Yardım istiyorum

merhaba mervecim ben tulayb kullanıcı adımı deiştirdim canım bak işler giderek sarpa sarmadan annene git ve bize burda barıştığın haberiniver lütfen diyorum yaa çok üzüldüm gerçekten erteleme artık bekliyoruz topiğine güzel olumlu bişey yazmanı

ilerde en çok okumadığına, iş güç sahibi olmadığına yanacaksın. her genç kızın olmuyor bu şansı. ezilmeye müsait olanı ezer bu dünya. ayaklarının üzerinde durman gerekecek, sen daha korunmayı bilmiyorum diyorsun. gerçekten üzüldüm. hayatının hatasını yapmışsın canım. düzeltmeye bak bir an önce.

pardon, hayatının hatasını çocuk yaparak dörtle çarpabilirsin hala. çocuğunu çok seveceksin elbette. ama aslında iyi bir ailede mutlu bir çocuk yetiştirme şansın olduğunu ama yanlış tercihlerin yüzünden sorunlu bir aile içinde çocuğunun büyüdüğünü göreceksin daha. daha görecek çok şey var. şimdi bir şeyler yapmazsan hep daha kötüye gidecek. şaşırma sakın.

mervecim, okuyup çıkmıştım yorum yapmiicaktım ama aklımda kaldın. sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum. gerçi diğer arkadaşlar da söylemiş ama bende tekrarlayayım..
sakın çocuk yapma sakın..daha ilk haftadan böyleyse işiniz zor gibi...
umarım herşey normale döner ama sen şimdilik işi sıkı tut..
sakın çocuk yapma, korun mutlaka. yok ben hap alamam gidemem dersen eşine söyle o korunsun. tatlı bir dille söyle bunu.
umarım düzelir aranız..

püff bu ne ya omu doğurucakmışkaydirigubbakcemile3

alnıtıları görünce şimdi daha fena oldum. adam bir de seni çalıştırmayacakmış bakacakmış öyle mi. işte böyle evin çocuğuymuşsun gibi ne fikrin alınır ne kararın dinlenir, ömür boyu bakıma muhtaç, evin hem hizmetçisi, hem küçüğü, ezilir durursun. daha bir doktor, hastane bulup derdini bile soramayacak durumdasın. biraz olgunlaşmayı bekleseydin bari. aklın başına gelip ben ne yaptım dediğinde çok geç olacakmış gibi bir his var içimde. derdin evliliğim olsun, iyi olsun hala. yanlış başlayan, doğru devam etsin diye beyhude zaman harcayacaksın.

erkekler bunları özellikle yapıyor, bizim orda benle yaş kadın var 14 yaşında oğlu ve bin kızı var, tek bşına çarşıya bile inemiyor, akşam kına var gel diyoruz mesela eşi izin bile verse tek başıma gelemem diyor, kendine güveni yok olmuş,

resmi nikahları varmış canım...

Kelepçesi sağlammış o zaman...!!!

Ya bu durumda olan birine ne denir bilemiyorum, kız daha çocuk resmen; oğlan desen Kurtlar Vadisi formatı atılmış...!!!

Ben 28 eşim 37 yaşında, ikimizde öğretmeniz ve biz 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik; birbirimizden ve ilişkimizden emin olduktan; ailelerimizi iyice tanıdıktan, evlilikle ilgili sorumlulukları alacağımızdan emin olduktan sonra bu kararı verdik.

Evliliği "evcilik oyunu" gibi gören, mesleğini eline almadan, kendi ayakları üzerinde durmadan, ailesine sırtını dönerek yapılmış bu evlilik mutluluk getirmemiş konu sahibine de malesef...

Önerim, çoğunlukla hemfikrim ben de, bir an önce ailenizle barışmanız ve kendinizi "evlilik" süsü verilmiş cendereden kurtarmanız; akabinde de eğitiminize devam edip bir meslek sahibi olmanızdır... Yaşınız çok genç, hayatınızın ellerinizden kaymasına mani olun... Aksi takdirde sindirilmiş ve yok sayılmış, sorunlar ve çaresizlik içindki bir kadına dönüşmeniz kaçınılmaz gibi görünüyor...
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

canım çok üzüldüm ya offfffff ne kötü bir durum
babanın karşına çıkıp konuşamıyorsa mektup yaz babana bıkmadan usanmadan yaz birgün yumuşayacaktir kalbi olay taze oldu için şu aralar çok kızgın sana ama sen yılma
onu çok sevdğini pişman olduğunu nebilim içindin gelen herşeyi yaz
gerekirse hergün

o işi yapmayıda bılmıyordum cnm ılk gece bılgısızdım kımse bırsy anlatmadı esıme arkadasları bırsey anlatmıslar onun bılgısıyle denedık 3.gunde basardık

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnsanlar burda kendı dertlerıymıs gb uzulup çare ve cıkıs yolları arayıp sızın ıcın tasalanıyor
ama siz dalga gecer gb yok soyle oldu yok boyle oldu yok sunu yapamam yok bunu dıyemeem gb cumleler yazıyorsunuz mazeretler uretıyorsunuz ..

ya kardeşim sen evlendıgın ıcın pısman deılmısın ? boyle hayat gider mi ha yok ben boyle ot gb yasarım kocamın kolesı olurum o ıstedıgındede bır guzel cocuk dogururum dıyorsan problem yok ..
aklın varmış unı.kazanmışsın ama cahıllıkten genclık hevesınden bır yanlıslık yapmıssın tamam da artık bıraz aklını başına al .. surda bırsuru bılgılı yasamıs ınsan var sozlerını dınle hayatını kurtar ..

baştan sona okudum içim şişti
nedir bu yaşlardaki kızların kaçma sevdası anlamadım
her sene okulda da yaşıyoruz bizimbile içimiz parçalanıyor
aileler daha da perişan
mervecim sabah hemen git annenden babandan özür dile
mutlaka barış mutlaka
bulunmaz hint kumaşı değil bu kıro kocan
bunu da ona hissettir lütfen
arkadaşların da dediği gibi sakın çocuk yapma
daha çok küçüksün eczaneden doğum kontrol hapı ala
gerekirse eşinden gizli kullan bulamayacağı yere sakla ne bileyim
yanılmayı çok isterim ama bir ömür böyle geçmez be güzelim

bende konu sahibinin pişmanlık duyduğunu sanmıyorum artık. yardım istiyorum demiş ama maaşallah bütün önerileri elinin tersiyle itiyor.anlattıkları eşim şunu dedi bunu dedi işin dedikodu kısmı.bırak onun ne dediğini sen ne diyosun onu söyle.ama yok.lmaz:

o işi yapmayıda bılmıyordum cnm ılk gece bılgısızdım kımse bırsy anlatmadı esıme arkadasları bırsey anlatmıslar onun bılgısıyle denedık 3.gunde basardık

kkusura bakma canım ama bunu okuyunca dayanamadım kaydirigubbakcemile3 hadi bi yalan söylemiş bari kuyruk takmasaymış.arkadaşları bişeyler anlatmışmış. arkadaşları deilde ustaları öğretmiş olmasın ona aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
hadi kulaktan dolmayla bişeyler oldu güzelim gerçekten senin hiçmi bi beklentin yok yaaa.eş dediğin yerine göre arkadaş, yerine göre dost, yerine göre köle, yerine göre kardeş, yerine görede başka şeydir.( hadi açıkça söylemiyeyim burda. ) ayrıca her ne kadar yok mok densede evlilikte cinsellikte esastır orda mutlu ettimi başka şeyde görmemezlikten gelebilir insan ama seninkinde anlaşılan buda yok eee peki niye hala çekiyosun bu herifi nolur artık elle tutulur bişey de be güzelim.
hani bi söz vardırkadın erkeğinin sokakta sevgilisi, evinde hizmetçisi, yatağında o...... denir ama bu bile karşıılıklıdır. maşallah seninki sokağa çıkarmıyoki sevgili olsun, evde durmuyoki gerektiğinde bari bi bardak su versin.
ayyy konu uzadıkça benim bile sin,r kat sayım artmaya başladı kat yemeğine bi kaşık fare zehiri sende kurtul herkezde sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…