- Konu Sahibi filiz2efefilizzz
-
Bayıldım ben buna
O zmn öl arkadaşım :) icinde bulunmadigin bi konuda ahkam kesme. Allah bana bi bebek nasip etti ben elalem ne der diyerek ben o bebegin canina kiyacak değilim ayrica hem dini hem resmi nikahli olan esimle bir seyler yasamak cokta anormal degil. Bi konuda haklısın biseyler yasasak dahi bebek dugun sonrasi olsaydi daha iyi olurdu cunku onun bunun agzina laf vermemis olurduk ama olan oldu ve hamilede olsam düğünümde resmi nikahli esimle olacagi icin cokta problem yok
Bende bayıldım buna paylasan arkadaşa teşekkür ederim aklimdaki model tamda boyle biseydi buna bide tül bolero fln olursa tamamdır
Öncelikle hayırlı olsun.
Göğüs altından itibaren bollaşan şöyle bir gelinlik yeterlidir...
Kollar için de uzun tül kol yaptırıp kapatabilirsiniz.
Öncelikle hayırlı olsun.
Öncelikle hayırlı olsun.
Iste karar verdigim model :)
O zmn öl arkadaşım :) icinde bulunmadigin bi konuda ahkam kesme. Allah bana bi bebek nasip etti ben elalem ne der diyerek ben o bebegin canina kiyacak değilim ayrica hem dini hem resmi nikahli olan esimle bir seyler yasamak cokta anormal degil. Bi konuda haklısın biseyler yasasak dahi bebek dugun sonrasi olsaydi daha iyi olurdu cunku onun bunun agzina laf vermemis olurduk ama olan oldu ve hamilede olsam düğünümde resmi nikahli esimle olacagi icin cokta problem yok
Yorumları okumadım...
Düğününüz olmadan hamilesiniz ve tek derdiniz gelinlikle şık durmak mı..
Enteresan.
Yorumları okumadım...
Düğününüz olmadan hamilesiniz ve tek derdiniz gelinlikle şık durmak mı..
Enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?