Yardım istiyorum


ya ablacım babamın karsısına ne yuzle cıkcam ben yuzum yok zaman beklıyorum ya herseyı öyle uygulamak zor durumum yok onları brden uygulamam ıcın zaman lazım anlıyormusun
 
olsun sen yinede tekrar,tekrar babana git,tabiikide sana tepki gösterecek ama sen yılma ne yap et kendini affettir.
 
Bence bu kadar üzülme. Sonuçta evlisiniz artık. Hiç aramıyor değil normalden az arıyor.
Çok da katlanamıyor kendini yalnız hissediyorsan eğer ona senin yanını arkadaşlarının yanından daha cazip hale getir.
Minik cinsel oyunlar, birlikte film, dizi hatta futbol maçı izlemek, tavla oynamak, yemek yapmak, internette gezinmek vs. Daha milyonlarca şey yazılabilir.
Sen birlikte birşeyler yapmak için bu kadar çabaladığın halde hala arkadaşlarına gidiyosa sen de onunla git.
Ama korkma artık seninle evli. Dönüp dolaşıp sana gelecek :))
 

bizler burda nacizane mervenin yaşının epey büyüğü olarak yol göstermeye çalışıyoruz.bunu yaparkende ilk önce durum tespiti yapmaya çalıştık. merve 18 yaşında ekonomik özgürlüğü olmayan en önemliside kaçarak evlenmiş genç bir kız. bu durumda ilk önce çözümü yalnız kalmaması için ailesiyle barışması ardından ayakları üzerinde durabilmesi için okul-iş vs. yönelmesi gerektiğini belirttik. sizin fikirlerinize tabiki saygı duyuyorum fakat merve evlendiği üstelik herşeyini uğruna geri teperek evlendiği erkek tarafından yalnız bırakıldı. tabiki bunun sonu o kişiye saldırmak kavga etmek olayları daha da içinden çıkılmaz bir hale sokmak olmamalı ama sarılıp oyunlarla film izlemekle yanında tutmaya çalışmakta merveyi dahada küçük düşürmeyecekmi sizce.karşıdaki erkek bencilliğinin karşılığında böyle bir merve görmeyimi yoksa hatalarını düzeltmeye çalışan güçlü bir merveyimi görürse daha cazip bir evlilik olur onlarınki.

yapmayalım bayanlar.biz her bencilliklerinde sorumsuzluklarında sarılıp ay canım cicim diyip erkekleri yanında tutmaya çalışan deyim yerindeyse aciz davranışlarda bulunan insanlar olmayalım.ya bizim gururumuz incinen kalbimiz.kavgada etmeyelim ama nolur şu erkek milletinin etrafında dönen onları mutlu etmeye çabalayan zihniyetten vazgeçelim.birazda kendimizi düşünelim kendi mutluluğumuzu.merve eşine eşinin ona yaptığını yapsa adam merveyi evde tutmak için cinsel oyunlar mı yapacaktı.erkekler ilkeli , güçlü bunun yanında tatlı sert bayanlar görmek ister karşısında.tıpkı bizim öyle erkekler görmek istediğimiz gibi.herşeyini kabullenen olmamak ama hayatıda iki kişi için yaşanılır olmaktan çıkarmamak gerek.a.s
 

canım elline emeğine sağlık ne güzel demişsin. nedir erkekleri pohpohlama zihniyeti yaaa.bırakın onlar bizim peşimizde koşsun ellerinde tutabilmek için on takla atsınlar. kadın 18 indede olsa 58 indede yine kadındır cazibelidir güzeldir.
ayrıca popcorncuk canım zamanında evliliğimin ilk yıllarında cahil zamanlarımda bende yaptım budediklerini sonunda noldu beni anası sanmaya başladı. ne zamanki resti çekip sana arkadaş çokça banada herif çok demeye getirdim ondan sonra aklı başına geldi ne arkadaş kaldı ne kavga. yok mervecim yok arkana aileni almadan merdanenin yüzünü göstermeden bu erkek milleti adam olmaz canım benden sölemesi. çok afedersiniz ama erkek dediğinin aklına her an k.... na tekmeye yiyebilirsin yerleşmedimi adam olmuyorlar.
 

ogun agladıktan sonra ben gercekten bazı seylerı yaptırabbıldım ben dısardan okumak ıstedıgımı söyledım dusundu bıraz tmm dedı yeterkı sen uzulme dedı aglama pişmanlıgını dıle getırme dedıkaydirigubbakcemile5 2 3 gundur dısarı cıktıgında bana soruyo kacta geleyım falan...babamın affetmesı ıcınde bıraz zamanımız var bıraz gecsın sınırı beklıyorum ramazan bayramında el öpmeye gitmek ıstıyorum eger cesaret edemezsem kurban bayramına kalcammafoldumben
 

öncelikle biraz olsun değişmesine sevindim okulunu bir şekilde bitrecek olmana ayrı sevindim zaten ramazan bayramına daha çok var emin ol babanın öfkesi geçer o zamana kadar biraz tepki verir ama dayanamaz git elini öp sana kaçta geleyim diye soruyormuş ya evden çıkamıyorum demiştin bu gece gitmesen gezsek de beraber dışarıa çıkın canım sıkıldı de gezelim de evliliğini yaşa şimdi cicim ayları olması lazım sizin nasıl alıştırırsan öyle gider der annem evliliğe sanırım yavaş yavaş hazırlanıyor eşin inşallah düzelir canım
 

hadi inş. aklı başına gelcek gibi. wbluebluew in dediklerinede aynen katılıyorum canım. uygula dene bakalım neler olcak. ve bencede kurban bayramına bırakma ara ne kadar uzarsa soğukluk o kadar artar sen hemen bu bayram git öp babanın elini.ama gerçekten çok sevindim senin adına.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…