yardım kızlarrr. napıcağımı bilmiyorum

holdencaufield

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
48
44
3
36
mrb hepinize. öncelikle 2 senedir evliyim çocuğum yok. eşim birkaç aydır bitcoin oynuyor. defalarca kavga etmemize rağmen hobim bu karışma vs diyor. bense oynamasını istemiyorum para kaybedebilir akıl verin napayım ben.

mrb hepinize. öncelikle 2 senedir evliyim çocuğum yok. eşim birkaç aydır bitcoin oynuyor. defalarca kavga etmemize rağmen hobim bu karışma vs diyor. bense oynamasını istemiyorum para kaybedebilir akıl verin napayım ben.
Bitcoın kumar gibi bşey degil hisseden kar ya da zarar ne çok kazanır ne çok kaybeder araştırsanzda anlamayablirsinz ama karşı çkmanıza gerek yok tabi sabah 8 akşam 5 borsa sayfası açıksa delirmekte haklısınz o ayrı :)

Bitcoın kumar gibi bşey degil hisseden kar ya da zarar ne çok kazanır ne çok kaybeder araştırsanzda anlamayablirsinz ama karşı çkmanıza gerek yok tabi sabah 8 akşam 5 borsa sayfası açıksa delirmekte haklısınz o ayrı :)
bu erkekler niye böyle anlamıyorumvalla cnm. koyalım altına dursun işte. illa macera arıcak. kendi birikimi olduğu için çok üstüne de gidemiyorum. Yoksa 1tl lik oynayamaz

Ona belli bir miktar para yatırıyor o para orda kalıyor ve artıyor benim eşimde yatırdı 6 bin yatırdım su an baya arttı

bu erkekler niye böyle anlamıyorumvalla cnm. koyalım altına dursun işte. illa macera arıcak. kendi birikimi olduğu için çok üstüne de gidemiyorum. Yoksa 1tl lik oynayamaz
Ya mesela büyük şirket hisseleri düşün koç sabancı gün sonunda kar zara belli oluyor onların kazancnı ortalama tahmn eden kar ediyo ama öle uçk rakamlardegl kafanı bulandırma adamıda rahat bırak eğleniyo bunlar böyle ıvır zıvır işlerle:D :D

Ya mesela büyük şirket hisseleri düşün koç sabancı gün sonunda kar zara belli oluyor onların kazancnı ortalama tahmn eden kar ediyo ama öle uçk rakamlardegl kafanı bulandırma adamıda rahat bırak eğleniyo bunlar böyle ıvır zıvır işlerle:KK70: :KK70:
bitcoin şirket gibi bişiimi cnm o zaman batmaz heralde dimi

bitcoin şirket gibi bişiimi cnm o zaman batmaz heralde dimi
Evet batmak gibi bşey yok orda kadın halmle 4 sene önce 500 lira yatırdm bugn olmş 3 bin ellemiyom :D oynamıyom anlamadğmdan bana bi ark demşti yatr sende diye yatrdm öle kar etmşm 4 senede :D abuk subuk işler ama batma olayı yok korkma kumar degil erkeklerin altınıda bitcoin oldu artık

Evet batmak gibi bşey yok orda kadın halmle 4 sene önce 500 lira yatırdm bugn olmş 3 bin ellemiyom :KK70: oynamıyom anlamadğmdan bana bi ark demşti yatr sende diye yatrdm öle kar etmşm 4 senede :KK70: abuk subuk işler ama batma olayı yok korkma kumar degil erkeklerin altınıda bitcoin oldu artık
Evet batmak gibi bşey yok orda kadın halmle 4 sene önce 500 lira yatırdm bugn olmş 3 bin ellemiyom :KK70: oynamıyom anlamadğmdan bana bi ark demşti yatr sende diye yatrdm öle kar etmşm 4 senede :KK70: abuk subuk işler ama batma olayı yok korkma kumar degil erkeklerin altınıda bitcoin oldu artık
anladm cnm valla biraz rahatlattın. peki kazanıp kazanmadığımıza nerden bakıyoruz

Back
X