Yardım edin tayinimiz çıkacak

Bizde batmandayiz :) yolunuz düşerse beklerim ...Ben bursaliyim buraya İstanbul'dan geldik ama çok seviyorum Batman'ı İstanbul dan bin kat iyi ,küçük ,insanı güzel ..Sadece sıcağını sevmiyorum
Ben de iki yil Gercuste kaldim. O zamanlar teror tirmanistaydi yine ama guzel bir sehir. Gunaydoguda tercih edilecek yerlerin basinda geliyor.

4 senedir farklı ülkelerde, dilimi bilen tek bir kişi olmadan yaşıyorum. Gitmeye karar verdiğim an bile sizin kadar heyecan, gerilim yaşamadım.

İnsan heryere alışıyor, heryerde nefes alıp hayatına devam edebiliyor. Eşinizle birlikte olacaksınız, bu kadar dert edecek birşey yok. Gözünüzde büyütüp daha gitmeden hayatınızı zorlaştırmayın.

Sevgiler, saygılar selamlar..

eğer çalışmıyorsanız ve küçük çocuğunuz yoksa şehir belli olduğunda üniversite varsa hemen sınava girip bir bölümü kazanmaya bakın

kendinize eşinizden tamamen ayrı bri hayat kurun yani ona bağımlı olmayın çevremdeki tek kişi o deyip gerilmeyin

şimdiden hayırlı olsun

Polislerde zaten evlileri Merkeze veriyorlar. Muhtemelen bize bu sene Şark çikarsa, Merkeze vericekler ve hiç lojman kullanmadik ve evliyiz diye muhtemelen lojmanda cikar. Ki lojman olursa daha rahat olurum. Ama herkesten Diyarbakirla ilgili guzel yorumlar aldim icim rahatladi. ❤ Tesekkur ediyorum

Canım biz de sarka gıdıcez bu sene. Gerçi gecen sene de gidecektik ama ipka vermediğimiz halde cıkmadı merkez adımıza ipka vermiş.Eşimin devrelerinden Diyarbakıra 2 kişi gitti tanıdıgımız. 2 side evli 1 yaslarında birer cocukları var ikisine de lojman cıkmadı. Lojman işi torpil işi. Baska bir arkadasa mesela Erzurum cıktı ki Erzurum en ust torpil yerlerinden biridir cocugu yok ve lojman da cıktı. Torpil yaptırmadım dıye yemın edıyormus. Tabi yersen

arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
sanırım ilk kez olacak alisirsin evin sırtında gezmeye kaplumbağa gibi.benim 4 . yerim..(2 dogu 2 bati )~olsun canları sağolsunda varsın gezmeye raziyiz

Bu sene bizimde tayin ihtimalimiz war ilk siraya Diyarbakir yazdik. Benimde eşim Polis, Diyarbakir nasil bir yer. Biraz tedirginim açikcasi, az cok beni anlarsiniz
Ne zaman acıklanacak duyumunuz var mı. Gecen sene secım muhabbet vardı cok gec kaldı bu sene daha erken acıklanır sanırım ama bekle bekle bi hal olduk
Mardin yazdık biz de ilk sıraya gecen sene giden arkadas Kızıltepe de cok memnun.

Babam da eşim de polis Tasınmayı cok sevıyorum.Yeni bir baslangıc gibi gelıyor hep
alışmış kudurmuştan betermis.şaka bir yana bazen banada iyi gelmiyor değil yeni mekanlar yeni insanlar yeni kültürler yeni asrkadasilk dostluklar...tek kotu yani çocuklar ve okulları çok sıkıntı oluyor bir çok yerde bitirmek zorunda kalırlar eğitimlerini.

arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
sadece başlığa ithaf en diyorum darısı başımıza kimsenin tanımadığı bi hayata başlamak bu sıralar tek isteğim inşallah sende bu durumdan memnun olursun hakkında hayırlısı...

Ben okuldayken de hosuma giderdi ama her cocuk bir değil tabi.Su anki hedefimiz cocuklar okula baslayınca sarkan donmek ama bakalım

Eşinle gideceksin ve yalnız olacağım diye mi korkuyorsun.

Ben hiçkimseyi tanımadığım bir şehire 19 yaşımda gittim. 7 sene boyunca okudum ve çalıştım. Hiçkimsem yoktu. Acillik olsam tek başıma giderdim.

Bazen canıma kıymet vermediğim için kendime kızıyorum. Herkesin ne kiymetli cani var. Hemen sıkılıyor. Benim canım çıkıyor da sesim çıkmıyor.

Bizde batmandayiz :) yolunuz düşerse beklerim ...Ben bursaliyim buraya İstanbul'dan geldik ama çok seviyorum Batman'ı İstanbul dan bin kat iyi ,küçük ,insanı güzel ..Sadece sıcağını sevmiyorum

Batman Siirte nazaran daha iyi. Yani tercih öncesi bilseydim Batman diye tuttururdum. Ama haklısınız büyük şehirden sonra insanlığı unutmuşum diyoruz küçük şehirlerde yaşarken. Bitti bizim nerdeyse kısmet belki başka şehirlerde karşılaşırız Ben Antalya'dan geldim o yüzden bana sıcak pek etki etmiyor sanırım Ama haklısınız sıcağı çekilecek çile değil

İnşallah :) eşim İzmir'de büyümüş oranın sıcağı da fena ama buraya ilk ev aramaya geldiği gün sıcaktan hastanelik olmuş güneş çarpmış mızmız bı tip değildir bide beni bu aradı sen burayı hiç sevmezsin 50 derece hastabelil oldum diye ki sıcağı sevmem ama burası nemli olmadığı için İzmir kadar rahatsız etmiyor tabi :) gerçekten İstanbul'da en azından benim oturduğum yerde insanlık yoktu buranın halkı çok daha sıcak geldi .Siirt'te arkadaşım var Kurtalan da hastane için filan hep Batman'a geldi hatta doğumu bile burada oldu .Seviyorum ya Allah bismsn etmesin inşallah

hanımlar bizim üçüncü şark yaklaşıyor batmanı çok övdünüz gerçekten tavsiye edermisiniz yazalım mi.egitim filn nasıldır.hastaneler imkanlar filan biraz bahsedermsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…