- 25 Eylül 2018
- 1.049
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
3 yıllık evliyim,evlendim eşimin olduğu şehre gittim,5 ay sonra tayinimiz çıktı Diyarbakır’a taşındık,1.5 sene sonra harekata görevlendirdiler bu yaz memlekete taşıdık evi,bu Haziran’da da tayinciyiz.
Suriye’ye tayin etmezler heralde15 aydır oralarda. Bu harekat bizi çok zorladı tayin için de sakince bekliyoruz tepkisiz herkesin hakkında hayırlısı.
2 bilmediğim yerde yaşadım insan 3-5 kafa dengi denk getiriyor.Üzülme sağlıklı olsun da insan ,gerisi halloluyor
Amin çok sağ olun :)
allah yardımcınız olsun.
"Kizlaaaar tayinler açıklanmış!! Bizde birşey yok sizlerde var mı?" diye gruba bir mesaj gelir ...telefona sarilirsin...esin telefonu keşkul ise yüreğin ağzında ondan haber beklersinBir askerle evliyseniz bunu çoktan aşmış olmaliydiniz imzayı atarken. Benim eşim de asker evlendim ve kimseyi tanımadığım bir şehirde yaşıyorum alışmak sizin yapınıza bağlı ben hiç zorlanmadim bugün tayinimiz çıksa tebdili mekanda ferahlık vardır inşallah lojmanda çıkar da zorlanmayiz diye düşünürüm. Tek düşündüğüm şey lojman olur hem her yerde arkadaşlarımın olması da çok güzel bişey
Yahu ne alaka , 3 ay once hic bilmedigim bir ulkeye yerlestim , ne dillerini konusabiliyorum ne baska birsey ama simdiden pek cok arkadasim olduİnsan bilmediği şehire nasıl alışır ki hiç dostum olmaz kimsesiz yalnız kalırım diye çok korkuyorum. Hangi şehir hangi ilçe olduğu belli de değil. Çok arkadaş yapan çevre yapabilen biri de değilim
Sabit bi yerde yaşamaktan daha güzel farklı yerlerde yaşamak her şekilde alışılır.arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
Eşim polis, birkaç yol önce Diyarbakır’a geldik. Çok mutlu, rahat ve huzurluyuz. Gideceğiniz şehire ön yargıyla yaklaşmaz güzel yanlarını görmeye çalışırsanız gittiğiniz heryerde mutlu olursunuz.
Diyarbakırımız güzeldir ya..Eşim polis, birkaç yol önce Diyarbakır’a geldik. Çok mutlu, rahat ve huzurluyuz. Gideceğiniz şehire ön yargıyla yaklaşmaz güzel yanlarını görmeye çalışırsanız gittiğiniz heryerde mutlu olursunuz.
Diyarbakır çok güzeldir hiç tedirgin olmayınBu sene bizimde tayin ihtimalimiz war ilk siraya Diyarbakir yazdik. Benimde eşim Polis, Diyarbakir nasil bir yer. Biraz tedirginim açikcasi, az cok beni anlarsiniz
Diyarbakır çok güzeldir hiç tedirgin olmayın
güneydoğudaki çoğu şehre göre en iyisi bence
hakkınızda hayırlısı olsun
Çok güzeldir burası.. Gelen gitmek istemiyor hiç tedirgin olmayın.. Aradığınız herşeyi bulabileceksiniz..Aminnn canımmmm çok sağol
Benim arkadaşım polisle evlendi diyarbakırda idi o sıra görevi oraya gelin gitti. 2 sene sonra eşinden ayrıldı asla başka şehirde yaşayamam dedi orda kaldı öyle diyim sana içini ferah tutAminnn canımmmm çok sağol
Benim arkadaşım polisle evlendi diyarbakırda idi o sıra görevi oraya gelin gitti. 2 sene sonra eşinden ayrıldı asla başka şehirde yaşayamam dedi orda kaldı öyle diyim sana içini ferah tut
Diyarbakir paris valla. Biz gezdik birkac kere de donesimiz gelmediArkadaşinizın evliligi icin üzüldüm. Haklarinda hayirlisi olsun insallahAma Diyarbakirla ilgili yorumunuz icimi ferahlatti cok sagolun
Valla biz merkezdeyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Diyarbakıra gelirseniz çok rahat edersiniz. Çok gelişmiş ve güzel bir şehir. 5-6 tane avm si var. Ve öyle lafta değil. Forum Diyarbakır ve Ceylan Karavil avm çok büyük.Bu sene bizimde tayin ihtimalimiz war ilk siraya Diyarbakir yazdik. Benimde eşim Polis, Diyarbakir nasil bir yer. Biraz tedirginim açikcasi, az cok beni anlarsiniz
Bizde batmandayiz :) yolunuz düşerse beklerim ...Ben bursaliyim buraya İstanbul'dan geldik ama çok seviyorum Batman'ı İstanbul dan bin kat iyi ,küçük ,insanı güzel ..Sadece sıcağını sevmiyorumGelin gelim Siirte gelinBen 3 yıl kaldım. Sırada sizler varsınız boş bırakmayalım.
Sıkılmaktan patlıcaksınız.Kendinizi oyalayacak birşeyler bulun. Hobi edinin hele evdeyseniz kesin olsun bu durum.
Ben kitap, puzzle, dizi ve film gibi şeylerle oyalıyorum kendimi ama onunda bir sınırı oluyor.
Şehir konusuna gelirsek küçük şehirde yaşayanlar için alışılması zor değil mesela Kırıkkale nasılsa Siirt, Batman vs. belki bir tık daha iyi gibi. Amma velakin büyük şehirden geliyosanız. Beklentilerinizi minimuma çekin ki hayal kırıklığınız az olsun.
Neresi olursa olsun bunaldığınız zaman eşinize sarmayın.
Abla tavsiyelerinden bugünlük bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?