- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
İnsan herşeye alışıyorİnsan bilmediği şehire nasıl alışır ki hiç dostum olmaz kimsesiz yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Hangi şehir hangi ilçe olduğu belli de değil. Çok arkadaş yapan çevre yapabilen biri de değilim
Ay canım sizde mi asker sinizAynı derdi paylaşıyoruz yarın kura çekimi olacak inşallah hayırlısı olan yer olur mutlu olacağımız yer çıkar diye dua ediyorum. Bir de biz henüz evlenmedik uzağa gelin gitmek istemiyorum
Evet deniz subayı olduğu için gidecekleri yer kısıtlı ama insan yine de çekimser oluyor sonuçta bilmediğimiz yerde çıkabilir.. Eşin hangi kuvvette kara mıAy canım sizde mi asker siniz
Evet karacı benim eşim. Siz ne zaman evlenecek sinizEvet deniz subayı olduğu için gidecekleri yer kısıtlı ama insan yine de çekimser oluyor sonuçta bilmediğimiz yerde çıkabilir.. Eşin hangi kuvvette kara mı
İnşallah bu yaz istiyoruz 3 aylık nişanlıyız :)Evet karacı benim eşim. Siz ne zaman evlenecek siniz
Eşiniz evlendikten sonrami asker oldu? Zira insanın eşi askerse masa başında da olsa en kotu doğunun merkezine gideceğini biliyor olmalı ilçelerine eş götürülmeyen yerler falan var mesela alışırsın zamanla kura sonucuna göre kendinizi alistirirsnz. Ordada sizin gibi insanlar olur arkadaşlık kurarsinz falan daha şimdiden uzmeyib kendinizi.arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
Biz de tayinciyiz.Kimsesiz değilsiniz eşiniz var.Sakin olunarkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
Bir askerle evliyseniz bunu çoktan aşmış olmaliydiniz imzayı atarken. Benim eşim de asker evlendim ve kimseyi tanımadığım bir şehirde yaşıyorum alışmak sizin yapınıza bağlı ben hiç zorlanmadim bugün tayinimiz çıksa tebdili mekanda ferahlık vardır inşallah lojmanda çıkar da zorlanmayiz diye düşünürüm. Tek düşündüğüm şey lojman olur hem her yerde arkadaşlarımın olması da çok güzel bişeyarkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
Belki taşınmaya ve evin boyanip temizlenmesine yardim istiyor arkadaşSiz tutun biz torbayı çalalım, kura iptal
Eşim evlendik den sonra asker oldu. Lojman olsa daha iyi olur ortamına alışırız biz gibiler olacağı için arkadaşlık imkanı da olur inşallahBir askerle evliyseniz bunu çoktan aşmış olmaliydiniz imzayı atarken. Benim eşim de asker evlendim ve kimseyi tanımadığım bir şehirde yaşıyorum alışmak sizin yapınıza bağlı ben hiç zorlanmadim bugün tayinimiz çıksa tebdili mekanda ferahlık vardır inşallah lojmanda çıkar da zorlanmayiz diye düşünürüm. Tek düşündüğüm şey lojman olur hem her yerde arkadaşlarımın olması da çok güzel bişey
Açıkçası ben lojmanda kimseyle görüşmüyorum katıldığım bazı kurslar var spora gidiyorum orada tanıştım insanlarla lojman ekonomik olarak bizim için daha uygun o yüzden ve güvenlik için istiyorum çünkü çok fazla yalnız kalıyorumEşim evlendik den sonra asker oldu. Lojman olsa daha iyi olur ortamına alışırız biz gibiler olacağı için arkadaşlık imkanı da olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?