• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım istiyorum

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
ben sayısalcıyım bu sene sınavım pek parlak geçmedi başka yerleri kazansam bile babam istemiyor seneye hazırlanmayı düşünüyorum tmden girmek istiyorum bana fikir verebilecek olanları bekliyorum sizce seneye daha iyi olur mu yada diretip kazandıgım yere gitmelimiyim 1 sene çok büyük kayıp olur mu cvp bekliyorum...(:59::60:

bende bu sene sayısaldan sınava girmiş biri olarak etrafımdakilere sürekli bu sene olmazsa seneye aynı stresi yaşayamam ben diyodum bi ara kararımı değiştirdim olmazsa zorlamanın bi manası yok seneye tekrar girerim diyorum ama şimdide neresi olursa gitmek istiyorum çok şükür ailemde gönderiyo istediğim yere

bu sene girmezsen ve seneye tm den girersen düşcek puanın ama bence bi sene sonra herşeyin bilincinde olarak girersin sınava en azından. o zaman daha da yüksek puan yaparsın.bide şu sonuçlar açıklansın da ondan sonra düşünürsün bence hemen acele etme yarın 2 ye kadar bekle :45::45:

Back