Yardım edin

Takılı kaldım farkındayım çıkmazdayım kendimi kaybetmek istemiyorum niye böyleyi bilmiyorum ne yapmam lazım ben çıldırıcam

Ya kendini böyle bir iğrenç bir insana mi layık görüyorsun? Hala mesaj atıyorsun hala face ine bakıyorsun yeterince seneni ziyan etmissin bırak artık Allahın dan bulsun ya
Bi o adama bak bi aynaya bak bu adam senin saçının bir telini bile hak etmeyecek bir insan...

Çok özür dilerim cidden imla için yanlış kullandıysam kelimelerim için kuralları da bilmiyorum yeni hesap açtım ben takipteydim ama üyeliğim yoktu sizlerin samimiyetine ve fikirlerine güvendim o yüzden içimi döktüm.ah ah her an ziyan ama ben takılı kaldım gereksiz bir insanda

Merhabalar bir derdim var benim içime işlemiş galiba..uzun olucak sıkabilir özür dikerim..bir sevgilim vardı yaşatmadığı şey kalmadı bana eylül 2013de başladı bu hikaye sevgili olduk sık sık ayrılıp tartışırdık o hiç olgun değildi tartışma konuları da hep kız faceden aratmalar kız eklemeler eski hoşlandıklarını aramalar ben çok kıskanç bir insanım bu arada her neyse her ayrılığımız en fazla 1 hafta sürerdi dayanamaz barışırdık sonra bir işe girdi orda kendine bi arkadaş grubu buldu alkole başladı apart tutup aparta gitmeler başladı afedersiniz geneleve gitmişler grupça ama kendisi çok yemin ediyor ben bişe yapmadım bekledim onları oturdum diye inanılır bişe mi bu sizce onlar işini görsün o beklesin her neyse aparta kız da atıyomuş arkadaşlarından birkaçı ama ben atmadım demişti bana sonra biz ayrıldık en uzun ayrılığımızdı 2 ay sürmüştü barışınca sordum bi kızla konuştun mu vs diye hayr dedi sonradan yakaladım telde mesajlarını sonra itiraf etmek zorunda kaldı şehirde biçok erkek tarafından tanınan afedersiniz orospu bir kızla çıkmış iş yerlerindeki bi abla tanıştırmış 1 hafta çıkmışlar (öyle söylüyo) öpüşmüşler yemeğe felan gitmişler gezmişler tozmuşlar hata felan dedi cahildim dedi ben engelledim heryerden ulaşmaya çalıştı defalarca hazmedemedim 1yıldır böyle devam ediyo arada konuşuyoruz yazın bir ara denedim olmayı ama çok seviyorum biliyorum hata o bir pislik sonra yine engelledim felan bende duramıyodum arada yazıyodum felan neyse şimdi askerde dün eskiye dair bişe duydum mersine karıya gittik felan diye birşey anlatmış spor salonundan birisine kardeşimde aynı salonda oda duymuş bana dedi bende eskide olsa sinirlendim msj attım birsürü hakaret içeren bu önceden çok sık yaptığım birşeydi buda hata biliyorum ama sinirim anca böyle geçiyodu sonra bugün yine msj attım tartıştık vs.sürekli yeminler ediyo bana iftira atıyosun diyo inan bana diyo kendine güveniyosan şifreni ver dedim face verdi baktım bi ton kız eklenmiş o orospu dediğim engelliydi en son onunda engelini kaldırmış geri engellemiş konuşmuş bile olabilir her neyse dedi unutmaya çalıştım seni birde tuğçe diye bir kız vardı onu seven çook önce seviyodu kız bunu onunla konuşmuş telde seni anlattım diyo bana vs.hala diyo inan bana ben onu aklımdan atamıyorum bana öneride bulunun bu böyle gitmez 3yıl olacak dayanamıyorum canım yanıyo
Fenalik geldi yaa adam resmen hizli gonzales.. sende eldeki ekmek.. unut bir an once yoluna bak.

Adam tam anlamıyla bir "ruhospu".
Kadınların efendi erkek yerine bitch tercihi efsanesi doğru galiba :KK14:

Back
X