yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

işte burada yanlışsın. belki sende böyle. ama bizde çoğu evlikte düğün olmuyor. o parayı balayına kendimize kullanalım diyen çok. kaldıki konu sahibi imam nikahınıda resmi nikahımıda yaptık demiş.
zaten şu adetler değilmi bizi bu hale getiren. bazı adetler gerçekten saçmasapan.
ya hem dinen hemde hukuken eşi ve evliler. neden tuhaf bakıyorsak buna.

Son düzenleme:

"konu sahibi resmi ve imam nikahlı kocasıyla çatır çatır sevişmiş ve mucizesini vermiş Allah, size ne? kaldı ki nikahsız da olsa size ne? siz kendinizde nasıl bir hak buluyorsunuz hamile bir kadına "ölürüm daha iyi" demeye. siz ne istiyorsanız onu yaşayın. bu insanlar sevmiş, sevişmiş ohhh sefaları olsun."

Amanınnnnnnnnn! Allah senden razı olsun, günüm çok güzel devam edicek, çatladım gülmekten, alemsin ya

Türkiye'de düğün yapar 20 sene imam nikahı ile "YASAL OLARAK" dost hayatı yaşarsın kimsenin gıkı çıkmaz.. Nikahlı kocandan çocuk doğurursun millet ağzına sakız eder.. İronik

Canım bu biraz sert diğilmi sence.bizde ğnce imam nikahi yaptık. 1 sene sonra resmi nikah.babaminda hellaliği ile.benim için önemli olan Allahın kanunu.Allahın huzurunda helalim o benim.niye dost olarak adlandiriyorsun.resmi nikahi çocuklar için yaptık.bu da bizim seçimimiz.niye dost gibi çirkin kelime kullaniyorsun...

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım. Allah olmayanlara nasip etsin gönlüne göre versin. Elalemi bırak boşver kulak asma

bir tarafı savunayım derken diğer tarafı yerin dibine sokmak neyin nesidir?
dost hayatı falan.. bunlar çok çirkin ithamlar..
belediye nikahı kıyılmadan imam nikahı yapılmasını her ne kadar doğru bulmuyor olsam da dini nikah (gizli yapılmadığı müddetçe) tek başına da nikahtır. tıpkı düğün yapılmadan evlenilebildiği gibi..
şu empati işini beceremedik gitti arkadaş..

Son düzenleme:

Asl olan imam nikahıdır. sevgilerimle...

Bazı yorumları okurken sinirden gülüyorum.

Düğün nedir Allah aşkına ? Elaleme iki saatlik tantana.Ama burdan anlaşılıyor ki sevişme ruhsatıymış.

Ben de düğün yapmayacağım parayı balayı için harcayacağım.

Sevişebilecek miyim ya da bebeğim olur mu ?

Geniş denmiş bir de konu sahibine...

Zaten burada yazan çizen çoğu insanın eline erkek sinek bile konmamıştır.

Başınıza bi şey gelince avukat avukat dolaşmayın o zaman.:13:

Son düzenleme:
Asl olan imam nikahıdır. sevgilerimle...
lütfen insanları yanlışa sürüklemeyelim.
resmi nikahda önemlidir.
hem kadın için hemde çocuklar için.
adam kadınla imam nikahı yapıp ayrılsa kadın hiçbir hak iddia edemiyor. çocukların kimlikleri çıkmıyor adam üstünne almazsa. okula gidemiyorlar.
kadın nafaka alamıyor. sokakta kalıyor..

resmi nikah kadını korumak için yapılması gerekenm bir nikahtır. ha dinine önem veren,elbette nikahtan sonra dini nikahını kıyar. o on onun tercihi.
zaten yasalarımızda resmi nikah olmadan dini nikah yasak. yapanda yaptıranda hapis cezasıyla yargılanıyor ki,kadını korumak için bunada hak veriyorum. doğrusuda bu olmalı

Son düzenleme:
okypete YE HARFİ HARFİNE KATILIORUM
... LUTFEN...

Arkadaşlar konu sahibi olarak bi kac şey söylemek istiyorum. Öncelikle guzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ediyorum Allah herkesin gönlüne gore versin.
Ben burda sizlerden gelinlik tavsiyeleri rica ettim. Tabiki eleştiriye açığım ama dozunda olursa.
Ben hem Allah huzurunda hemde resmi mercilerde evli bi insanım bunun günahı ayıbı yok tabiki bebegimin düğünden sonra olmasını isterdim cunku bagnaz kafaya sahip insanlarin diline düşmemek icin ama olan oldu Allah bize bir bebek nasip etti ve düğünümüz erken olmak zorunda kaldı. Ben bu en güzel günümde guzel gozukmek istiyorum ki bunu tek ben degil her kadın ister bunda anormal ne varki kollarim biraz kalin bebek büyüdükçe daha da kalinlasir ve gelinlikle cirkin durmak istemiyorum. Düğünden 5 6 ay sonra bebek olacak ee etrafimdakilerde anlayacaklar durumu ama suan kimsenin bilmesini istemiyorum. Geniş diyen arkadaş ben bebeğimle de esimlede düğünüm olmadan olan hamileligimlede gurur duyuyorum nikahli esimle bebek yapmak genislikse evet genisim

Arkadaşlar konu sahibi olarak bi kac şey söylemek istiyorum. Öncelikle guzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ediyorum Allah herkesin gönlüne gore versin.
Ben burda sizlerden gelinlik tavsiyeleri rica ettim. Tabiki eleştiriye açığım ama dozunda olursa.
Ben hem Allah huzurunda hemde resmi mercilerde evli bi insanım bunun günahı ayıbı yok tabiki bebegimin düğünden sonra olmasını isterdim cunku bagnaz kafaya sahip insanlarin diline düşmemek icin ama olan oldu Allah bize bir bebek nasip etti ve düğünümüz erken olmak zorunda kaldı. Ben bu en güzel günümde guzel gozukmek istiyorum ki bunu tek ben degil her kadın ister bunda anormal ne varki kollarim biraz kalin bebek büyüdükçe daha da kalinlasir ve gelinlikle cirkin durmak istemiyorum. Düğünden 5 6 ay sonra bebek olacak ee etrafimdakilerde anlayacaklar durumu ama suan kimsenin bilmesini istemiyorum. Geniş diyen arkadaş ben bebeğimle de esimlede düğünüm olmadan olan hamileligimlede gurur duyuyorum nikahli esimle bebek yapmak genislikse evet genisim

Bir evlilikte mecburi olan resmi nikahtır. Söz , nişan, düğün, imam nikahı çiftlerin isteğine göre yapılır ve bir mecburiyeti yoktur.

Başınıza bi şey gelince avukat avukat dolaşmayın o zaman.:13:

Bu bir bed duami.bu bizim için doğru olan arkadaşım.Allahın kanunu beğenmesenizde.6 senelik evliyim iki de kızım var.şükürler olsun Rabbime ki mutluyum.başıma bir şey getiren her türlü getirir..ben resmi nikaha sığınmiyorum.iku üç tane Allaha inanmiyanin uydurduğu resmi nikaha....

Ne düğünmüş yahu, 18 sayfa konuşulmuş.. Benim anlayamadığım hiç düğün yapılmayacak olsa ne olacaktı? sadece nikahla evlenenler evlenmiş sayılmıyor mu yani? sadece nikah yapanlar örf'ün-adetin neresinde kalıyorlar o zaman

evet evet aynen böyle.. kimseyi rencide etmeden de durum anlatılabiliyormuş.. tebrikler okypete

İnancımı nerden biliyorsunuz ki ? Allah'ın kanununu beğenmemek falan...Beddua ettiğim yok,olayı çarpıtmayın. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ayrıca bu kadar inançlısınız madem,kalpleri Allah'tan başkası bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…