yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

Türkiye'de düğün yapar 20 sene imam nikahı ile "YASAL OLARAK" dost hayatı yaşarsın kimsenin gıkı çıkmaz.. Nikahlı kocandan çocuk doğurursun millet ağzına sakız eder.. İronik

Nedense bu konuda ben kadını suçlayamıyacağım erkek suçludur
bazısı böyle .çıkar uzaktan konuşmak kolay tabi , her erkek farklı dürtülerde bazısı sahip çıkar bazısıda bekleyemez ,çoğunluğu böyle haydar dümeni hiç okumuyormusunuz siz hemen kadına suçu buluyorsunuz bir göz gezdirin onun yazılarına derim ben

"Madem düğünden önce nikahlı eşinle bebek yapacak kadar geniş düşüncelisin ...."

NİKAHLI EŞLE BEBEK YAPMAK = GENİŞ DÜŞÜNCELİ OLMAK..

Ouuuuvvvvv...

Amanınnnnnn...

Senin çok duvarın var arkadaşım ya Allah kolaylık versin sana...!

Zaten ortada suçda yok. Kadın nikahlıyım, düğünüm olacak hamilelikten ötürü kollarımda oluşan şişmeyi nasıl kaparım demiş. Göbeğimi kapatmak istiyorum bile dememiş. Kollarımı gizlemek istiyorum demiş. Göbek işini burda biz çıkardık

Admine tavsiyem buraya bir Ahlak masası kursun malum polisi çok

Yanlış anlamışsın sen öyle yazınca banada mantıksız geldi :))))))))
Deme istediğim şu;
Nikahlı eşim çocuk yaparım sizene mantığı var fakat eşi dışında bilen yok ve bebeği gizlemeye çalışıyor.
Bende dıyorum ki madem okadar geniş düşüncelisin ''düğünden'' önce yaptın cocugu saklama sebebin de ne anlamadım başkasının düşüncesini önemsemiyorsun ama bebeği saklamak istiyorsun annen baban vs bilmiyor...
Burdaki mantığı anlamadım.
Yoksa tabi kocası ile yapacağı cocugu yadırgayacak değilim.
Bebeği gizleme düşüncesi güzel görünmekten ise annelik duygusundan da şüphe ederim..
Neyse beni anlayan anlamıştır :)

ya ya. insan,nikahlı eşindenden bebek yapacak kadar nasıl geniş olur değil mi.
doğru olan nikah olmadan bebek yapmak.
hı hı. anladım ben sizi

İnsanları evlilik bağıyla bağlayan nikahtır. Bilmemkimlerin gelip göbek atması değil.

Evli olduğu ailesinin bildiği meşru nikahlı eşinden hamile kalmış kadın ya hu.

Arkadaşım gelinliğin çok güzel, prenses gibi olursun inş.

Not: Bu kadar büyük konuşmayın, kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz.

Türkiye'de düğün yapar 20 sene imam nikahı ile "YASAL OLARAK" dost hayatı yaşarsın kimsenin gıkı çıkmaz.. Nikahlı kocandan çocuk doğurursun millet ağzına sakız eder.. İronik

Aynen mantık bu.
Nikah yapma ama şanlı şöhretli düğününü yap bitti,evlisin artık.
Bizim toplumumuzda aslolan milleti eğlendirmek.

Son düzenleme:
ya ya. insan,nikahlı eşindenden bebek yapacak kadar nasıl geniş olur değil mi.
doğru olan nikah olmadan bebek yapmak.
hı hı. anladım ben sizi

Ohooo ordan burdan yazdığımı kırpıp yorumumu yargıylacaksanız işimiz var demek :)
Nikahlı eşiyle naparsa yapsın o kendi bileceği iş ben bebeği gizlemesine takıldım dıyorum anlamıyormusunuz.

Nikahlı ya da nikahsız birliktelik yaşar. Nikahlanmadan yapsa ne olacak. Burda yargılayacak merci biz değiliz. Nikahlı değilken sevişti hamile kaldı sorununa cevap mı vermeyelim. Kollarını göbeğini saklayacak gelinlik arıyor sadece. Bunu herkes bilse bile isteyebilir. Kilosundan çekiniyor. O gün güzel görünmek istiyor.

Yine de dikkatli olsaymış keşke demeden edemicem. Hap kullansaydın. Ertesi gün hapı alsaydın falan filan. İlk birliktelikte mi hamile kaldın ya. Ne biliyim çoğu insan uzun üsre ilişkiye giremiyor. Tam ilişki oturuyor çocuk için en azındn herkes birkaç ay deniyor. Aslında bu da bir başarı sanırım :)))))

Hımmm tamam ben anladım ne demek istediğimi. Ben de bu milletin gözüne nikahı sokmadan bebek yapmayın düşüncesine aşırı tepki olduğundan atladım direk.

Aslında yukarda bir arkadaş yazmış, bebeği gizleme düşüncesi yoktu başta, sadece kollardaki şişlikten bahsedilmişti, konu konuyu açtı olay göbeğe de sıçradı :)

Yine de bana sorarsanız göbeği gizlemek istemesi de normal. Konu sahibi halinden memnun, yanlış bşy de yok ortada ama bizim millet sever konuşmayı, yargılamayı. Bunlarla başını ağrıtmak istemiyor olabilir. Ailesine de söylemeye çekinmiş olabilir? (nikahlı eşle bebeği normal kabul ediyoruz ama belki ailesi düğüne önem veriyor?)

Demem o ki ben senin aslında ne dediğini anladım ama göbüşü bile gizlemek istese bu yaşanmadan anlaşılıcak bi durum değil cidden. :44:

Bzı yorumlar gerçekten şaşırtici.anneliği sorgulamak hiç kimseye düşmez.o bebek onun sizlefin değil.emin olun sizden daha çok sevip sizden daha çok düşünüyor.elbetteki güzelliğinin derdine düşecek.başka dertmi var ortada.sevdiği adamla çoçuğunun babasıyla düğünü olacak.konu sahibinin hamileliğinden rahatsız olduğu strese girdiği gibi bir yazı oludunuzmu.eee o zaman size ne ya.sadece bir fikir sormuşşş..ailesinden gizleme sebebi sadece sizin aklınızdakılarmi.evli olupda pardon düğünü olupda ailesine çekindiği için hamileliğin 5 6 aylarında söyleyen insanlarda var..sizler hepiniz supermisiniz.her şeyi hatasızmı yaparsınız.gerçi burda hata bile yokya.kız eşinden hamileymiş.daha hangi dilde söylemesi lazım...bırakın bu ahlak polisliğini

peki gizlemesine takıldıysan neden genişsin yazdın..

Hem kocamla istediğimi yaparım düğünden önce diyor ki Türk adetlerine göre (benim düşüncemi yazmıyorum) düğünden önce gelinin gebe olması yadırganır, bunu bilerek göğsünü gere gere düğünde bebeğini saklamayacağına saklamak için yollar arıyor.
Benim mantığımın ilerlemediği nokta burası arkadaşım.
Eğer yaptığı şey onun görüşünde normal ise korkmasın veya çekinmesin.eşi dışındakilerin bilmesinden

şu yorum bütün herşeyin özeti bence.keşke 1000 tane beğen hakkım olsaydı.

Ona buna laf vermek nedir ya özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez nikahtam sonra yaşadınız düğünü beklemediniz hatta nikah öncesi yaşadınız buda kimseyi ilgilendirmez.

Ama lütfen gelinliğin şıklığından ziyade gizliliğinden ziyade rahatlığa dikkat edin bebiş için hem anne sağlığıda önemli düğünde gizleyecem diye rahat hareketler sergilemeyin.

İnsanlar kendi hayatlarına göre değerlendirir,konuları da öyle okur öyle algılar.Türk toplumunda doğar,büyür,evlenir,çocuk sahibi olursun.Tamam geneli böyledir.Ama ekstra durmularda çıkabilir.Asla yapmam,ölürüm de yapmam dediğimiz çok şeyi,günü gelir Allah dedirtir.Kimse dört dörtlük değil.Herkesin hayatında eksiler de olur artılarda.Kimler ne haltlar yiyorlar evlenmeden,evlendikten sonra.herkesin hayatı kendini bağlar.Sen nikahlı veya nikahsız sevgilinle birlikte olmuş,önlemini almamış ve hamile kalmışsın.Olan olmuş.Sen de belki bu kadar erken olmasına hazır değildin.Olmuş.Alnın ak,başın dik.Burda da bebeği nasıl gizlerim,aileme ne derim veya şu bu değil,kilolu gelin olmak istemediğin için fikir beyan etmişsin.Bak hamilesin,çaplı çapsız mesajları dikkate alıp,üzülüp,kendini günahkar ilan etme sakın.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.

Sorununa gelince,doktorlar hamilelere de diyet uyguluyorlar.İstersen doktoruna bir danış.Gelinlik konusunda ister,kilolu,ister zayıf olsun danteli gelinliğe çok yakıştırıyorum.Kolların içinde güzel bir dantel tercih edebilirsin.

İnsanlar kendi hayatlarına göre değerlendirir,konuları da öyle okur öyle algılar.Türk toplumunda doğar,büyür,evlenir,çocuk sahibi olursun.Tamam geneli böyledir.Ama ekstra durumlarda çıkabilir.Asla yapmam,ölürüm de yapmam dediğimiz çok şeyi,günü gelir Allah yaptırır.Kimse dört dörtlük değil.Herkesin hayatında eksiler de olur artılarda.Kimler ne haltlar yiyorlar evlenmeden,evlendikten sonra.herkesin hayatı kendini bağlar.Sen nikahlı veya nikahsız sevgilinle birlikte olmuş,önlemini almamış ve hamile kalmışsın.Olan olmuş.Sen de belki bu kadar erken olmasına hazır değildin.Olmuş.Alnın ak,başın dik.Burda da bebeği nasıl gizlerim,aileme ne derim veya şu bu değil,kilolu gelin olmak istemediğin için fikir beyan etmişsin.Bak hamilesin,çaplı çapsız mesajları dikkate alıp,üzülüp,kendini günahkar ilan etme sakın.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.

Sorununa gelince,doktorlar hamilelere de diyet uyguluyorlar.İstersen doktoruna bir danış.Gelinlik konusunda ister,kilolu,ister zayıf olsun danteli gelinliğe çok yakıştırıyorum.Kolların içinde güzel bir dantel tercih edebilirsin.

tebrik ederim sizi arkadaşım, bebeğiniz sağsalim doğsun analı babalı büyüsün inşallah. :) hamile gelinliklerine ben de bayıldım ama elalemin dırdırından korunmak için dantel kollu ve hafifi obadan modelleri de seçebilirsiniz. korseye filan girişmeyin sakın. bebişko rahatsız olmasın oralarda, güzel de bir beyaz işli babt giydiniz mi tamamdır :) stressiz, sıkıntısız, hayat boyu güzelliklerle hatırlayacağınız bir gün olsun inşallah.

adabı sizden mi öğreneceğiz biz? kiminle sevişip, kimden çocuk yapacağımızı filan. konu sahibi resmi ve imam nikahlı kocasıyla çatır çatır sevişmiş ve mucizesini vermiş Allah, size ne? kaldı ki nikahsız da olsa size ne? siz kendinizde nasıl bir hak buluyorsunuz hamile bir kadına "ölürüm daha iyi" demeye. siz ne istiyorsanız onu yaşayın. bu insanlar sevmiş, sevişmiş ohhh sefaları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…