Yardım istiyorum

bu gerçek hayat maalesef. çokmu geç kaldıydın evlenmek için anlamıyorum bu ne acele. dur bi hayatı öğren. daha çocukluktan çıkmaya çalışan bir genç kız hemen kadınlığa adım atıyorsunuz. sevgililikle evlilik tabiiki bir olmaz. artık sen onunsun ve evde onu bekliyorsun bu kadar basit. oda sende evlilik nedir bilmiyorsunuz. zamanla öğreneceksiniz merak etmeyin. bu arada hemen bebiş yapmayında evliliğiniz otursun biraz.

dun kaynanam yattı saat 12 esım hala yoktu bende rahat bırsey gıydım esofman hemen 10dk sonra o geldı ters ters bakıo gıt cbuk etegını gıy gıydım tişört ustumde altta eltım oturuo 16yasında oglu var kapıya vurmadan dank ıcerı gırdı benım sacımı kollarımı acık gördu odaya kactm neyse yarım saat odada kaldım esım bagırdı bır daha ejdadını bılmem ne ettıgım gıymeyeceksın neyse cvp vermeden odama gıttım agladım oda gldı yatmaya aglıonmu dedım mutsuzum anlıyormusun mutsuzum yeter dedım 30yıllık evlıler gıbıyız annemı özledım hıcbırsey annemın yerını tutmuyo dedım benı sahıpsız sanma dedım suan benı alsalar gel kızım deseler ınan cıkıp gıderım dedım sarıldı agladı dedım sarlma bana mılletın yanında bagırarak kufrettın sat 12 olmus yenı evlıyız mıllette anlayıs yok ne avrda kaynımın oglu gelıyo dedım keske ayrı otursak falan dedı öyle ıstemafoldumben

ah be güzelim neyin için düşmüşsün sen ya

yaşın çok küçük evlenmişsin canım ya keşke bekleseydiniz ilk yanlışın bu olmuş 2ci yanlışınsa kaçmak 3cü yanlışında kayın validenle oturmak gerçi dulmuş ama en azından çok yaşılı değildir yani biraz yaşlandığı zaman beraber otursaydınız şimdilik iyidir mutlaka ama zaman geçtikçe durumlar değişecektir eşini bence al karşına konuş tabi anlarsa bu evlilikten beklentilerini ve karşılaşmış olduğun hayal kırıklıklarını anlat inşallah dilediğin gibi bi hayat yaşarşın

seni çook iyi anladım canım bende 18 imde kaçmıştım bizde beraber oturmuştuk bi dönem eşimle aynı yaştaydık o zamanlar eşimin tüm arkadaşları bekardı habire ararlar çağrırlardı buda gelemem demezdi karımı salmıyo derlermiş bide evde yalnız kalamazdık bu berbat bişey keşke ayrı eve çıksaydın burda hata yapmışsın biz bikaç sene sonra ayrı eve çıktık o zamandan beri kavga etmiyoruz ama sen şimdi dersenki ayrıeve çıkalım işte bu kavga meselesi olur baştan kabul etmicektin ayrıca mutlaka ailenle barışki seni sahipsiz ona mecbur sanmasın

o şuan evliliğin ne olduğunu bilmiyor size tavsiyem çevrenizde genç evli çiftler varsa onlarla takılın çok işe yarıyor ama en önemlisi zaman zamanla yaşı ilerledikçe oda öğrenicek evliliğin ne olduğunu ama sakın taviz verme 12 den sonra eve gelmesin evli bi adamın geceyarısından sonra dışarda işi yok bunu vurgula mutlaka
hiçbir erkek gözyaşına dayanamaz duygusömürüsü yap gözyaşlarını kullan
eve erken gelmesi için planlar yap mesela misafir çağır öbürgün siz gidin falan

Son düzenleme:

off be kızım be :teselli:

milletin içinde küfür . saygısız adam-tatlicadiarzu-

daha fazla yazarsam hiç hoş şeyler yazmayacağım:bbo:

annenlerle barış. gün sektirme artık. seni sahipsiz bildikçe ömrünü çürütecek. izin verme buna

sen herkesten değerlisin ailenin gözünde. ailenin içi parçalanıyordur. hem onlara hem kendine eziyet etmebilmiyorumkismile

valla mervecim hep ılımlı yaklaşmaya çalıştım ama yok anacım bu heriften ne köy olur ne kasaba.bi an önce annenlerle irtibata geç neler olup bitiyo anlat barışmaya çalış, yoksa işin sonu dayağa gidiyo demedi deme.bir haftada evine gelmeyen ikinci haftada söven 3. haftada vurmaya kalkar.
ayrıca olaylarara tek tek yaklaşalım annemi üzme karşında beni bulursun diyo sende bunu ona karşı kullan canım. ben kaçarak kendi annemi üzdüm seninkine ise söz bile söylememi istemiyosun herşey karşılıklı o zaman sende benim annemi üzmeyeceksin ve gidip özür dileyip gönüllerini alacaksınki bende senin aileni üzmeyeyim diyeceksin.açıkça koy tavrını ayrıca kusura bakma ama terbiyesize terbiyeli olunmaz o sana söverken sende susma ne demek başka odaya kaçıp ağlamak yaaa bırak sen ağlıycana o ağlasın ben ne halt yedim diye. odaya kaçacağına o yiğene söylenecektin sende yada sonradan eşine görüyoruz ailenin terbiye anlayışını bir çiftin olduğu yere kapı çalmadan girilirmi diye deyipte.
gelelim bbek meselesine kusura bakma ama o kadar sinirliyimki şu an ne demek ben istemessem. omu taşıcak 9 ay o muçekecek o yükü acıyı, omu çekecek onca sancıyı onunmu paralanacak bişeyleride omu çıkarak. ( ben zor bi hamilelik ve zor bir doğum atlattım o yüzden erkeklerin bebek konusunda yorum yapması beni delirtiyo) bırak güzelim bırak bu boş lafları sen bizi dinle bi an önce git bi sağlk ocağına iğneyi kullan bu herif daha öncede söyledim sana hap map kullandırmaz hadi gizli aldın diyelim denk gelir bulursa iş daha kötüye sarar.
valla o kadar sinirim tepeme çıktıki sabah sabah elime versem şuan boğarım o kro kocanı.

Evlilik böyle birşey işte

öyle dışardan gözüken tost pembe gibii değill

sanıyordunkii evlenincee dizininn dibinden ayrılamayacakk yok öyle şeylşerr

şunuu anlakii ailenn içinn bir erkeğii değişmeye değmezz

of ağlattınız beni

yorumlarınıza bayılıyorum
tek cümle yetiyoooo

11 yıllık evliyimm halenn onunn yanında olsam diye delii olurumm
annemin yanında huzur bulurumm canımmmm
annelerin kıymetinii geç anlıyoruzz

haklısın ama ben duymustumkı böyle ilk baslarda korundumu 3 4 yıl cocugun ondan sonra olmama ıhtımalı varmıs ondan dolayı cesaret edemıyorum ögrenmeye

bu yorum çok komik olmuşş
nedenmii daha seninn evliliğinin temelii yokkii
çocuğu düşünüyorsun

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

1 yılda aşkmı olur

ooooofffff,içim bayıldı.canım ne deyim sana,hadi başta yapmuışsın hatayı anladım ama şu söylediklerine bak.1 sene de tanı,kaç,1 haftada pişman ol,korunmayı bilme,çocuk yapma derdine düş...sen bi de hamile kal da gör başına gelecekleri,yazarsın artık karnımda çocuğumla başıma neler geliyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…