Yardım edin tayinimiz çıkacak

3 yıllık evliyim,evlendim eşimin olduğu şehre gittim,5 ay sonra tayinimiz çıktı Diyarbakır’a taşındık,1.5 sene sonra harekata görevlendirdiler bu yaz memlekete taşıdık evi,bu Haziran’da da tayinciyiz.

Suriye’ye tayin etmezler heralde 15 aydır oralarda. Bu harekat bizi çok zorladı tayin için de sakince bekliyoruz tepkisiz herkesin hakkında hayırlısı.

2 bilmediğim yerde yaşadım insan 3-5 kafa dengi denk getiriyor.Üzülme sağlıklı olsun da insan ,gerisi halloluyor

allah yardımcınız olsun.

"Kizlaaaar tayinler açıklanmış!! Bizde birşey yok sizlerde var mı?" diye gruba bir mesaj gelir ...telefona sarilirsin...esin telefonu keşkul ise yüreğin ağzında ondan haber beklersin Sonra peşpeşe bizde var,bizde de yok diye mesajlar gelir...her sene her sene ayni şey ..bir gün hik diyip gidicem

Yahu ne alaka , 3 ay once hic bilmedigim bir ulkeye yerlestim , ne dillerini konusabiliyorum ne baska birsey ama simdiden pek cok arkadasim oldu
Cok yanlis dusunuyorsunuz

arkadaşlar eşim asker ve tayinimiz çıkacak kura ya gireceğiz ve ben çok korkuyorum bilmediğim bir şehirde kimsesiz yalnız olmak beni çok korkutuyor. Bunu yaşayan lar varmı nasıl alıştınız
Sabit bi yerde yaşamaktan daha güzel farklı yerlerde yaşamak her şekilde alışılır.
Açıklandı mı peki neresi çıktığı ?

Gelin gelim Siirte gelin Ben 3 yıl kaldım. Sırada sizler varsınız boş bırakmayalım.
Sıkılmaktan patlıcaksınız. Kendinizi oyalayacak birşeyler bulun. Hobi edinin hele evdeyseniz kesin olsun bu durum.
Ben kitap, puzzle, dizi ve film gibi şeylerle oyalıyorum kendimi ama onunda bir sınırı oluyor.
Şehir konusuna gelirsek küçük şehirde yaşayanlar için alışılması zor değil mesela Kırıkkale nasılsa Siirt, Batman vs. belki bir tık daha iyi gibi. Amma velakin büyük şehirden geliyosanız. Beklentilerinizi minimuma çekin ki hayal kırıklığınız az olsun.
Neresi olursa olsun bunaldığınız zaman eşinize sarmayın.

Abla tavsiyelerinden bugünlük bu kadar.

Hiç bilmediğim küçücük şehirlere gittim kimse kurulu düzenin içine gitmiyor ki
Bu meslekleri yapanlar sevdiğim yanında olduktan sonra gözümü korkutamaz hiç bir şehir ama ailemden ayrılmak uzdu beni hala da uzuyor

Bu sene bizimde tayin ihtimalimiz war ilk siraya Diyarbakir yazdik. Benimde eşim Polis, Diyarbakir nasil bir yer. Biraz tedirginim açikcasi, az cok beni anlarsiniz

Bu sene bizimde tayin ihtimalimiz war ilk siraya Diyarbakir yazdik. Benimde eşim Polis, Diyarbakir nasil bir yer. Biraz tedirginim açikcasi, az cok beni anlarsiniz
Diyarbakır çok güzeldir hiç tedirgin olmayın
güneydoğudaki çoğu şehre göre en iyisi bence
hakkınızda hayırlısı olsun

Benim arkadaşım polisle evlendi diyarbakırda idi o sıra görevi oraya gelin gitti. 2 sene sonra eşinden ayrıldı asla başka şehirde yaşayamam dedi orda kaldı öyle diyim sana içini ferah tut

Arkadaşinizın evliligi icin üzüldüm. Haklarinda hayirlisi olsun insallah Ama Diyarbakirla ilgili yorumunuz icimi ferahlatti cok sagolun

Arkadaşinizın evliligi icin üzüldüm. Haklarinda hayirlisi olsun insallah Ama Diyarbakirla ilgili yorumunuz icimi ferahlatti cok sagolun
Diyarbakir paris valla. Biz gezdik birkac kere de donesimiz gelmedi Muştan Bingolden sonra bize baya paris gibi gelmisti 2. Şarka diyarbakir mi yazsak ki dedik hatta Tarih dolu memleket tam benlik

Valla biz merkezdeyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Diyarbakıra gelirseniz çok rahat edersiniz. Çok gelişmiş ve güzel bir şehir. 5-6 tane avm si var. Ve öyle lafta değil. Forum Diyarbakır ve Ceylan Karavil avm çok büyük.

İnsanları çok çok iyi. Bir restorana gittiğinizde daha arabadan indiğiniz anda ilgilenmeye başlıyorlar. Fiyatlar batıya göre çok uygun. Ve insanlar çok kibar.

Yolları çok güzel, şehir planlaması çok güzel, mekanları çok çok güzel. Evleri çok güzel kocaman. Lojman imkanıda var ama çok yüksek puanlarla alıyor.

He birde kızları aşırı güzel :) Buraya gelirken tv etkisiyle heryerde yöresel kıyafetle dolaşan insanlar bekliyordum Şimdi çok gülüyorum o ilk topluma çıktığımızdaki şaşkınlığımıza. Anneme sürekli “anne neden hiç şişman yok, oha anne baksana şort giymiş, anne bak bak mini etek bile giyiniyorlar ” demiştik kardeşlerimle

Diyarbakır önyargı kırmak için mükemmel bir şehir. Çok modern, çok tarihi, çok gelişmiş, ve gerçekten insanları çok gğleryüzlğ ve kibar olan bir şehir. Artık İstanbul da falan Diyarbakırlı biriyle karşılaşınca hemşerim gözğyle bakıyorum

Tüm Diyarbakırlılara kucak dokusu sevgiler

Bizim de görev yerimiz bugün belli olacak sabahtan beri heyecandan ölüyorum uyku da tutmuyor off beklemek çok zor

Bizde batmandayiz :) yolunuz düşerse beklerim ...Ben bursaliyim buraya İstanbul'dan geldik ama çok seviyorum Batman'ı İstanbul dan bin kat iyi ,küçük ,insanı güzel ..Sadece sıcağını sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…