- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Erenleikra
-
Siz ve sizin gibilerin yorumlarını umursamıyorum bile....Şu son üç yorumunuzda bile dedikleriniz birbirini tutmuyor acaba siz ne kadar saçmaladığınızın farkında mısınız? Yazıklar olsun sizin gibilere, bu zihniyetler yüzünden ülkede ayrımcılık var ırkçılık var kendini titizlik din soy gibi kavramlarla üstün gören kitleler var. Sizin çocuğumuz annesi takıntılı psikopat denerek sınıftan atılmak istense psikolojisi ne olurdu empati kurun diyecegim yoksun olduğunuz belli.
Siz ve sizin gibilerin yorumlarını umursamıyorum bile....
Akıldan noksan ne be ?Çocukla ilgili zaten çok gelişme kaydedildi.3Kez sınıfta kalıp okuma yazma öğrenmemesine rağmen öğretmenimiz ona her yardımı yaptı bizde elimizden gelen her yardımı sınıf olarak yaptık diğer yorum yapan arkadaşlar tamamıyla yanlış anlamışlar.Biz sınıfça öğrenciyi ve kardeşini özel eğitime yolladık maddi desteğe ihtiyacı olmayan bi aile.Anne akıldan noksan,baba tam bir sokak serserisi karne günümüzü zehir etmişti 23 nisanımızıda rezil etti böyle bi aileye nasıl bir çözüm bulunabilir . anlatmak istediğim bu kadar pis yaşamak zorundalarmı buna nasıl bi çözüm olur soru buydu ama bütün yorum yapanlar anneliğime kadar laf etmişler o zaman o laf edenlerin hepsi çocuklarını korumasınlar.... Kraliyet ailesi mensubu falanda değilim sadece temiz yaşamak isteyen biriyim hepsi bu
Çocukla ilgili zaten çok gelişme kaydedildi.3Kez sınıfta kalıp okuma yazma öğrenmemesine rağmen öğretmenimiz ona her yardımı yaptı bizde elimizden gelen her yardımı sınıf olarak yaptık diğer yorum yapan arkadaşlar tamamıyla yanlış anlamışlar.Biz sınıfça öğrenciyi ve kardeşini özel eğitime yolladık maddi desteğe ihtiyacı olmayan bi aile.Anne akıldan noksan,baba tam bir sokak serserisi karne günümüzü zehir etmişti 23 nisanımızıda rezil etti böyle bi aileye nasıl bir çözüm bulunabilir . anlatmak istediğim bu kadar pis yaşamak zorundalarmı buna nasıl bi çözüm olur soru buydu ama bütün yorum yapanlar anneliğime kadar laf etmişler o zaman o laf edenlerin hepsi çocuklarını korumasınlar.... Kraliyet ailesi mensubu falanda değilim sadece temiz yaşamak isteyen biriyim hepsi bu
Çevir kazı yanmasın, hadi bakalım.
Tabi konuda tepkiler alininca birden dislanan cocuga yardimlar yagiyor.
Ah kıyamam... Allah rahmet eylesinBiz de annemizi kaybettiğimiz dönemde küçük kardeşim bitlenmişti, o sırada eve gelen gidenden mi bulaştı biz çocuğu banyo yaptırmayı mı unuttuk bilmiyorum, sonra saçlarını kestirdi, bit şampuanını hepimiz kullandık ama geçmesi uzun sürmüştü. Bilemezsiniz, annesi hayatta mı veya sağlıklı mı? Bit şampuanı alacak kızıyla ilgilenecek vakti var mı? Bence hemen dışlamak yerine bunları öğrenin. Ayıplıyorsunuz fakat düşünün ki evladınız öksüz kaldı kendi temizliğini yapabilir mi? Veya babası aynı özeni gösterebilir mi temizlik konusunda. İnsanların ne durumda olduğunu bilmeden dışlamayın bence, ayrıca şampuan ve özel taraklar var para toplayıp alın en kötü hocaya danışarak, devamlı yıkandığı ve saçlarını da kestirdiği sürece sıkıntı olmaz. Gidip öpüşüp sarılmadığı sürece veya aynı hırkayı, bereyi kullanmadığı sürece hemen bulaşacağını sanmam, kaldı ki erkek çocuğuysa saçlarını çok kısa kestirirsiniz problem olmaz.
Küçücük çocukları nasıl örgütledilerse, hepsi diğer çocuğu dışlamış baba da sınıfa gelip hepsine küfretmiş. Yardım yaptıklarını falan düşünmüyorum en fazla annesine gidip "Ayy yıkasana şu çocuğunu bizimkilere bulaşacak" falan demişlerdir. İlk yazdığıyla ikinci yazdığı arasında baya çelişki var.
Bunun ar'la alakası yok yorumlarınıza dikkat edin.sadece hiç temiz olmayan saygısız bir aile ile karşı karşıyayız sınıf olarak tüm yardımlarımızı yaptık tokasını spreyini rozetini şampuanını herşeyini aldık annesi yıkamamakta direniyo bunun için ne yapılabilir dedim.Sizin çocuklarınıza da böyle bişey olsa eminim benim gibi düşünürdünüz.Buradan boş boş konuşmak tüm yorum yapanlara kolay geliyo
Hala anne babaya hakaret, çocuğu alttan alttan “3 sene sınıfta kaldı, okuma yazma öğrenemedi bla bla bla” gibi aşağılama...Çocukla ilgili zaten çok gelişme kaydedildi.3Kez sınıfta kalıp okuma yazma öğrenmemesine rağmen öğretmenimiz ona her yardımı yaptı bizde elimizden gelen her yardımı sınıf olarak yaptık diğer yorum yapan arkadaşlar tamamıyla yanlış anlamışlar.Biz sınıfça öğrenciyi ve kardeşini özel eğitime yolladık maddi desteğe ihtiyacı olmayan bi aile.Anne akıldan noksan,baba tam bir sokak serserisi karne günümüzü zehir etmişti 23 nisanımızıda rezil etti böyle bi aileye nasıl bir çözüm bulunabilir . anlatmak istediğim bu kadar pis yaşamak zorundalarmı buna nasıl bi çözüm olur soru buydu ama bütün yorum yapanlar anneliğime kadar laf etmişler o zaman o laf edenlerin hepsi çocuklarını korumasınlar.... Kraliyet ailesi mensubu falanda değilim sadece temiz yaşamak isteyen biriyim hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?