Yardım edin siz olsanız ne yapardınız ? Nasıl hareket edersiniz ?

Hemşire ve doktor iki ayrı bütünleyici meslek. Hemşire ile evlenen çok dr var. Ancak bu tıfıl tıpçılar hastaneye geçince üzerlerindeki ilgi artıyo. Yok hastası, sekreteri, alt dönemi, hemşiresi herkes peşinde sanıyo. İşte bu dönemde elinde tuttun tuttun tutamadın gider başkalarına sarkar zaten çünkü özgüveni tavan yapmış durumda. Ama bi kaç yıl sonra daha iyi görmeye başlar.

Sonunda sen uzuleceksin. Uzatma bitir. Gerçekten seviyorsa zaten bırakmaz seni .

'insanlarin gozunde bi degerin yok' da ne demek oluyor

Bence bitirmelisin.asagilamis sonrada Özür dilemis.ama yavaş yavaş değişiyor belli, sizi kendine göre eksik görüyor.bu devam edicek bence yükseldikçe sizi hatta ailenizi ezicek ve özürde dilemicek emin olun.karakterini belli etmiş.kendinizi asagilatmayin lütfen bazen aşk yerine onur daha önemlidir.

O doktor sen hemşiresin. Bence gayet uyumlu. Hemşirelik ezilecek bir meslek degil benim icin doktorluktan bir farkı da yok. Ne demek degerin yok. Sacmalamıs, ne oldum delisi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…