- 21 Nisan 2018
- 9
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Erenleikra
-
Hiçbir şey yapamazsınız.Selam arkadaşlar.Benim oğlum 1.sınıfa gidiyor .Birinci dönemin ortalarında sınıfımıza başka sınıftan bi kız geldi.Ailesi son derece pis çok kötü kokuyolar.Çocukta bit çıktı(ama öyle böyle değil 1-2 tane olsa baş edilir çocuğun kafası resmen örülü bit kazanı gibi) sınıfta çoğu çocuğa yayıldı.Benim oğluma şimdilik gelmedi ama gelmeyeceği anlamına gelmezBunların hiçbirisi yetmezmiş gibi birde bugün o kızın babası gelip okulda kavga çıkardı.Ağıza alınmayacak hiç duymadığım iğrenç küfürler etti.İster istemez çocuğu dışlandı.çünkü çocuklarımızı geri çekiyoruz bu bnmde vicdanımı sızlatıyo sonuçta o da çocuk ama mecburum böyle davranmaya. Şimdi bu çocuğun sınıfımızdan gitmesini istiyoruz bunun için ne yapmak gerekir??
Siz istiyorsunuz diye bir öğrenci sınıftan gönderilmez.Boyle davranmaya mecbur degilsiniz.Selam arkadaşlar.Benim oğlum 1.sınıfa gidiyor .Birinci dönemin ortalarında sınıfımıza başka sınıftan bi kız geldi.Ailesi son derece pis çok kötü kokuyolar.Çocukta bit çıktı(ama öyle böyle değil 1-2 tane olsa baş edilir çocuğun kafası resmen örülü bit kazanı gibi) sınıfta çoğu çocuğa yayıldı.Benim oğluma şimdilik gelmedi ama gelmeyeceği anlamına gelmezBunların hiçbirisi yetmezmiş gibi birde bugün o kızın babası gelip okulda kavga çıkardı.Ağıza alınmayacak hiç duymadığım iğrenç küfürler etti.İster istemez çocuğu dışlandı.çünkü çocuklarımızı geri çekiyoruz bu bnmde vicdanımı sızlatıyo sonuçta o da çocuk ama mecburum böyle davranmaya. Şimdi bu çocuğun sınıfımızdan gitmesini istiyoruz bunun için ne yapmak gerekir??
Mesela büyük konuşmamak gerekir, kimseyi kınamamak...Selam arkadaşlar.Benim oğlum 1.sınıfa gidiyor .Birinci dönemin ortalarında sınıfımıza başka sınıftan bi kız geldi.Ailesi son derece pis çok kötü kokuyolar.Çocukta bit çıktı(ama öyle böyle değil 1-2 tane olsa baş edilir çocuğun kafası resmen örülü bit kazanı gibi) sınıfta çoğu çocuğa yayıldı.Benim oğluma şimdilik gelmedi ama gelmeyeceği anlamına gelmezBunların hiçbirisi yetmezmiş gibi birde bugün o kızın babası gelip okulda kavga çıkardı.Ağıza alınmayacak hiç duymadığım iğrenç küfürler etti.İster istemez çocuğu dışlandı.çünkü çocuklarımızı geri çekiyoruz bu bnmde vicdanımı sızlatıyo sonuçta o da çocuk ama mecburum böyle davranmaya. Şimdi bu çocuğun sınıfımızdan gitmesini istiyoruz bunun için ne yapmak gerekir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?