yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Sen kocana diyemiyomusun. Utanmıyonmu annene gidip karım benmle ilgilenmiyor bana bakmıyor kavga ediyor diyip beni suclamaya diye. Napıyorum ben sana daha ne yapim diyemiyonmu. Kv yede kocamla birlikte dahil olmadım. Sürekli beni suclu görüyor ne yapsam yaranamıyorum diyemyomusun. Ay sinir bastı ya. Vur kapıyı çek git bak neler oluyo. Bu kdr pasif olma hayret bişe.. kocalık vazifelerini yerine getirmiyor eşin. Gay..

Bacım sen güvenilir iyi bir avukat bul cinsel ve psikolojik şiddetini nasıl kanıtlayacağını bir an önce boşanmak istediğini söyle. Ortak yaşam alanlarında ses/video kayıtları mahkemede kullanılıyor diye biliyorum başka türlü kanıtlama imkanı olmadığı için. Bak bunlar erkekliğine b.k sürdürmemek için çok çirkinleşecekler kurtar kendini. Bırak vicdanın rahat olsun. Başta psikolojik olabilir mi diye düşündüm ama yok... İnternette Madonna fahişe sendromunu bir araştır istersen ama sanmıyorum bu değil sorun...

Bacım sen güvenilir iyi bir avukat bul cinsel ve psikolojik şiddetini nasıl kanıtlayacağını bir an önce boşanmak istediğini söyle. Ortak yaşam alanlarında ses/video kayıtları mahkemede kullanılıyor diye biliyorum başka türlü kanıtlama imkanı olmadığı için. Bak bunlar erkekliğine b.k sürdürmemek için çok çirkinleşecekler kurtar kendini. Bırak vicdanın rahat olsun. Başta psikolojik olabilir mi diye düşündüm ama yok... İnternette Madonna fahişe sendromunu bir araştır istersen ama sanmıyorum bu değil sorun...
Herşeyi bırak Annelik hakkımı elimden alıyor diye dava aç!

Cinselliğimiz ya yok . Yani onun cinsellik anlayışı çok Farklı geliyor 😞 bana biz seninle cinsellik olmadan sarılıp uyuyarak bile mutlu oluruz dedi geçen haftalarda . Şaşırdım . Yeni evli ya . Yeni evli adam neden eşinle beraber olmak istemez . Evde sürekli iki dirhem dolaşıyorum inadına . Ama yok bana mısın demiyor .
tedavi olmayı isteniyor . Bana beni sen üzdüğün İçin böyleyim diyor . Evlilik öncesi düğün alışverişinde üzülmüş ondan böyleymiş . Normal bir erkek tarafı ne alırsa onları aldı oysaki . Şunları al bile diyen olmadı .
veaile terapisine gidelim diyorum ama hayır diyor sen git sende sorun varsa diyor . Cinselliği zaten açmıyor konusunu bile tedavi için ..
Yukarıda bir arkadaş yazmış ona katılıyorum.Adam belli sevişemiyor suçu sana atıyor,ya tedavi olacaksın ya boşanalım de.Ama bu boşanırken de suçu sana atar ama evlilikte erkek eşi ile sevişmezse ,bu direk boşanma nedeni sayılıyor.Arkadaş sevişmeyecekseniz ne diye evleniyosunuz ya ala ala ,kadınların çoğunluğu sırf anne olmak için evleniyor eee adam sevişmeyince leylek mi getirecek bebeleri😒🙄 Valla boşanalım,boşanma nedeni bu olacak elalem duyar ya tedavi ya boşanma diyin ne diyecek bakalım?..

Olmayan sorunlardan kavgalar yaratıyor diyorsunuz. Sanki cinsel sıkıntıları var da erkekliğine "laf getirmek" yerine gündem yaratıp, küskünlükler, kızgınlıklar yüzünden senden uzaklaşıyorum imajı vermeye çalışıyor gibi.
ama eğer öyleyse neden evlendi ki bu adam?

Kessinlikle bir psikoloğa görünmesi lazım eşinin.. Çalışamıyorsa bakamıyorsa niye evlendin be adam. Cinsellik Günah diye yaşamamış ama Asıl günahı seni bu şekilde üzmekle yapıyor. Sanki kasti yapıyor yada psikolojisi bozuk.

Hanımefendi hala bakiremisiniz?Bu adam manyak bence?Neyini seviyon canım kocalık mı yapıo sana ?Tövbeler olsun.

Ayrıca 3.5 yıl olmuş daha yeni evliyiz diosun.Kocamı sevıom dıosun.Bence bizimle dalga gecıosun.

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Kendi içinde çözemediği bir şeyler var sanki. Sakladığı bir şeyler. Ya da evlilik beklediği gibi bir şey çıkmadı. Sanki narsistmiş gibi geldi.Allah yardımcınız olsun.

Henüz değişen bir durum yok . Biraz hiç onunla alakadar olmamayı deneyeceğim. Şu dura onun karşısına geçip şüphelerimden konuşabilecek durumda da değiliz . Çünkü sürekli kendisini haklı gördüğü İçin beyfendi yine anlamsız kalacak çabam gibi geliyor . Bakalım hiç oralı olmayınca anlatacak mı diyorum .

ama eğer öyleyse neden evlendi ki bu adam?
Bilmiyorum ama içimden bir ses ya cinselliğindne dolayı yetersiz hissediyor diyor ( ama öyle olsa neden öpmekten bile kaçınır anlamıyorum ) yada paravan evlilik sanırım :( ama madem öyle ilaç yada tedaviye yaklaşmalı . Neden yaklaşmıyor anlayamıyorum 😞 tedavi olamayacagını mı düşünüyor ki acaba diyorum

Sen kocana diyemiyomusun. Utanmıyonmu annene gidip karım benmle ilgilenmiyor bana bakmıyor kavga ediyor diyip beni suclamaya diye. Napıyorum ben sana daha ne yapim diyemiyonmu. Kv yede kocamla birlikte dahil olmadım. Sürekli beni suclu görüyor ne yapsam yaranamıyorum diyemyomusun. Ay sinir bastı ya. Vur kapıyı çek git bak neler oluyo. Bu kdr pasif olma hayret bişe.. kocalık vazifelerini yerine getirmiyor eşin. Gay..
Bir tartışmamızda bu imaya yakın birşey dedim ama diyorum ya benim üzerime atıyor . Nişanlılıkta çok zorlanmış arada kalmış maddiyat zorlamış ( ki herşey uygunundan yapıldı borcumuz da çok yok halbu ki ) ama adam o zamanki stresten dolayı erkekliğinin kalkmadığını söyl mişti😣

Bacım ne yaptın? Var mı bir gelişme?
Mesafeliyim . Yani kendisi bilir morundayım bakalım ne yapacak . Gerçi pek umurunda değilim gibi geliyor . Dün gece de ben yatayım iyi geceler dedi gitti odasına . Sanki adama ne yaptıysam yatakları bile ayırdı ya . Gerçekten ev arkadaşı olmamızı tercih ediyor herhgralde . Bakalım ne olacak .

Kendi içinde çözemediği bir şeyler var sanki. Sakladığı bir şeyler. Ya da evlilik beklediği gibi bir şey çıkmadı. Sanki narsistmiş gibi geldi.Allah yardımcınız olsun.
Narsisştkerde cinsellik çok önemli diye okumuştum ama . İçinde şu olabilir , bunu. Çocukluğu zor geçmiş ve acaba çocukluğundan dolayı mı cinselliğe karşı böylesi . Ay bilemiyorum ki ya . Aile terapistine kabul etmişti ilk zamanlar sonradan ben hasta değilim sen git dedi .

ki üç günde beş kafasında ayırdığı saçma sorunları bahane edip evde huzursuzluk çıkarıyor benim suçum yokken bile ben kahabahli oluyor adam hep haklı oluyor . Artık ses kaydı çamura koyacağım eve o derece düşünüyorum . Evlendik adam ev arakadaşı olmaya çalışıyor birde resmen . Şu durduğum zamanda da düzelmezse zaman benim yapabileceğim birşey yok artık . Herşey cinsellik değil dimi hayatım diyen bir koca erkek . Hakkımı haram ettim yüzüne yüzüne . Ya eğer sorun erkekliği ise ilaç var tedavi var pskolojik ise 1 yıl mı sürer . Ama yok ilerde onda da sende sorun diyecek gibi geliyor .

Bilmiyorum ama içimden bir ses ya cinselliğindne dolayı yetersiz hissediyor diyor ( ama öyle olsa neden öpmekten bile kaçınır anlamıyorum ) yada paravan evlilik sanırım :KK43: ama madem öyle ilaç yada tedaviye yaklaşmalı . Neden yaklaşmıyor anlayamıyorum 😞 tedavi olamayacagını mı düşünüyor ki acaba diyorum
severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü mü?

severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü mü?
Uzaktan bşr aile dostumuzun oğluydu görücüydü ama sonradan o bana eskiden beri hoşlandığını tanıdıkça sevdiğini söyledin. Bende zamanla sevdim kocamı . Ya o kadar farkıydı ki sanki melek . Bulutların üstündeydim ilgisi saygısı herşeyş ya . Ama evlendim herşey çok Farklı . Hadi ilk zamanlar belki ondandır dedim ama cinslelik kafamı çok kurcalıyordu sonunda odalar ayrılınca ki uzun bir süre oldu 4. Haftaya yaklaşıyoruz artık çok saçma gelmeye başladı tavırları artık . Seven adam ne zamandır sevdiğini söyleyen adam bunu neden nasıl yapar .

Back
X