- Konu Sahibi filiz2efefilizzz
-
Evliler arkadaşım.
Konu sahibi evliymiş sanırım fakat eşi dışında bilen yokmuş.
Bence biraz tedirgin olmalısın.Bebeği gelinlikle nasıl kapatacağım derdine düşmüşsün gibi.
Madem düğünden önce nikahlı eşinle bebek yapacak kadar geniş düşüncelisin bebeği saklama ozaman.
Seni eleştirenlere sert cevaplar vereceğine..
Neyse genede senin tercihin biz burda sadece yazar geçeriz
Nedense bu konuda ben kadını suçlayamıyacağım erkek suçludur
bazısı böyle .çıkar uzaktan konuşmak kolay tabi , her erkek farklı dürtülerde bazısı sahip çıkar bazısıda bekleyemez ,çoğunluğu böyle haydar dümeni hiç okumuyormusunuz siz hemen kadına suçu buluyorsunuz bir göz gezdirin onun yazılarına derim ben
"Madem düğünden önce nikahlı eşinle bebek yapacak kadar geniş düşüncelisin ...."
NİKAHLI EŞLE BEBEK YAPMAK = GENİŞ DÜŞÜNCELİ OLMAK..
Ouuuuvvvvv...
Amanınnnnnn...
Senin çok duvarın var arkadaşım ya Allah kolaylık versin sana...!
ya ya. insan,nikahlı eşindenden bebek yapacak kadar nasıl geniş olur değil mi.Konu sahibi evliymiş sanırım fakat eşi dışında bilen yokmuş.
Bence biraz tedirgin olmalısın.Bebeği gelinlikle nasıl kapatacağım derdine düşmüşsün gibi.
Madem düğünden önce nikahlı eşinle bebek yapacak kadar geniş düşüncelisin bebeği saklama ozaman.
Seni eleştirenlere sert cevaplar vereceğine..
Neyse genede senin tercihin biz burda sadece yazar geçeriz
Türkiye'de düğün yapar 20 sene imam nikahı ile "YASAL OLARAK" dost hayatı yaşarsın kimsenin gıkı çıkmaz.. Nikahlı kocandan çocuk doğurursun millet ağzına sakız eder.. İronik
ya ya. insan,nikahlı eşindenden bebek yapacak kadar nasıl geniş olur değil mi.
doğru olan nikah olmadan bebek yapmak.
hı hı. anladım ben sizi
peki gizlemesine takıldıysan neden genişsin yazdın..Ohooo ordan burdan yazdığımı kırpıp yorumumu yargıylacaksanız işimiz var demek :)
Nikahlı eşiyle naparsa yapsın o kendi bileceği iş ben bebeği gizlemesine takıldım dıyorum anlamıyormusunuz.
Yanlış anlamışsın sen öyle yazınca banada mantıksız geldi :))))))))
Deme istediğim şu;
Nikahlı eşim çocuk yaparım sizene mantığı var fakat eşi dışında bilen yok ve bebeği gizlemeye çalışıyor.
Bende dıyorum ki madem okadar geniş düşüncelisin ''düğünden'' önce yaptın cocugu saklama sebebin de ne anlamadım başkasının düşüncesini önemsemiyorsun ama bebeği saklamak istiyorsun annen baban vs bilmiyor...
Burdaki mantığı anlamadım.
Yoksa tabi kocası ile yapacağı cocugu yadırgayacak değilim.
Bebeği gizleme düşüncesi güzel görünmekten ise annelik duygusundan da şüphe ederim..
Neyse beni anlayan anlamıştır :)
peki gizlemesine takıldıysan neden genişsin yazdın..
Türkiye'de düğün yapar 20 sene imam nikahı ile "YASAL OLARAK" dost hayatı yaşarsın kimsenin gıkı çıkmaz.. Nikahlı kocandan çocuk doğurursun millet ağzına sakız eder.. İronik
herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?