yardım kızlarrr. napıcağımı bilmiyorum

Ben boşanma aşamasına geldim. Hem kendi problemlerim hem onun yaptığı şeyler yüzünden. Nonolive diye bir yer var orada yayıncı olacakmış falan. 7/24 orada. Zaten eskiden ailesine çektiği krediler yüzünden 150bin elden insanlara da 40 bin borcumuz var çalışmıyor. Ev kiramizi bile veremiyoruz. Bir de çocuk istiyor. İyi ki çocuğumuz yok. Bizim durumumuz çok farklı yani. Üstüne bir de dediğim programda çark var ona para yatırıyor Mobil ödeme ile bir hattı kapandı ödeyemedik yeni hat aldı onu da nonolive a para yatırdı yine. Ve şu an eve yağ, yumurta alacak paramız yok. :KK70: Bence eşine dua et parasını katlamaya çalışıyor en azından
Eşiniz kaç yaşında acaba ne zaman evlendiniz? Youtuber işleri falan çok zora sokmuş sizi, ne yapmayı düşünüyorsunuz çok sağlıksız bir evlilik gibi gözüküyor bide daha çok gençsiniz.:KK43:

Eşiniz kaç yaşında acaba ne zaman evlendiniz? Youtuber işleri falan çok zora sokmuş sizi, ne yapmayı düşünüyorsunuz çok sağlıksız bir evlilik gibi gözüküyor bide daha çok gençsiniz.:KK43:
Ben 24 yaşındayım, eşim 28 yaşında şu an. Bilmiyorum ama 7/24 elinde telefon. Eskiden evlenmeden önce benim oyun bilgisayarım vardı oyun oynuyordum onu da sattım paramız yok diye. Keşke satmasaydim.

Ben 24 yaşındayım, eşim 28 yaşında şu an. Bilmiyorum ama 7/24 elinde telefon. Eskiden evlenmeden önce benim oyun bilgisayarım vardı oyun oynuyordum onu da sattım paramız yok diye. Keşke satmasaydim.
Sizin konunuzu yaşlardan dolayı hatırlıyorum Sanki. Tam tersi cocuk isteyen siz değil miydiniz?Eşiniz zamanı değil bekleyelim diyordu.

Sizin konunuzu yaşlardan dolayı hatırlıyorum Sanki. Tam tersi cocuk isteyen siz değil miydiniz?Eşiniz zamanı değil bekleyelim diyordu.
Yok ben çocuk hiç istemiyorum. Yani evlenmeden önce de istemiyordum. Çocuğum olmasın diye dua eden birisiyim. Böyle bir dünyaya çocuk getirmek saçma olur diye düşünüyorum. Yeterli kapasitede değilim çocuk bakacak durumda değilim psikolojik olarak. Belki benzer bir durumda olan birisi vardır. Az önce okudum birisi vardı eşi YouTuber olmak istiyor ama kendisi çocuk istiyor esindeki bir problemdrn dolayı olmuyormuş. Umarım o çiftin çocuğu olur ve eşi YouTube sevdasından vazgeçer

Yok ben çocuk hiç istemiyorum. Yani evlenmeden önce de istemiyordum. Çocuğum olmasın diye dua eden birisiyim. Böyle bir dünyaya çocuk getirmek saçma olur diye düşünüyorum. Yeterli kapasitede değilim çocuk bakacak durumda değilim psikolojik olarak. Belki benzer bir durumda olan birisi vardır. Az önce okudum birisi vardı eşi YouTuber olmak istiyor ama kendisi çocuk istiyor esindeki bir problemdrn dolayı olmuyormuş. Umarım o çiftin çocuğu olur ve eşi YouTube sevdasından vazgeçer
Tamam o zaman o konuyla karıştırdım. Bence devlet hastanelerindeki bir psikiyatriye gidin.

Bu konumdayken çocuk yapmamak da çok doğru bir karar. Eşiniz sizin kadar olgun yaklaşamıyor duruma :işsiz: acaba evlenmeden önce de mi böyleydi? Eşiniz acilen bu çocukça hevesinden vazgeçip kendisine düzenli getirisi olan bir iş baksın :KK12: İlla ki ona göre de bir iş vardır, sizin de desteğinizle düze çıkabilirsiniz. Ancak eşiniz gayret etmezse borçlarınız daha da birikip sizi içinden çıkılamaz hale sokabilir hem maddi hem ruhi açıdan. Umarım düzelir

bitcoinin nesine celallendiniz bu kadar :-) iddia değil kumar değil
ah birazcık aklım olaydı da en baştan bitcoin alıp saklayaydım..
neyse kısmet diğer kripto paralardaki geleceği görmeye inşallah....

Şuan herkes böyle bir şey yapıyor zaten .. çok endişe etmeyin .. erkekler altın vs seyler yapmıyor bitcoinle uğraşıyor sıkıntı yok

Bilmediginiz bir konuda bukadar panik ve kontrolcu olmaya calismaniz cok sacma altin gumus almak borsaya para yatırmak gibi bisey bu. Esiniz zamanla öğrenir ve para kazanabilir merak etmeyin

Bizde bitcoin alıyoruz diye bi giriş yapıp sizi biraz rahatlatayım 😂 Devir artık kripto para devri. Kağıt, madeni paralar yakında kalkıp yerini bunlara bırakacak. 1 ay içinde 1500₺lik etherium alıp, 2800₺ olarak geri bozdurduk geçenlerde.. Tabiki devamlı artmıyor. O yatırdığımız para 800₺lere kadar düşmüştü mesela. Ama iniş çıkışları oluyor tabiki iyi takip etmek lazım ve kısa vadede çok kar değilde uzun vadeli yatırım olarak bakmalısınız

Bizde bitcoin alıyoruz diye bi giriş yapıp sizi biraz rahatlatayım 😂 Devir artık kripto para devri. Kağıt, madeni paralar yakında kalkıp yerini bunlara bırakacak. 1 ay içinde 1500₺lik etherium alıp, 2800₺ olarak geri bozdurduk geçenlerde.. Tabiki devamlı artmıyor. O yatırdığımız para 800₺lere kadar düşmüştü mesela. Ama iniş çıkışları oluyor tabiki iyi takip etmek lazım ve kısa vadede çok kar değilde uzun vadeli yatırım olarak bakmalısınız
Bende almak istiyorum
1500,00 tl civarında ama nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok

Bende almak istiyorum
1500,00 tl civarında ama nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok
Bizde paribu diye bi uygulama var ordan takip ediyoruz etheriumu 4500 civarındayken almıştık en son bozdurduğumuzda 10bin civarıydı şu an ne kadar bilmiyorum. O uygulamayı indirip takip edebilirsiniz

bu erkekler niye böyle anlamıyorumvalla cnm. koyalım altına dursun işte. illa macera arıcak. kendi birikimi olduğu için çok üstüne de gidemiyorum. Yoksa 1tl lik oynayamaz
Altinda dursaydı zarar ederdiniz gittikçe düşüyor eşiniz risk alıyor ama akıllıca yatırım altından kazanacaginin çok daha fazlasını kazanır

Boşuna evham yapmıssınız.
Dijitalleşen dünyada dijital bir para birimi akıllıca çevrildiğinde 10 yıl sonra şükredeceğiniz bir yatırım aracı.
Asıl şu aralar altın riskli.
Biraz araştırın endişenizin yersiz oldugunu anlayacaksınız.

Back
X