Yardım edin ne olur..

gulgibi06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
16
7
16
Neresinden başlayıp neresinden anlatmam gerektiğini bilmiyorum..
5 haftalık hamileyim, aldatıldığımı öğrendim henüz 1.5 senelik evliyim. Istenmeyen bir gebeligim oldu ama ogrendikten sonra ona çok sıkı bağlandım. Eşim eski sevgilisiyle bir kaç ay sadece telefonda konuşmuş. Görüşme vs. Yok ikisi de aralarında duygusal birşey olmadığını söylüyor. Sadece napiyosun nasilsin tarzi sohbetler. Eşimle hep sorunlarimiz olurdu. İş yoğunluğu vs. Sekilde buyuk sorunlarimiz olmadi cok severek evlendik. Eşim nisanimizda mutluluktan aglamisti.. Oyle guzel oyle iyiydi hersey.. Ayaklarima kapandi yalvardi agladi. Kendisi epilepsi hastasiydi ama en az 5 senedir kriz gecirmiyordu kriz gecirdi.. Pismanligini gorebiliyorum.. Icimdeki cana kiyamiyorum, aldatilmayi unutamiyorum. Canim aciyor icim aciyor. Yardım edin ne olur. Bir akıl verin.

Çok zor bir durum canım.
Unutamıyorsan eşini unutacaksın.
Eşini seviyorsan yaşananları unutacaksın! Çok çok üzüldüm.
Hamile olmanız üzüntümü 2 kat arttırdı resmen.
İnşallah doğru kararı verirsin. Sen yaşıyorsun sonuçta. Biz ne diyebiliriz ki..

Çok zor gerçekten. Bir canın hayatı hakkında söz sahibi değilim ama eşime güvenebilirmiydim sanmıyorum :/ kriz geçirene kadar o duruma getirmemeyi bilecekti ve kendi yaptıklarının sonuçlarına da katlanmak zorunda onun için vicdan yapmayın.

Çok üzüldüm durumunuza inşallah en doğru karari verirsiniz

Acaba nette dolanan aldatma gerekce ornegi falan mi var?
Ya bunlarin hepsi neden ayni cumleleri kullaniyor?

Seni aldatmadim, ben aslinda o bayanla Ankara'da denize yuzmeye gitmistik deseler. Daha inandirici gelecek yani.

Hep ayni senaryo..

Allah yardimcin olsun

Bu erkek milleti evde karisi varken niye disari bakar anlamiuorum ya Allah islah etsin ama su da var affettin diyelim guvenebilicekmisin

Esinizle karşılıklı oturup bir konuşun.
Neden neden telefonla görüşmüşler.

Ama minicik meleginize kiymayin!!

Zor zoor çok zor bir durum eğer bosanacaksaniz karar verdiyseniz de zor boşanma olmayacaksa da zor. Ne desem. Yani insanın sevdiği bir karısı varken yuvası varken eski sevgili merakı niye. O zaman nasıl eskiyecek bu eski sevgili. madem mutluydun kriz geçirecek kadar seviyordun karını da ne diye eski sevgiliyi hayatında telefonunda tutuyorsun be adam?! Gel de isyan etme bu duruma. Boşan diyemem ama eskisi gibi olur mu? Zor olmaz bence. Allah yardımcınız olsun.

Allah aşkına eski sevgilisine aylarca sadece nasılsın mı demiş? Yani aylarca birbirlerine nasılsın iyimisin diye mi sormuşlar? Bide duygusal bişey olmadı demiş. Gerçekten inandınız mı?
Diger taraflada konuştum, aralarinda duygusal bir baglanti olsa o inkar etmezdi en azından degil mi ? Zaten sorun yaptigi degil. Duygusal olsada olmasa da yaptigi büyük bir hata bir buçuk ay once aralarindaki baglantiyi kesmiş hatasini anlayıp buda bahsetmedigim bir diger ayrinti sorun aslinda Icimdeki cana kiyamamam affedemem ve bir yol bulamamam.

Affetme sakın asla unutulmuyor hep bi şüphe kalıyor insanın aklında..Biz beyanlarında sevdikleri olmuştur zamanında illa biz de mi görüşelim

Öyle de bi inkar eder ki...
Çocuğuna niye kiyacaksin zaten annesi büyütür onu üzülme sen..

Duygusal ilişki olsa da olmasa da artık böyle şeyler oldu mu insan aklında abartıyor bir tutuyor üstelik iki canlısınız bence bir evlilik danışmanından yardım sizden daha objektif farklı bir pencereden bakar şimdi doğru karar veremessiniz zaten hamilelikte hormonlar duygusallık artar iyice yıpranırsınız Allah yardımcınız olsun .

eski sevgilisi değil de bir arkadaşı ile konuşsa da aynı tepkiyi verir misiniz

bocalama dönemine girip kendisine en yakın bulduğu bir diğer kadın ile hayatını tartmış olabilir

zira ben de böyle bocalayan çok arkadaşa akıl verdim vs vs

eski sevgilim vs değil arkadaşımdı hepsi ama belki eşleri neden gidip o kadınla konuşuyorsun derlerdi

Başkası olsa kesinlikle boyle olmazdi tepkim ama adi ustunde eski sevgili..

Maddi olarak bi probleminiz yoksa bi muddet ayri kalin,sizi ve bebegini kaybetme korkusunu mutlaka tatsin
Size ne desek de bosanmayacaksiniz ,oyle bi niyetiniz yok gordugum kadariyla.. caniniz acimis,hayal kirikligina ugramissiniz ,merhem ariyorsunuz. Biraz uzak kalip pisman edin,bu surecte de madem bosanmayacaksiniz yipratmayin kendinizi.. bebisiniz size guc versin,ne demekmis ondan vazgecmek ? Aksine onunla ayakta duracaksiniz

Eski sevgiliyle neden ayrılmışlardı da şimdi nesi tatlı gelmiş de konuşmaya başlamış.
Ne gurursuz pislik insanlar var aklım almıyor yaa.

Çok zor bir durum ne desem bilemedim valla

Bosanmamak değil derdim ki bırakabilirim bu sorun degil. Sevgimi bitirdi gecti gitti zaten.. Sadece etik bir karar olsun istiyorum acabalarla yasamak yorar beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…