yardım kızlarrr. napıcağımı bilmiyorum

mrb hepinize. öncelikle 2 senedir evliyim çocuğum yok. eşim birkaç aydır bitcoin oynuyor. defalarca kavga etmemize rağmen hobim bu karışma vs diyor. bense oynamasını istemiyorum para kaybedebilir akıl verin napayım ben.
İdda değil ki bu. Yatırım aracı. Bence siz de araştırın

Borsa gibi değil de dolar gibi düşünün çıktıkça çıkıyor indikçe iniyor benim ana param 2 ayda iki katıa çıkmıştı güzel bir yatırım aracı aslında

Bitcoın kumar gibi bşey degil hisseden kar ya da zarar ne çok kazanır ne çok kaybeder araştırsanzda anlamayablirsinz ama karşı çkmanıza gerek yok tabi sabah 8 akşam 5 borsa sayfası açıksa delirmekte haklısınz o ayrı :)
Criptolar 7 24 açık. Dün alt coinleri takip etmekten gece uyuyamadım 😂

Keşke araştırıp sonra üstüne gitseniz adamın. Kanayan yaram şu anda. Aldım 4 ya da 5 gün sonra sattım. Satmasaydım varya...neyse:))

Arkadaşlar
Bunu yatırım aracı olarak kullanan arkadaşlar biraz daha açıklayıcı yazar mısınız
Bizde altın aldık malum düştü
Bir kısım naktimiz var nasıl oluyor bi yardımcı olsanız:)

mrb hepinize. öncelikle 2 senedir evliyim çocuğum yok. eşim birkaç aydır bitcoin oynuyor. defalarca kavga etmemize rağmen hobim bu karışma vs diyor. bense oynamasını istemiyorum para kaybedebilir akıl verin napayım ben.
Bende 1,5 senedir evliyim çocuğum yok eşimde sanal paraya takmış durumda ve bu aralar düşüşte düşük paralarla oynasin büyük oynamasın o da sizin kisabileceginiz tek şey bu şuan ben de eşime bı limit koydum 3 bin bunu üstünde oynamicaksin kalan parayı ister arttır ister azalt diyorum yapacak bişey yokvazgeciremiyorum çünkü😅

Peki bişey daha sorsam
Şuan alınır mı
düşük mü şuan yüksek mi

bitkoin dedi. çok korkuyorum alışıcak sonra herşeyimiz elimizden gidicek diye
Aslında Bitcoin karlı olabilir. Borsa olsa korkardım. En azından benim eşim gibi saçma sapan YouTuber olacağım diye abone kasma sitelerine veya şans oyunlarına vermiyor. 7/24 telefonda.
Çalışıyor ve parasını katlamak istiyorsa destek olabilirsin. Baktınız bir kere olmadı bir daha oynamaz. Zaten tüm parasını kaybetme ihtimali yok

Aslında Bitcoin karlı olabilir. Borsa olsa korkardım. En azından benim eşim gibi saçma sapan YouTuber olacağım diye abone kasma sitelerine veya şans oyunlarına vermiyor. 7/24 telefonda.
Çalışıyor ve parasını katlamak istiyorsa destek olabilirsin. Baktınız bir kere olmadı bir daha oynamaz. Zaten tüm parasını kaybetme ihtimali yok

anlat hele kız seninki napıyor :D merak ettim

anlat hele kız seninki napıyor :KK70: merak ettim
Ben boşanma aşamasına geldim. Hem kendi problemlerim hem onun yaptığı şeyler yüzünden. Nonolive diye bir yer var orada yayıncı olacakmış falan. 7/24 orada. Zaten eskiden ailesine çektiği krediler yüzünden 150bin elden insanlara da 40 bin borcumuz var çalışmıyor. Ev kiramizi bile veremiyoruz. Bir de çocuk istiyor. İyi ki çocuğumuz yok. Bizim durumumuz çok farklı yani. Üstüne bir de dediğim programda çark var ona para yatırıyor Mobil ödeme ile bir hattı kapandı ödeyemedik yeni hat aldı onu da nonolive a para yatırdı yine. Ve şu an eve yağ, yumurta alacak paramız yok. :D Bence eşine dua et parasını katlamaya çalışıyor en azından

Bitcoin mi oynuyor 🤣 oynanmaz o ama siz bilirsiniz. İyice moda oldu bu ara anlayan anlamayan bilen bilmeyen herkes heves etti. Birkaç sene önce kimse yüzüne bakmıyordu. 😁 Ne hallere düştü caanım bitcoinim. :cry:

Back
X