yardım edin nedir bu elti meselesi

Canım sen kendini üzme ne olur.Maalesef bazı insanların hiç merhameti yok.Allah kalplerine merhamet versin.Rabbim merhametli insanlardan eylesin bizleri.Yüce Peygamberimiz (sav) ne güzel buyurmuş: ‘Sizden biriniz, kendisi için arzu edip istediği şeyi, din kardeşi için de arzu edip istemedikçe, gerçek anlamda iman etmiş olmaz.”
Allah razı olsun guzel kardesim
Uzulmemek bazan insanin elinde degil kardesim...
Hic istemezsin ikiyuzlu insanları yaninda yorende hayatini hep bir dogruda yasamaya gayret edersin ama hep bir yerden elti gibi insanlar cikagelir bir de o imtihanin olur ... imtihanin yetmezmis gibi...derdin azmis gibi... allahin yarattigi kendinin bir kilini var etmeye gucu yetmeyecegi cocukla seni allahtan cok imtihan etmeye calisir...
Rabbimin imtihani hic acitmaz acitsa da yuregini yakmaz bilirsin sonunda guzellikler var ...ya kulunun sana yaptigi imtihan... icini yakar kavurur en cok da caresizligine aglarsin...
Susarsin... rabbine birakirsin...

Konu sahibi 1,5 yıldır foruma girmediğinden hamzam06 hamzam06 canım sana mesaj yazdım ama mesajımın yarısı çıkmış . Sen güzel bir sabırla sabret kardeşim. İnşallah gün gelecek Rabbim hem bu dünyada hem ahirette sabrının mükafatını verecek. Hele ahirette Rabbimizin acılara sabreden kuluna verdiği mükafatlara herkes özenecek.Kötü niyetli insanlar ise hem bu dünyada hem ahirette kaybedenlerden olurlar.Allah razı olmaz yaptıklarından.Yine de biz kalbimizi temiz tutalım canım benim.Allah onları da ıslah etsin diyelim.Kalbini rahat tut canım Allah’a sığın.Eşinle de tartışma lütfen o iinsanlar yüzünden.Birbirinizi kırmayın acınızı anlamayanlar sebebiyle..Rabbim görüyor biliyor seni. Allaha aç derdini. Latif Rabbim sana da versin seve seve büyüteceğin bebişler...
Allah razi olsun canim benim
Yine gonlunden guzellikler dokulmus yazina ...
Yuregi vicdanli merhametli kardesim her yazimda yanimda olan kardesim yuregime su serpen kardesim allah senden razi olsun butun dualarina amiin kardesim

Benim tepemdede bi elti var düşman başına bi kaç olay yaşadık ve notunu verdim bundan sonra merhaba merhaba ötesi yok bende
Sende takma takınca düzelmiyorlar çünkü huzurunu bozduğunla kalırsın
Hayatından çıkar rahat et

Benim de yan dairemde var bir tane diyemeyeceğim çünkü kocasıyla beraber iki taneler. : ) Şuan, aylar önce beni döveceğini söyleyip üstüme yürüyen diğer kaynimi evlerinde agirlayip, kahkaha atmakla meşguller. Siz gene merhaba diyorsunuz. ben merhabayi da kestim kaç aydır. Tek dileğim, şuradan hemen taşınıp gidebilmek. Seslerini duymak, cisimlerini görmek eziyet. Elti mi, amannn : )

Konu sahibi kardesim ve butun yazan kardeslerim hakkinizi helal edin dun gece yeni bir konu acmaya mecalim yoktu ev sahibinin konusunu tesaduf gordum yasadiklarimiz ayniydi yazdim herkesi belki uzdum belki mesgul ettim kusura bakmayin arkadaslar...

Allah razı olsun guzel kardesim
Uzulmemek bazan insanin elinde degil kardesim...
Hic istemezsin ikiyuzlu insanları yaninda yorende hayatini hep bir dogruda yasamaya gayret edersin ama hep bir yerden elti gibi insanlar cikagelir bir de o imtihanin olur ... imtihanin yetmezmis gibi...derdin azmis gibi... allahin yarattigi kendinin bir kilini var etmeye gucu yetmeyecegi cocukla seni allahtan cok imtihan etmeye calisir...
Rabbimin imtihani hic acitmaz acitsa da yuregini yakmaz bilirsin sonunda guzellikler var ...ya kulunun sana yaptigi imtihan... icini yakar kavurur en cok da caresizligine aglarsin...
Susarsin... rabbine birakirsin...
Hakikaten çok zordur insanların eziyeti.Kendini bilmez cahillerden en ağır eziyetleri de Peygamberler çekmiş bilirsin.Hatta Peygamberimiz(sav) in erkek evladı yaşamayınca ‘soyu kesik’ diye alay bile etmişler maalesef. Resul’ünü ve Resulü gibi haksızlığa uğrayan,insanların eziyet ve alayına maruz kalan tüm kullarını; Allah Kevser suresiyle teselli ediyor,sonsuz nimetlerle müjdeliyor.Ayrıca Furkan suresi 63.ayetinde Rabbimiz şöyle buyurur:
‘Rahmânın has kulları yeryüzünde vakarla yürüyen, cahiller onlara laf attığı zaman, "selâm" deyip geçen kullardır.’ Sen vakarla, selam de geç güzel kardeşim.Rabbim çok hayırlı kapılar açar inşallah sana.Allahım yardımcın olsun

Hakikaten çok zordur insanların eziyeti.Kendini bilmez cahillerden en ağır eziyetleri de Peygamberler çekmiş bilirsin.Hatta Peygamberimiz(sav) in erkek evladı yaşamayınca ‘soyu kesik’ diye alay bile etmişler maalesef. Resul’ünü ve Resulü gibi haksızlığa uğrayan,insanların eziyet ve alayına maruz kalan tüm kullarını; Allah Kevser suresiyle teselli ediyor,sonsuz nimetlerle müjdeliyor.Ayrıca Furkan suresi 63.ayetinde Rabbimiz şöyle buyurur:
‘Rahmânın has kulları yeryüzünde vakarla yürüyen, cahiller onlara laf attığı zaman, "selâm" deyip geçen kullardır.’ Sen vakarla, selam de geç güzel kardeşim.Rabbim çok hayırlı kapılar açar inşallah sana.Allahım yardımcın olsun
Allah razı olsun sagol kardeşim
Bir bucuk yildir sabir ediyordum ancak sabri bile anlamayan insanlar cok cahiller ...
Her seyi yapip edip biz oyle dusunmedik sen fesatsin diyebilecek kadar cahiller ...
Sagol kardesim verdigin ayetler icimi soguttu ferahlatti ... allah senden razı olsun...

Back
X