ben dıyorum barı dısardan okuyım dıyo neydecen okumayı evlendın da dedım olsun elımde olsun dıyo yok ben senı aldım sana bakmak zorundayım ben karımı calıstırmam
cocuk yapmayın dıyonuzda benım bılgım yok bu konuda ablacım ıster ıstemez olacak ozaman:umursamaz:
hap işini söyldım ablacım bana ilaca baglı kalmanı ıstemıyorum dedı baska yöntemler var dedı ben ıstesem cocuk olur benım ıstememe baglı sen okadar ıstemekı dedi....neyse ben dıkıs nakısı düşündm görumcemde gıdıyo yenı gelınler burada pek dısarı cıkmaz kısın gıderım artıkyerimseniben...ilgin için cok tsk ederım benı iyi anlamıssın
sen bizle dalga mı geçiyosun, kocayla o işi yapmayı biliyosunda korunmayı mı bilmiyorsun
alnıtıları görünce şimdi daha fena oldum. adam bir de seni çalıştırmayacakmış bakacakmış öyle mi. işte böyle evin çocuğuymuşsun gibi ne fikrin alınır ne kararın dinlenir, ömür boyu bakıma muhtaç, evin hem hizmetçisi, hem küçüğü, ezilir durursun. daha bir doktor, hastane bulup derdini bile soramayacak durumdasın. biraz olgunlaşmayı bekleseydin bari. aklın başına gelip ben ne yaptım dediğinde çok geç olacakmış gibi bir his var içimde. derdin evliliğim olsun, iyi olsun hala. yanlış başlayan, doğru devam etsin diye beyhude zaman harcayacaksın.
resmi nikahları varmış canım...
o işi yapmayıda bılmıyordum cnm ılk gece bılgısızdım kımse bırsy anlatmadı esıme arkadasları bırsey anlatmıslar onun bılgısıyle denedık 3.gunde basardık
İnsanlar burda kendı dertlerıymıs gb uzulup çare ve cıkıs yolları arayıp sızın ıcın tasalanıyor
ama siz dalga gecer gb yok soyle oldu yok boyle oldu yok sunu yapamam yok bunu dıyemeem gb cumleler yazıyorsunuz mazeretler uretıyorsunuz ..
ya kardeşim sen evlendıgın ıcın pısman deılmısın ? boyle hayat gider mi ha yok ben boyle ot gb yasarım kocamın kolesı olurum o ıstedıgındede bır guzel cocuk dogururum dıyorsan problem yok ..
aklın varmış unı.kazanmışsın ama cahıllıkten genclık hevesınden bır yanlıslık yapmıssın tamam da artık bıraz aklını başına al .. surda bırsuru bılgılı yasamıs ınsan var sozlerını dınle hayatını kurtar ..
o işi yapmayıda bılmıyordum cnm ılk gece bılgısızdım kımse bırsy anlatmadı esıme arkadasları bırsey anlatmıslar onun bılgısıyle denedık 3.gunde basardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?