- 25 Ekim 2018
- 3.838
- 6.903
- 158
Yoooo sanallıkla alakası yok. Karşımda olsa yine aynı şeyleri söylerdim. 18 yaşında neyin acelesi ile evlenmiş acaba konu sahibi. Merak gideririz gidermeyiz orası bizi bağlar. Sizce eşine rest çekecek mi. Yada kesin tavır sergileyecek mi. Yada kendini ezmesine izin vermeyecek mi. Bilmiyorum ama bu konu bana inandırıcı gelmedi. Ayrıca ailesinin tuhaf olduğunu söyledi kendisi.Olayları zengin kocaya şuna buna getirmeniz çok çirkin. Tavsiye vermek yerine ezmek paylamak veya dalga geçip merak gidermekten başka hiçbir yaptığınız yok. Kadın çok genc ve üstelik hamile çok hassas. Burada derdini açıp daha da dert sahibi olacak. Sanal ortam diye mi bu rahatlık?
Konu sahibi yolun başında eşine resti çek. Ailen arkanda mı? Kesin tavır sergile. Seni ezmesine izin verme. Sonrası çok daha kötü olur bil.
Benim çocuk muhabbetim aşağılamak küçük görmek vs değildi. Polemik yaratmaya çalışmayın lütfen!!Bir konuda özellikle de tepkili olacaksam kat kat iyi okurum ki haksızlık etmiş olmayayım. Bir insana "acıdım" demek onu kendinden küçük gördügün anlamına gelir. Ayrıca evine odasına takılmak " her odaya bir cocuk " muhabbetine ortak olmak çok mu içten cok mu yardımsever bir tavır? Araya birkaç " tepkicik" sıkıştırmakla mı kendinizi rahatlattınız?
Yorumum da beni bağlar. Yasak olsaydı yönetim alıntılamama izni vermezdi. Tavrınızın ne kadar yanlış oldugunu kendiniz de biliyorsunuz. O yuzden uzatma geregi görmıylrım. İyi günlerYoooo sanallıkla alakası yok. Karşımda olsa yine aynı şeyleri söylerdim. 18 yaşında neyin acelesi ile evlenmiş acaba konu sahibi. Merak gideririz gidermeyiz orası bizi bağlar. Sizce eşine rest çekecek mi. Yada kesin tavır sergileyecek mi. Yada kendini ezmesine izin vermeyecek mi. Bilmiyorum ama bu konu bana inandırıcı gelmedi. Ayrıca ailesinin tuhaf olduğunu söyledi kendisi.
Yanlış bi tavrım falan yok. Her neyse size de iyi günlerYorumum da beni bağlar. Yasak olsaydı yönetim alıntılamama izni vermezdi. Tavrınızın ne kadar yanlış oldugunu kendiniz de biliyorsunuz. O yuzden uzatma geregi görmıylrım. İyi günler
Her odaya bir cocuk tabiri gayet de aşağılayıcı ve alay içerikliBenim çocuk muhabbetim aşağılamak küçük görmek vs değildi. Polemik yaratmaya çalışmayın lütfen!!
Aslında doğru söylediniz. Şuan tekrardan konuyu ve yazdığım mesajı okuyunca hak verdim size. Ama neden bilmiyorum ben bu konuya inanmadım. Yine de haklısınızHer odaya bir cocuk tabiri gayet de aşağılayıcı ve alay içerikli
Öyle bir çabam yok. Kendi niyetinizle karıştırmayın. İnsanlarla istediginiz gibi alay etmek serbest olsun kimse bize karışmasın istiyorsunuz.
İnanmamak ayrı bir mesele ona bir şey diyemem ama dedigim gibi o cümle bence kırıcı. Ve gerçekten amacım polemik degil ben empati yaparak yazdım. Kırdıysam da affolaAslında doğru söylediniz. Şuan tekrardan konuyu ve yazdığım mesajı okuyunca hak verdim size. Ama neden bilmiyorum ben bu konuya inanmadım. Yine de haklısınız
Estagfurullah. Benim tersime denk gelmişİnanmamak ayrı bir mesele ona bir şey diyemem ama dedigim gibi o cümle bence kırıcı. Ve gerçekten amacım polemik degil ben empati yaparak yazdım. Kırdıysam da affola
ben konu sahibiye kendine hiç acindirma dedimBir konuda özellikle de tepkili olacaksam kat kat iyi okurum ki haksızlık etmiş olmayayım. Bir insana "acıdım" demek onu kendinden küçük gördügün anlamına gelir. Ayrıca evine odasına takılmak " her odaya bir cocuk " muhabbetine ortak olmak çok mu içten cok mu yardımsever bir tavır? Araya birkaç " tepkicik" sıkıştırmakla mı kendinizi rahatlattınız?
Burada ne yazıyor? Ayrıca önce uslup öğrenin ondan sonra belki konuşabiliriz.sen korkuyormusun ?
kocanin bu laflara karşı neden diklenmiyorsun?
adam sana çok rahat eziyor
sen sus sesini çikarma yap işlerin bu hamile halinle.
seni boşarim seninle evlendiğine lanet olsun diyen adamdan buz gibi soğurum..
yavrum niye eziyorsun güçlü ol ..
acidim sana bak.
bu şekilde kendini hiç acima ve acindirma. ;
kusura bakma çok sinirlendim
kendine acindirmasin diye yazdim..ben kimseye hiç acimadim...Burada ne yazıyor? Ayrıca önce uslup öğrenin ondan sonra belki konuşabiliriz.
Acıdım yazmışsınız nasıl anlayayım ki başka. Neyse ben birkaç mesaj öncesine uzatmak istemediğimi belirttim ve hakkım olarak tepkimi saygılı bir şekilde belirttim. Bir yanlış görüyorsanız şikayet edebilirsinizve yanlışım varsa cezamı alırım . Ama uzatmak istemiyorum. İyi günlerkendine acindirmasin diye yazdim..ben kimseye hiç acimadim...
acidim mi gerçek mi anladin ?
sanada iyi günler.Acıdım yazmışsınız nasıl anlayayım ki başka. Neyse ben birkaç mesaj öncesine uzatmak istemediğimi belirttim ve hakkım olarak tepkimi saygılı bir şekilde belirttim. Bir yanlış görüyorsanız şikayet edebilirsinizve yanlışım varsa cezamı alırım . Ama uzatmak istemiyorum. İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?