İşaretlediğim yerdeki cümleyi size söyledikten sonra o insandan merhamet beklemeyin, anlayış beklemeyin....Ben erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım
Ben erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım
Ben erkek arkadaşımla tam 3 yıl 3 aydır çıkıyorum aslında gUzel giden bir iliskimiz var ama benim erkek arkadaşım tıp öğrencisi ben de bu sene mezun oldum lise mezunu bir hemşireyim özel bir şirkette işyeri hemsireligi yapıyorum bir yandan üniversite için hazırlanıyorum maddi durumum pek iyi olmadığı için dershaneye gidemem çalışmam gerekli haftasonu içinde mezunlara eğitim verilmiyor dershaneler de bu yüzden gidemedim. Erkek arkadaşımın ailesi de babaanne dahil okumus öğretmen üniversite mezunu annesi ogretmen babası asker abisi mühendis ablası öğretmen gazeteci avukat yönetmen vs benim ailem ilkokul mezunu kesinlikle erkek arkadaşım bu konu da zaten hiç bir zaman kötü bir soz soylemedi ve söyleme hakkına da asla sahip değil . Bu zamana kadar bu dert olmuyordu aramızda ama tabi erkek arkadaşımın staja başlamaşı ve gözünün açılması mesleğe atim atması ile bu sorunla yüzyüze geldik erkek arkadaşım geçen bana bizim sınıftaki kızlar senden daha olgun senin mesleğin gereği insanların senin için düşünceleri hiç olumlu değil bir değerin yok kimsenin gözünde dedi sınıfındaki kızları övdü bu durum beni çok üzdü . Daha sonra Özür diledi yanlış anladın vs dedi ama nereye kadar sonuçta kalbim kırıldı ki gerçeklik payı var mutlaka. Neyse ben aslında onu çok seviyorum ama aramızda büyük sorun var ayrılamam da ne yapmam lazım biliyorum iki yıl sonra mezun olunca daha çok degisicek bana yardım edin içime atmaktan bıktım her gün Ağlıyorum ya bir gün o mezun olunca biterse diye ki biticek gibi görünüyor ailesi vs istemicek belki de ne yapmam lazim 3 yıldır aklı nerdeydi ya baştan soyleseydi ki ben ona hep bu sorun olur dediğim de sen benden sırf bu yüzden ayrılır miydin sevginin hiç mi önemi yok diye üste çıkardı hep staja başlayınca çok değişti tamam yine bana çok iyi çok güzel iliskimiz ama ben o gün çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?