Başınız sagolsun 9 aylik benim de bir kaybim var hic unutulmuyorlar... o donem ne yasarsaniz ates dustugu yeri yakiyor ... sizi cok iyi anliyabiliyorum... bebegimi ilk kaybettigim aylarda eltim oruca cagirdi altindan bir seylerin cikacagini hissede hissede gittik ... yeni dogmus bir bebek yegeninin bebegi ve ben dokuz aylik evladini yitirmis bir anne... cikmak istedim cikamadim kacmak istedim kacamadim bagirmak istedim bagiramadim... oylece bakakaldik o bebege ... havalara atarak sevdiler gozumuzun onunde oglum bakti... ben baktim... esim bakti... icimiz ezile ezile uc saat o iskenceyi yasattilar bize... bu hangi vicdana sigardi kimse agzini acmadi dilini cevirmedi alip beni cikarmadilar ordan... allah bile benim evladimi dayanamam diye bir kez bana gostermezken merhametsiz kullari bunu yapti on tane insan da sahit oldu bunun icinde kvalide de vardi... sadece tepkimize baktilar biz zaten aci icindeydik buna ne gerek vardi ki allahin mubarek bir gununde...
O gun bugundur eltim yilandan farksiz ...
Esim bu konuyla ilgili agzini acip dilini cevirmedigi icin hakliyken haksiz oldum... ortada hakli gibi gezen o oldu... ben sustum allaha havale ettim ... bugun susamadim...
Kayin validenin evinde birbirimize girdik benmisim haksiz olan o bilmeden yapmis...
Ben fesatmisim kayin valide soyledi bunu bana onlar vicdanli ben fesat...
Esimle bosanma asamasina geldim esim de o gun yasadiklarini unuttu sanirim...
Bir hakikat varmis aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar...
Esim beni eve birakti anasina gitti ...
Ben haksizmisim...
Onun sucu yokmus orada sahitlik edipte bir gram suclu olmayan insanlardan bir gun gelir allah hesap sorar mi ki ...
Ben de o gunleri gorur muyum ki...
...