Yardım edin siz olsanız ne yapardınız ? Nasıl hareket edersiniz ?

Vallahi ablacim yol yakinken kac kurtul dicem ama bosta kakacak...
Bu adam dr oldugnda ve uzmanligini alfiginda kesinlikle dusunemiyorum...
Aileside mutlaka sorun cikartir dr oglumuz iyilerine layik muhabbeti
Bu aile seni gelin olarak biraz zorlar birak ki sevgilinin dedigi laflarda bunu gosteriyor
2 sene sonra ins burda 5 senemi yedide beni istemefi diye konu acmassin...
Cok cig laflar sarfetmis acikcasi sevgilin...
İns uzulmessin bu iliskide

Bu doktorlardaki hava ne anlamıyorum. Sanki her gün atomu parçalıyorlar. Hem konu sahibi siz hadi ayrılamıyorsunuz anladık da onun bi zaman sonra ayrılmasından niye korkuyorsunuz. Bu kadar etiket meraklısı bi insansa gitsin kaybolsun siz de kurtuldum diyin

Normalde hiç öyle biri değildi çok şaşırdım onları diyince çok şaşırdım dedim ben hic taniyamamisim seni bana yazık normalde sınıf ayrımından nefret ederdi ki doktorların kendilerini üstün görmesini hastalara kötü davranmasını hep hor görürdü o kadar şaşırdım ki sonradan çok pismanin plan diyip duruyor ama kalbim kırıldı sonuçta ve orta da olan bir gerçek bu aradaki fark bunu dile getirmesi her şeyi bitirdi .

Kusura bakma ama sevgilin okumus felan aileden gelse bile kendisi okusa bile INSAN OLAMAMIS daha .

Sende bizden iyi biliyosunki , staja baslamis daha boyle soyleyen adam ilerde neler neler yapar ve der..
Kendinde bitecegini biliyosun , uzatmanin bir anlami yok yani .
Kendine yazik edersin ..

Erkek arkadasin cok ukala ve kendini begenmis. Belki doktor olacak ama adam olamayacak. Zeka Allah tarafindan dogusla gelen birsey. Insan olmaksa sonradan ogrenilen birsey. Herkes zeki olup doktor veya avukat gibi meslekler edinmek ister. Ama herkesin zekasi farkli yonde calisir. Zeki olmak akademik olarak insana ustunluk kazandirir, insan olarak degil. Biz toplum olarak zaten ya malimizla yada meslegimizle kendimizi diyer insanlardan ustun goruruz. Insani yanimizi cogumuz cok nadiren goruruz. Bosver birak gitsin. Yol yakinken gercek yuzunu gostermesi iyi olmus. Ozur dilesede, sen yanlis anladin desede inanma. Tip okuyan bir kisi o kadar ustunse sevgiliye nasil konusulur ve dusunceleri nasil ifade etmeli bilmesi lazim degil mi?

Evet çok doğru diyorsun madem zekanla tip okumanla ovunuyorsun ona göre konusursun ki 3 yıllık sevgilini tanımam lazım insan bir düşünür ya kırılır da diye ama umrunda değil maalesef bu cuma bulusunca konusucam anlaticam sizin dedikleriniz gibi dicem Ona gerisi umrumda değil cunku ilerde daha çok uzulucegimin farkındayım sonuçta artık her şey kopmuş bu kadar uzatmanın kimseye bir faydası olmucak gibi

cnm neden ayrılamasssınn kii ondan es olmaz bence.. kadın ruhundan anlamıor.. en onemlisi işine saygı bile gostermıor

Bana gore ikinizde toysunuz gencligin vermis oldugu bir cahillik bu anlattiklarin.. Arkadasin soylemi yanlis olabilir ama toplumumuzda boyle genel bir yargi her zaman vardir belki sana bunu orneklendirmistir sen arkadasini duzgun yargisiz infaz yapmadan empatiyle dinle eger pismansa ve sevgisinde samimiyse ben devam et derim iliskileri hemen kestirip atmayin bu kadar kolay olmamali. Ben cocugun seni asagilamak amaciyla soyledigini dusunmuyorum ve de sen bu konuda asiri trip atman tavir gostermen ayni zamanda cocugun daha fazla dikkatini ceker ve bence daha ezik bir durum..

Poposu kalkmış resmen.

Ben, sevdiğimin yüzü 1cm düşse kahrolurum.İşsiz , parasız da kalsa başımın üstünde yeri var.İnsanların onun mesleği ya da kendisi hakkında ne düşündüğü, ne kadar değer verdiği zerre umrumda değil.

Bu herif gidip stajda aklına hemşireleri ezik görmüş, doktor olunca da hemşirelere b.k gibi davranacak.Bence haddini bildirin, sonra tekmeyi koyun.

Sevgiline şunu söyle ; bilgi ve eğitim bakımından farklı olsanız da ikinizde hasta insanlar için çalışan emekçilersiniz
En üst düzeydeki profesör bile birilerine hizmet ediyor bunu o kuş beynine soksun, meslek kutsal ama yapan matah bir halt değil önce bunu sindirsin. (Doktor arkadaşlar alınmasın bu sözlerime, ancak bu doktorum havası yanlış bir davranış)
İlişkine gelince bu lafları sarf eden bir adama daha fazla emek vermezdim ben olsaydım

Kendine guvenen bir insan birilerinin lafiyla asagilik kompleksine girmemeli.kendini ona mesleginle kanitlamak zorunda degilsin ama sana saygisini yitirmesine acik Kapi birakmayacak sekilde de dik dur derim

Kendine guvenen bir insan birilerinin lafiyla asagilik kompleksine girmemeli.kendini ona mesleginle kanitlamak zorunda degilsin ama sana saygisini yitirmesine acik Kapi birakmayacak sekilde de dik dur derim
Evet haklısın lafını takmamaliyim aslında teşekkür ederim . Biraz da ben buyutuyorum her şeyi aslında takmasam sorun olmucak çünkü bir daha asla öyle bir şey sarfetmedi

Aslında pismanligina ve samimiyetine çok inanıyorum diyorum ya o gün onları nasıl dedi anlamadım normalde hiç öyle biri değil ki o zamandan beri öyle pisman hissediyorum bunu ve bunca yıl sevgisine ve samimiyetine çok inandığım için birlikteyim. Bir de bana hep der sen benim eşim olucaksin bana yalan söyleme hiç bir zaman yeter benim için hiç bir şeyin önemi yok der durur hep ben seni sen olduğun için seviyorum dürüst olduğun için der ama onu hangi akılla söyledi anlamadım

Canim benim bak burdaki hic kimse o cocugu senin kadar taniyamaz benim hemsire ve tip okuyan cok ark oldu ama onlarda bazen dr-hemsire hep sakalasirlardi cunku bu bizim toplumumuzda var ama tabi ki de yanlis.insani bir soyledigine bakip degerlendiremezsin kestirip atamazsin..genel karakterine davranislarina niyetine samimiyetine gore degerlendirirsen daha saglikli olur. Eger seni kucuk gorseydi ailene de kulp bulurdu kisiligine de sacina basina bile.. Bence sen onu yuregine ve aklina sigdirdiysan sinirlarini koyarak devam et derim ve sevgililikte zaten amac eglenmek degil evlenmek olmali ama iliskinizde muhakkak sinirin olsun yoksa degerini yitirirsin

İşte o yüzden bu sebepten dolayı kestirip atmiyorum canım çok haklısın onun samimiyetine cok inanıyorum çünkü arkadaşım diyor ya Berkay oyle biri değil emin ol o bunu dusunucek en son kişidir yanlış ifade etmiştir senin daha üstlerde olmani istiyor bu yüzden sakin ayrılma çok iyi temiz biri diyor ki ben meslekte mutlu olmadığımı soyluyurum o da bu yüzden bana hep kitap almıştır özel ders bile vermiştir hep yardimci olmak ister bana işte o gün öyle diyince kırıldım doğal olarak
Çok teşekkür ederim canım bu sebepten ayrılmam anlatırım her şeyi böyle böyle derim gerçek düşüncen në bilmek istiyorum derim sanırım o daha mantıklı sayende öfkem yatısti az da olsa düşündüm de banada ailem e bir sorun oldu mu direk o koşar benim sadece sevgilim değil en yakın dostum bazen abim .

Benim ablamla eniştem doktorlar. Eniştemin en yakın arkadaşı da doktor ama hanımı hemşire. Ben ablamlarla yaşadığım için de iyi biliyorum hep bize gelirler beraber vakit geçiririz başka doktor arkadaşları da gelir ama tek bir kere birinin o hemşire kızı bi küçük görmede bulunduğunu görmedim asla farklı görülmediğine de eminim. Hani mesela kızlar arasında daha çok olurya ezmeye çalışma ama ablam o hemşire olanı eniştemin diğer doktor bayan arkadaşlarından daha bile çok sever çağırır evine. Yani demek istediğim meslekle hiçbir ilgisi yok bunun, eğer sevgilinin ve ailesinin içinde kendini üstün görme güdüsü varsa illaki biyerden bulur seni ezerler zaten. Olay tamamen, insanlık.

Meslegini eline aldiktan sonra daha cok kirici laflar duyabilirsin onlemini al derim..

Neden ayrilamazsiniz iliskinizi notere mi onaylattiniz ? Bu adamla ilişkiye devam edip sözlerine Yarabbi şükür mu diyeceksin ? Gurur sadece biraz gurur ihtiyacimiz olan tek şey bu..

Kötü niyetli olmayabilir.
Bir gözlem, tesbit yapmış, kirilacaginizi dusunememis olabilir.
Belki sizi daha iyi bir konumda görmek istiyordur. Başarılı olacaginizi da dusundugunden söylemiştir.
Sizi hakir görse 3 yıl beraber olmazdı.

Bazı ilişkilerde yol ayrımı vardır. özellikle uzun olanlarda. Lisede başlayanlar da mesela üniversiteye başlama, yeni ortam vs yol ayrımıdır biri veya her iki kişide değişir ve biter. yada devam etti diyelim meslek hayatına başladığında yine bir yol ayrımı gelir, yine yeni ortam, yeni uğraşlar, hedefler.. bu arkadaşlıklarda, dostluklarda da vardır.
Sizde de aynı durum söz konusu. Bu durumda belirleyici olan sevgi olacak. Bu yol ayrımları güçlü sevgileri etkilemez belki biraz sarsar ama yıkmaz. Güçlü sevgi her zaman ayakta durur. O nedenle üzülmeyin, eğer sevginiz, bağınız karşılıklı olarak güçlüyse acısa da öldürmez ancak değilse yıkar, başka yollara savurur. Ki böyle olursa da karşılıklı güçlü olmayan bir sevgi var demek olduğundan yine en iyisi budur. Zaman lazım. yeter ki siz ortada bişey yokken paranoya yada daha iyi tabirle aklınızda ki kurmacalarla hareket edip yıpratmayın karşı tarafı. Bekleyin, bu bekleme sürecinde sevin, kırmayın yeter. Umarım aranızdaki bağ güçlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…