- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Esimde çok.istedi ama 1 puanla kaldı sınavdan .Aynı şeyi dedi tanıdık olmadığı için sınavı gevşek bile Allah'a kalıyor işimiz diye .Allah yardım etsin inşallahOlmustur canım mutlaka.Eşim komiser yardımcılığını kazandı mulakat gırecek. Ankaraya bosuna gıtmeyeyim nasılsa torpılımız yok dıyor. Ben de hep bızım torpılımız Allah olur belki diyorum
Ya güzel tarafı var ama sürekli sürekli bavulla dolaşmak ,1 hafta 10 gün yatılı kalmak veya yatılı misafir gelmesi de sikiyor bir yerden sonra .çok isterdim eşimin tayinli bir işinin olmasını
ama olmadı kendi memleketimde yaşıyorum ,
bazen keşke başka şehirden biriyle evlenseydim bari oraya gider gelirdim diyorum
gülüyor bana kocam
Amin. Hayırlısıysa olsun diyorum hep.Allah helal ekmegımıze haram lokma katmasın yeterEsimde çok.istedi ama 1 puanla kaldı sınavdan .Aynı şeyi dedi tanıdık olmadığı için sınavı gevşek bile Allah'a kalıyor işimiz diye .Allah yardım etsin inşallah
Ya güzel tarafı var ama sürekli sürekli bavulla dolaşmak ,1 hafta 10 gün yatılı kalmak veya yatılı misafir gelmesi de sikiyor bir yerden sonra .
Birde bayramlarda izin olmazsa yalnızız ,bir hastalık vs olsa en iyi ihtimalle uçakla 4-5 saatte gideceksiniz o da uçuş varsa ....Tabi bunlar kötü yanları
İpka nedir bayanlarAy insallah canimm verdik wallaha ipka, agzindan bal damliyor
İpka nedir bayanlar
Anladım canım ilk kez duymuştumCanim uzatiyorsun yani mesela bir sebep sunuyorsunuz, tainimi suanda istemiyorum 1 sene daha bulundugum şehirde kalmak istiyorum diyorsunuz.
Onlarda sebebini gecerli bulursa 1 sene daha bulundugun sehirde kaliyorsun. Tainin cikmiyor. Uzatiyorsunuz
Askeriyede bu sistem oluyor mu bilmiyorum ama
Anladım canım ilk kez duymuştum
Var diye duymuştum da adını bilmiyordum canmCanim Polis'lerde war bu durum, belki o yuzden duymamis olabilirsiniz, esiniz asker diye soyluyorum. Askeriyede belkide bu durum olmadigi icin duymamiş olabilirsiniz
Var diye duymuştum da adını bilmiyordum canm
Keşke tatlım öyle birşey e musade etselerSiz tutun biz torbayı çalalım, kura iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?