- 26 Ocak 2021
- 48
- 44
- 3
- 36
- Konu Sahibi holdencaufield
-
baktım braz neymiş diye de çok anlamadım cnm para gibi bişey alıp satıyomuşnBitcoin karlı bir yatırım aracı bence araştırın biraz
Dolar gibi düşünün siz .baktım braz neymiş diye de çok anlamadım cnm para gibi bişey alıp satıyomuşn
Cok anlamadiginiz seyin nesinden korktunuz da yardima ihtiyaciniz oldugunu hissettiniz?baktım braz neymiş diye de çok anlamadım cnm para gibi bişey alıp satıyomuşn
bitkoin dedi. çok korkuyorum alışıcak sonra herşeyimiz elimizden gidicek diyeBitcoin mi oynuyor, borsa mı?
iş işten geçmeden durdurmaya çalışıyorum cnmCok anlamadiginiz seyin nesinden korktunuz da yardima ihtiyaciniz oldugunu hissettiniz?
Bitcoın kumar gibi bşey degil hisseden kar ya da zarar ne çok kazanır ne çok kaybeder araştırsanzda anlamayablirsinz ama karşı çkmanıza gerek yok tabi sabah 8 akşam 5 borsa sayfası açıksa delirmekte haklısınz o ayrı :)mrb hepinize. öncelikle 2 senedir evliyim çocuğum yok. eşim birkaç aydır bitcoin oynuyor. defalarca kavga etmemize rağmen hobim bu karışma vs diyor. bense oynamasını istemiyorum para kaybedebilir akıl verin napayım ben.
bu erkekler niye böyle anlamıyorumvalla cnm. koyalım altına dursun işte. illa macera arıcak. kendi birikimi olduğu için çok üstüne de gidemiyorum. Yoksa 1tl lik oynayamazBitcoın kumar gibi bşey degil hisseden kar ya da zarar ne çok kazanır ne çok kaybeder araştırsanzda anlamayablirsinz ama karşı çkmanıza gerek yok tabi sabah 8 akşam 5 borsa sayfası açıksa delirmekte haklısınz o ayrı :)
Ona belli bir miktar para yatırıyor o para orda kalıyor ve artıyor benim eşimde yatırdı 6 bin yatırdım su an baya arttımrb hepinize. öncelikle 2 senedir evliyim çocuğum yok. eşim birkaç aydır bitcoin oynuyor. defalarca kavga etmemize rağmen hobim bu karışma vs diyor. bense oynamasını istemiyorum para kaybedebilir akıl verin napayım ben.
Adam yatirim yapiyor hangi is isten gececek ki? Korkulacak bir sey degil bitcoin alim satimiiş işten geçmeden durdurmaya çalışıyorum cnm
Ya mesela büyük şirket hisseleri düşün koç sabancı gün sonunda kar zara belli oluyor onların kazancnı ortalama tahmn eden kar ediyo ama öle uçk rakamlardegl kafanı bulandırma adamıda rahat bırak eğleniyo bunlar böyle ıvır zıvır işlerlebu erkekler niye böyle anlamıyorumvalla cnm. koyalım altına dursun işte. illa macera arıcak. kendi birikimi olduğu için çok üstüne de gidemiyorum. Yoksa 1tl lik oynayamaz
hep haberlerde görüyoruz dolandırıyorlar. ben siz kadar rahat değilimAdam yatirim yapiyor hangi is isten gececek ki? Korkulacak bir sey degil bitcoin alim satimi
bitcoin şirket gibi bişiimi cnm o zaman batmaz heralde dimiYa mesela büyük şirket hisseleri düşün koç sabancı gün sonunda kar zara belli oluyor onların kazancnı ortalama tahmn eden kar ediyo ama öle uçk rakamlardegl kafanı bulandırma adamıda rahat bırak eğleniyo bunlar böyle ıvır zıvır işlerle
Evet batmak gibi bşey yok orda kadın halmle 4 sene önce 500 lira yatırdm bugn olmş 3 bin ellemiyombitcoin şirket gibi bişiimi cnm o zaman batmaz heralde dimi
Evet batmak gibi bşey yok orda kadın halmle 4 sene önce 500 lira yatırdm bugn olmş 3 bin ellemiyomoynamıyom anlamadğmdan bana bi ark demşti yatr sende diye yatrdm öle kar etmşm 4 senede abuk subuk işler ama batma olayı yok korkma kumar degil erkeklerin altınıda bitcoin oldu artık
anladm cnm valla biraz rahatlattın. peki kazanıp kazanmadığımıza nerden bakıyoruzEvet batmak gibi bşey yok orda kadın halmle 4 sene önce 500 lira yatırdm bugn olmş 3 bin ellemiyomoynamıyom anlamadğmdan bana bi ark demşti yatr sende diye yatrdm öle kar etmşm 4 senede abuk subuk işler ama batma olayı yok korkma kumar degil erkeklerin altınıda bitcoin oldu artık
Dolandirilabileceginiz bir sey degil ki o. Altin alsaniz,dolar alsaniz dolandirilir misiniz? Bitcoin de ayni.hep haberlerde görüyoruz dolandırıyorlar. ben siz kadar rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?