Yardım edin lütfenn

Alparslan fazla siyasi görüş belirtiyor, yarın öbür gün çocuk başka kafada olursa hoşuna gitmeyebilir belki. Yoksa ben de anadilimizden isim severim, desteklerim.

Eski işyerimde Kürşad vardı hem de d yle Alakasız bir siyasi görüştendi.

Yiğit derim. Yiğit Alp olsa mesela?

Ertuğrul bu aralar çok revaçta, onu eleyin. Selim ismi olabilir mi? Hem kulağa hoş geliyor hem anlamı güzel.

Bizim istediğimiz de öz türkçe bi isim olsun istiyoruz beyazıt î düşündük ama beyaz derler diye vazgeçmiştik

ben yigit i sevdim ama cocuk ileride yurt disina falan giderse calismaya okumaya soylemede cok zorlananlar olur. Yigit guzel guzel

Yiğit

Sanirim baba fanatik zaten ama ileride dedigin gibi cocugun direk isminden fisleme yaparlar yazik yani ne gerek var, turk insanina laf anlatamazsinda.

Sabah markette biri ogluna Alperen diye sesleniyordu. Bence Alparslan dan daha hos.

Yigit, Yagiz gibi isimler sevmiyorum, cok bariz sifatlar, asiri iddali geliyor bana.

Saglikla kucaginiza alin insallah.

Yiğit güzel diğerleri biraz ağır

Yiğit veya Ertuğrul...
Ya da Yiğit Alp..
İkinci isim Metin olacaksa pek uymuyor ama..
Soyadınız uzunsa Ertuğrul veya Alparslan ve yanına Metin de eklenince çok uzun olacak..

Yiğit Yekta güzel bir isim olabilir

Ay bizim gibi bir ertuğrul dizi hastası daha:)) Ben olsam öyle üç seçenek arasında kalsaydım yiğit ertuğrul koyardım :)) madem bu üçü seçenek.

Yiğit değil yiğit alp

Seçenekler sadece bunlarsa Yiğit en iyisi.
Diğerleri aşırı milliyetçilik barındırıyor. Benim eşim de istedi bir ara kabul etmedim. Çocuğun arkadaş ortamını bile etkiler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…