Ne şekilde yanlış yapsam böyle olur ki? Ne demek istediğinizi idrak edemedim.Doğru şekilde yaptığından eminmisinneyse dağıtmayayım konuyu. Ben öyle şeyler hiç kullanmadım ama mantar var diyorsun yanması normal bence ama iyi gelir reçetesini oku yan etkilerinde yanma warmıymış
Benim de olmuştu. Hatta doktor ilaçlamıştı fitil öncesi, fena yanmıştım. İki güne geçiyor ama toparlıyorsunİyi akşamlar..
Mantar enfeksiyonu sebebiyle doktora gittim,fitil ve krem verdi.
Şimdi fitili yaptım doğru bir şekilde. Şuan inanılmaz yanıyornormal mi. Duramıyorum napıcam bilemedim.suyla yıkadım geçmiyor.
Kullanan var mı aranızda? Yan etkisi mi acaba.
Duramıyorum yürüyemiyorum yarım saat oldu geçmiyor. :-( sadece inanılmaz yanma var. Ne yapmalıyım,bilen varmı acaba..
Adım attıkça iğneler batıyor sanki.. Acaba mantarımmı çok ondan mı oldu bilemiyorum. Azalmada yok. Yan etkisi hafif yanma batma yazıyor.bende şiddetli yanma var.Prospektüsünü okudunuz mu? Alerjik bir durum olmasın?
Normal şartlarda yürütmeyecek kadar yanma vb. olmaması lazım.
Prospektüse bi bak, doktora baş vurun dediği hallere bak.
Normal yani,böyle yanma sizdede olmuştu?Benim de olmuştu. Hatta doktor ilaçlamıştı fitil öncesi, fena yanmıştım. İki güne geçiyor ama toparlıyorsun
Yani yanma falan normal diye düşünüyorum ama sen acaba çok tahriş etmiş olabilirmisin o Zaman fazla yanar çünkü hani mantar olunca kaşınır yaNe şekilde yanlış yapsam böyle olur ki? Ne demek istediğinizi idrak edemedim.
Yan etkisinde hafif yanma ve batma yazıyor.ama benimki durulmıcak cinsten..
Alerjik reaksiyon falan gibi heralde. Çözüm de yok gibi.bide krem verdi onu sürsem daha kötü olur heralde. İyiki kullanmamışım. Geçmezse sabah gideceğim.Ben de mantar başlangıcı var diye bir tane fitil verdi doktor, gece yatmadan kullandım ve bir sorun olmadı. Devam ederse yarın gidin bence doktora.
Yok tahriş vs sebebiyet verecek birşey yapmadım çok sakince ittim ve uzandım..Yani yanma falan normal diye düşünüyorum ama sen acaba çok tahriş etmiş olabilirmisin o Zaman fazla yanar çünkü hani mantar olunca kaşınır ya
Adım attıkça iğneler batıyor sanki.. Acaba mantarımmı çok ondan mı oldu bilemiyorum. Azalmada yok. Yan etkisi hafif yanma batma yazıyor.bende şiddetli yanma var.
Öyle yapıcam artık çoğu yazanda böyle bir durum olmamış. Yan etkisi oldu bende heralde..Bu kadar yanma olmamasi lazim. Doktorunuzu bilgilendirin bence.
Adım attıkça iğneler batıyor sanki.. Acaba mantarımmı çok ondan mı oldu bilemiyorum. Azalmada yok. Yan etkisi hafif yanma batma yazıyor.bende şiddetli yanma var.
Yok ağrı eşiğim yüksek..Heralde.. Eşim baktı kızarmışta.. Sanırım şiddetli yan etkisi görüldü..İşte ağrı eşiğinizi bilemediğim için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Ama yürütmeyecek kadar kötü bir batma hissi ise, alerjik bir durum olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?