Yardım edin siz olsanız ne yapardınız ? Nasıl hareket edersiniz ?

nrdnrd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
66
7
28
Ben erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım

İşaretlediğim yerdeki cümleyi size söyledikten sonra o insandan merhamet beklemeyin, anlayış beklemeyin....

tavrını koy bence. çok yanlış seni onlarla kıyaslaması

Ne kadar ayıp. okuyor ama eşekliği baki kalıyor erkek arkadaşının. Sırf bu yüzden bile ayrılınır yani.

zor durum.

Egosu tavan yapacak tavanda ywtmeyecek goğe yukselecek canım bırak kurtul.ezim ezim ezer bu seni.çokda güzel ve asla cesaret edemeyeceğim meslegın var senin.unuversite şart degul kendini geliştirmek önemli.yolun açık olsun

Iste okumakla keske adam olunsa bence bu adamdan bırsey olmaz hayatta hersey herkes ıcın adil olmayabilir ... bırak o adamı omur boyu cekılmez

Ne yazık ki bu tür ayrımlar bir bizde var. Ne münasebet ya her doktorun eşi de doktor mu!!
Tamam meslekler uygun olursa birbirinizi daha iyi anlarsınız derler ama diğer konualrı oku bakalım herkes meslektaş eşlerinden şikayetçi..
Ama sevgilinin kıyaslaması yanlış asıl kendi olgunlaşmamış.
Genel olarak meslek önemli değildir bence ama sizde sevgilininin karakteri önemli..
Baktın ki tavırları devam ediyor sen bırak ayrıl..O zaman kıymete binersin senden iyisi olmaz.

Tavır yanlış ama seni gaza getirmek için, okula devametmeni sağlamak için böyle bir şey yapmış gibi geldi bana. Bunun daha üniversitesi var, yüksek lisansı var. Oku bunları yüksek hemşire olarak çık ailesinin karşısına. Kimse binbir emekle okutup doktor olmasını sağladığı evladının lise mezunu biriyle evlenmesini istemez. Okula devam etmezseniz bu konuda ciddi sorunlar yaşarsınız. Sevgilinizin size bakış açısının değişmesinden bahsetmiyorum bile.

Hangi dershaneymiş o hafta sonu mezunları almayan? Kimsenin eğitim hakkı elinden alınamaz. Siz dershaneye gitmek isterseniz eğer hafta sonu grubuna kayıt yaptırabilirsiniz. Yapmıyoruz diyeni de milli eğitime şikayet edebilirsiniz.

önemli olan insanın kişiliğidir, mesleği değil.
nice okumuş cahiller var.
adamın üniversite mezunu olduğuna inanamıyorsunuz.
valla kafa yapısı böyle bir insanla bir ömür zor geçer.
belli ki sizi hep aşağılayack, küçümseyecek.

Gördü stajda ki ast üst ilişkisini, sonra aklına sizin ilişkiniz geldi, adam çelişki içinde kaldı. E tabi bunun doktor olma havası da cabası. Boşver, o lafı söyleyen insandan hayır gelmez. Evlensen de hep senin üstün olmaya çalışacak. Bu işler böyle.

Çok doğru diyorsunuz arkadaşlar kalbim hala kırık ona düşüncesi o kadar yanlış ki ki eminim ailesi bile böyle düşünüyordur. Daha tanismadim hiç biriyle cesaretim olmadı hele erkek arkadaşımın bu değişimden sonra düşünün beni o bile savunmuyorsa başkası tabi ki savunmaz beni keşke ben olduğum onu sevdiğim için sevse meslek eğitim durumu vs buna engel olmasa

Sevgilin şu konuda haklı ki iki insanın mutlu olmasında okul eğitimlerinin pek bir önemi yok bence .
İnsanlar yeter ki olgun olsunlar ..
Sevgilin de o olgunluğa sahip mi o sözlerinden sonra şühpeli tabiki ..
Sen çok olgun bir kızsın anlatımlarından belli,
Ailen seni çok güzel yetiştirmiş ..
Diploma bir ilişkiyi ne kurtarır ne de bozar aslında yeter ki insanlar karakterli, olgun düşünceli olabilsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…