor gibi biraz kısaltılan isimler hoşuma gitmiyoBen babamın bana sevdiği dizinin adını koymasını istemezdim. Bu aralar çok var bu. Ya bir dizi karakteri yada dizi ismi falan. Her çocuk birgun benim adım neden x diye sorar bir dizi vardı çok severdik ondan koyduk denmesini istemezdim. Ama bunun dışında ertuğrul guzel bir isim. Hatta 3 isim de çok güzel. Aman bana en iyi alparslan geldi.
Eralp ya da Alper olabilir. Hem Ertugrul hem Alparslan karisimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?