- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Diger taraflada konuştum, aralarinda duygusal bir baglanti olsa o inkar etmezdi en azından degil mi ? Zaten sorun yaptigi degil. Duygusal olsada olmasa da yaptigi büyük bir hata bir buçuk ay once aralarindaki baglantiyi kesmiş hatasini anlayıp buda bahsetmedigim bir diger ayrinti sorun aslinda Icimdeki cana kiyamamam affedemem ve bir yol bulamamam.
Neresinden başlayıp neresinden anlatmam gerektiğini bilmiyorum..
5 haftalık hamileyim, aldatıldığımı öğrendim henüz 1.5 senelik evliyim. Istenmeyen bir gebeligim oldu ama ogrendikten sonra ona çok sıkı bağlandım. Eşim eski sevgilisiyle bir kaç ay sadece telefonda konuşmuş. Görüşme vs. Yok ikisi de aralarında duygusal birşey olmadığını söylüyor. Sadece napiyosun nasilsin tarzi sohbetler. Eşimle hep sorunlarimiz olurdu. İş yoğunluğu vs. Sekilde buyuk sorunlarimiz olmadi cok severek evlendik. Eşim nisanimizda mutluluktan aglamisti.. Oyle guzel oyle iyiydi hersey.. Ayaklarima kapandi yalvardi agladi. Kendisi epilepsi hastasiydi ama en az 5 senedir kriz gecirmiyordu kriz gecirdi.. Pismanligini gorebiliyorum.. Icimdeki cana kiyamiyorum, aldatilmayi unutamiyorum. Canim aciyor icim aciyor. Yardım edin ne olur. Bir akıl verin.
İroni mi yapıyorsunuz? "Karı kaşar" ama koca melek? Kocişlerimiz boşluğa düşebilir ama suçlanamazlar; bize karşı hiçbir sorumluluğu olmayan herhangi bir üçüncü şahıs da kaşardır? Nasıl bir masumiyeti olacak kocişlerin bu durumda?Şimdiki kızlar da kaşar.. Suçu eşinde görme kardesim.. Erkekler basit organizmalar.. Eski sevgiliyse tuzaga dusme riski yuksek. İyi kotu biseyler yasanmis mazide. Bi anlik bosluk onu duugusallga itmis olabilir... Bence esine daha sıkı tutun. Kavga falan da cikarma. Hattini degistirsin. Bi daha da o kariyla muhatap olmasin. Eger gorursem biter diye tehtid et. Bebeginiz olacakmis bak.. O masumu dusunun.. Ama sunu da soylemeliyim ki esinin masumiyetine inanmiyosan bitir bu isi.
Herhangi bir cinsel içerikli konuşma yada bir yakınlık olmuş muNeresinden başlayıp neresinden anlatmam gerektiğini bilmiyorum..
5 haftalık hamileyim, aldatıldığımı öğrendim henüz 1.5 senelik evliyim. Istenmeyen bir gebeligim oldu ama ogrendikten sonra ona çok sıkı bağlandım. Eşim eski sevgilisiyle bir kaç ay sadece telefonda konuşmuş. Görüşme vs. Yok ikisi de aralarında duygusal birşey olmadığını söylüyor. Sadece napiyosun nasilsin tarzi sohbetler. Eşimle hep sorunlarimiz olurdu. İş yoğunluğu vs. Sekilde buyuk sorunlarimiz olmadi cok severek evlendik. Eşim nisanimizda mutluluktan aglamisti.. Oyle guzel oyle iyiydi hersey.. Ayaklarima kapandi yalvardi agladi. Kendisi epilepsi hastasiydi ama en az 5 senedir kriz gecirmiyordu kriz gecirdi.. Pismanligini gorebiliyorum.. Icimdeki cana kiyamiyorum, aldatilmayi unutamiyorum. Canim aciyor icim aciyor. Yardım edin ne olur. Bir akıl verin.
Aradan tam 1.5 sene geçti..
Ve evet, boşandım. Kaldirabileceğim bir durum değildi.
Bebeğim, o da artık benimle değil.. Onun için en doğrusu buydu, eksik olacaktı yarım kalacaktı. Onu çok istedim ama sırf kendi isteklerim uğruna onu dünyaya getirmeme hakkım olmadığını düşündüm. Bir buçuk sene geçti, acısı hala içimde. Çalışıyorum, ailemin yanındayım. Yaşım çok genç yine de olmuyor. Tam anlamıyla yaşadıklarımı kaldirabilmiş değilim kaldırılacak gibi de değil. Buradan yorumda bulunanlara naçizane teşekkürlerimi iletiyorum.
geçmiş olsun.
21 yaşında mısın?
Tabi ki giriyor... Eşin sadece telefonla konuşmus değil mi? Eşin sadece telefonla konuşmuş çünkü daha fazlası için fırsat olmamış. Eğer olsaydı emin ol,'' ay yok biz sevişmeyelim ben böyle telefonda hal hatır sormaya devam edeyim'' demeyecekti biliyosun değil mi?????Bu aldatmaya giriyor mu?
5 aylık bebeği mi aldırdınız?Aradan tam 1.5 sene geçti..
Ve evet, boşandım. Kaldirabileceğim bir durum değildi.
Bebeğim, o da artık benimle değil.. Onun için en doğrusu buydu, eksik olacaktı yarım kalacaktı. Onu çok istedim ama sırf kendi isteklerim uğruna onu dünyaya getirmeme hakkım olmadığını düşündüm. Bir buçuk sene geçti, acısı hala içimde. Çalışıyorum, ailemin yanındayım. Yaşım çok genç yine de olmuyor. Tam anlamıyla yaşadıklarımı kaldirabilmiş değilim kaldırılacak gibi de değil. Buradan yorumda bulunanlara naçizane teşekkürlerimi iletiyorum.
Hayır, aldırdığımda henüz 7 haftalıktı.5 aylık bebeği mi aldırdınız?
Evet ben yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Mesajı düzenledim.Hayır, aldırdığımda henüz 7 haftalıktı.
Teşekkür ederim, 23 yaşındayım.
Rica ederim :)Evet ben yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Mesajı düzenledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?