Yardım edin :(

elefera sende cok sağol.simdi yerimden kalkıp annemin ciceklerinin yanına gidiyorum.. su vereyimm morelim düzelir belki..

Rıca ederım.
Kuru kuruya su verme.
Konus bıraz onlarla,
muhabbet et, hal hatır sor
Guluyorum, sende guleceksın bunu ılk yaptıgında.
Ama ınan terapı gıbı oluyor.
He bırde orgu bılıyorsan orgu yap.
Bılmıyorsan da, ogrenmeye calıs.
Uzmanlar dahı bunun terapı etkısınde oldugunu vurgular her zaman.
Aslında benm verdıgım ornekler, benım hayatımda olanlar.
Sen farklı ornekler bulabılırsın kendıne.
Yeterkı hayata baglanmayı ıste,
araclar bır bahane olur bu yolda.

o dönemde az çok herkez aynı şeyleri yaşıyor. ne güzel huyun varmış arkadaşlarını kıramıyormuşsun. herkez kendin gibi olmuyor malesef. sende seni mutlu yapan insanlarla daha çok görüş. gez dolaş. güzel yazılar oku. 13-14 yaşlarındayken bende mezar resimleri yapardım kitaplarımın üstüne. ölsemde kurtulsam diye düşünürdüm. birgün rüyamda yeni vefaat etmiş teyze senin daha vaktin var dediği günden beri öle şeyler yazmadım, düşünmedim. ya az kaldı deseydi napardım bilemem.sempatiksalakcinni daha önünde çok güzel günlervar. az silkelende kendine gel cnm.

güldürdün benı yaaa evet kıramıyorum onları hiç eleştirmiyorum bile...haklısın benı mutlu edenlerle görüşmeliyim..bundan sonra öyle yapıcam..

diger arkadasa dedigim gibi büyük bir şey yaşamadım. hep kücük seyler.... birikiyor gitgide cöktürüyor insanı..

bunları ailemde dahil kimse bilmiyor.
maske gibiyim herkese karsı...mutlu bilirler.-mutsuzları bile ben mutlu ederimm cünkü...-
doktora gidemem.bir faydalı olacagını düsünmüyorum.kendıme 'doktorluk oldum halime bak ' derimde acırım kendıme sonra daha kötü olurum.
buraya yazmamın sebebide kımse kımseyı tanımadıgı için..
'çıkarsız 'ilginiz için hepiniz sağolun.

benimde senin yaşında oğlum var lütfen üzülme seni güzel bir gelecek bekliyor küçük şeyler için canını sıkma pozitif ol amaaaaaan salla gitsin de kurtul şu halinden

elefera ) kuru kuruya vermedım . öptüm cicekleri :) cok güzeller ...

Bunu hep yap
Dusunsene, yıllar sonra 'ah ne guzel gecırmısım ılk genclık yıllarımı' mı demek ıstersın?
Yoksa, 'ne bos seylere uzulmusum, heba etmısım o yıllarımı' mı demek ıstersın?
Gercekten suna ınan, ınsanın en ıyı doktoru kendısıdır.

Rengarenk olsun genclık yılların,
merak etme onunde uzun bır zaman olacak,
uzulmek ıcın.
Sımdı baskalarının bır kac sozune takılıp uzulurken,
gercek sorunlarla karsılastıgında ne demek ıstedıgımı anlayacaksın.
Tabıı dılerım, hayatın boyunca basıt nedenlerın olsun,
uzulmek ıcın.
Bırde sukur. Bu en ıyı ılactır.
Hasta, engellı yada yatalak olan kısılerı dusun.
Ve sukret daıma.

anaa aynı ben :)
ben de 17 yaşındayken psikopata bağlamıştım. bu bi geçiş dönemi bence.
kimse beni sevmiyor değersizim vs. diye düşünürdüm. halbuki annemle babacığım her istediğimi yaparlardı. öss döneminde ise iyice çekilmez olmuştu herşey.
dışarıya karşı çok mutlu görünürdüm, tek başımayken hep ağlardım.
o yıllarda yazdığım günlükleri bi okudum da ne kadar üzgün depresif zamanlar geçirmişim nedensiz yere..
rock müzikler dinlerdim böyle insanı karamsarlığa iten şeyler..

tavsiyem bi evcil hayvan edin.. kedi ya da tavşan, kuş... Hamster bile olur hem bakımı da kolay.
araştırmala göre hayvanlarla zaman geçirmek onlara dokunmak kan basıncını düşürüyor, rahatlatıyor ve depresyonu engelliyor... hem de eğlendiriyor. Dostun olur senin. ben dertlerimi tam 9 sene Muhabbet kuşuma, kızıma anlattım. onun anlıyormuş gibi dinlemesi, bana sevgi göstermesi inanılmaz mutlu olmamı sağlardı. Malesef onu 1 sene önce kaybettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…