Yardım lütfenn!!

Konu sahibi bakın bu ne güzel bir fikir. Kızın annesiyle konuşun. Bit şampuanı, renkli bit tokaları hediye edin. Bit yüzünden çocuk sınıftan gönderilir mi hiç? Sizin çocuğunuz için böyle yapılsa hoşunuza gider mi?

Rica ederim: Annenizi görseniz benim yerime bir öpüp sarilin olur mu? Ne güzel bir insan. Rabbim basinizdan eksik etmesin

Siz hiç bitlenmediniz sanırım. İlkokulda çok güzel ve temiz bir okulda okudum. Herkesin durumu ortalama ve üstüydü. Ama sınıfça iki kez toplu bitlendik. Bu nasıl kara vicdandır. Bir kız çocuğuna pis kokuyor bitli demek ve bu konuyu çocuklara verilmiş bir bayram zamanı dile getirmek. Biri de çıkıp bir ilaç alıp çocuğu da incitmeden aileyle görüşmeyi düşünmedi sanırım.

Yani cocuklariniza tembih mi eriyorsunuz sakin onla oynamayın diye, bit bu yahu yok başı şöyle basi boyle ne olur sanki çocuğunuz bitlense temizlenir geçer, bende ilkokulda bitlendim kalici hasari yok merak etmeyin.
6-7 yaşındaki çocuklarınıza verdiğiniz mesaj ,sizden farkli olanları iteleyin bu hak sizin ne guzel yetiştirme. O çocuğun evi ne durumda, ne haldeler hic umurunuzda değil sadece yok kokuyor, yok bitli oda çocuk farkinda misniz?

Ya buraya gelip böyle pis düşüncelerinizi akitiosunuz araya da bikac yok vicdanm sizliyo ypk mecburum da bilmem ne sikistiriyosunuz saniyosunuz ki ay kesin soyle yapin gitsin siniftan diycek millet.Ne kullaniosan bize de soyle

Aynı şey sizin çocuğunuzun başına gelse ne düşünürdünüz.
Çok yazık..

O bitlerin çocuğun değil ailenin suçu , okuduğumda hayretler içerisinde kaldım . Nasıl bir çocuğun gitmesini isteyebilirsiniz ki . Hiç mi çocuk psikolojisinden haberiniz yok . Ah şu veliler yok mu tabi bize uymadı yallah başka okula . Böyle düşünmeden önce o insanların yaşamlarına bakmak gerek .

Annemizin ellerinden öpmek istedim. Keşke böyle anneler daha çok olsa. Bir çocuğu topluma kazandırmak zor olan. İnsanların kolayına gelense dışlamak. Çünkü herkes elit herkes sosyete herkes görgülü vs. Bu kız yaşadıklarını unutabilecek mi acaba? Büyüdüğünde yaşadıklarının ezikliği onu nasıl biri yapacak. Bazı annelerde hiç merhamet YÖK ne yazık ki. Kendi çocukları şehzade soyundan diğerleri tü kaka

Siz kimsiniz ki çocuğun sınıftan gitmesini istiyorsunuz. Peki nereye gitsin istersiniz.

O çocuğun psikolojisi üstünde nasıl etki bırakacağınızdan haberiniz var mı? Alt tarafı bit,yemez sizi korkmayın.Yazık günah

Biz de annemizi kaybettiğimiz dönemde küçük kardeşim bitlenmişti, o sırada eve gelen gidenden mi bulaştı biz çocuğu banyo yaptırmayı mı unuttuk bilmiyorum, sonra saçlarını kestirdi, bit şampuanını hepimiz kullandık ama geçmesi uzun sürmüştü. Bilemezsiniz, annesi hayatta mı veya sağlıklı mı? Bit şampuanı alacak kızıyla ilgilenecek vakti var mı? Bence hemen dışlamak yerine bunları öğrenin. Ayıplıyorsunuz fakat düşünün ki evladınız öksüz kaldı kendi temizliğini yapabilir mi? Veya babası aynı özeni gösterebilir mi temizlik konusunda. İnsanların ne durumda olduğunu bilmeden dışlamayın bence, ayrıca şampuan ve özel taraklar var para toplayıp alın en kötü hocaya danışarak, devamlı yıkandığı ve saçlarını da kestirdiği sürece sıkıntı olmaz. Gidip öpüşüp sarılmadığı sürece veya aynı hırkayı, bereyi kullanmadığı sürece hemen bulaşacağını sanmam, kaldı ki erkek çocuğuysa saçlarını çok kısa kestirirsiniz problem olmaz.

Çocukla ilgili zaten çok gelişme kaydedildi.3Kez sınıfta kalıp okuma yazma öğrenmemesine rağmen öğretmenimiz ona her yardımı yaptı bizde elimizden gelen her yardımı sınıf olarak yaptık diğer yorum yapan arkadaşlar tamamıyla yanlış anlamışlar.Biz sınıfça öğrenciyi ve kardeşini özel eğitime yolladık maddi desteğe ihtiyacı olmayan bi aile.Anne akıldan noksan,baba tam bir sokak serserisi karne günümüzü zehir etmişti 23 nisanımızıda rezil etti böyle bi aileye nasıl bir çözüm bulunabilir . anlatmak istediğim bu kadar pis yaşamak zorundalarmı buna nasıl bi çözüm olur soru buydu ama bütün yorum yapanlar anneliğime kadar laf etmişler o zaman o laf edenlerin hepsi çocuklarını korumasınlar.... Kraliyet ailesi mensubu falanda değilim sadece temiz yaşamak isteyen biriyim hepsi bu

Aranızda bir tane bile mantıklı düşünen kişi yok mu öğretmen dahil? İnsan bu konuyu buraya açmaya azcık ar eder.
Bunun ar'la alakası yok yorumlarınıza dikkat edin.sadece hiç temiz olmayan saygısız bir aile ile karşı karşıyayız sınıf olarak tüm yardımlarımızı yaptık tokasını spreyini rozetini şampuanını herşeyini aldık annesi yıkamamakta direniyo bunun için ne yapılabilir dedim.Sizin çocuklarınıza da böyle bişey olsa eminim benim gibi düşünürdünüz.Buradan boş boş konuşmak tüm yorum yapanlara kolay geliyo

Hiçbir şey yapamazsınız.
Evet berbat bir eğitim sistemimiz var ama Allah'tan bazı mekanizmalar hâlâ işliyor da öyle kaprisli veliler sebebiyle kimse okuldan falan gönderilmiyor.
Ne kadar çok saçmalamışsınız(TÜM YORUM YAPANLARA DİYORUM) ben okul hayatı elinden alınsın hiç okumasın gibi bişey demedim sınıfımızdan gitmesini istiyoruz dedim.

Ailenin durumunu zaten biliyoruz.anne baba hayatta farzedinki gelirleri yok alamıyolar ki öyle değil.Zaten sınıf olarak şampuanını spreyini tokasını herşeyini alıp verdik.Anne pis yaşamakta direnen birisi.Ne kadar çok önyargılı insanlar varmış ülkemizde hepside toplanıp bana yazmışlar:)Ama eminim benim yerinde olsalar onlarda aynısını yapardı bi çözüm ararlardı.işin sinir bozucu tarafı hem öğretmen hem veliler iyilik yapmalarına rağmen babanın değer bilmeyip kendini bilmez şekilde kavga çıkarıp küfür etmesi...

Ne kadar çok saçmalamışsınız(TÜM YORUM YAPANLARA DİYORUM) ben okul hayatı elinden alınsın hiç okumasın gibi bişey demedim sınıfımızdan gitmesini istiyoruz dedim.
Şu son üç yorumunuzda bile dedikleriniz birbirini tutmuyor acaba siz ne kadar saçmaladığınızın farkında mısınız? Yazıklar olsun sizin gibilere, bu zihniyetler yüzünden ülkede ayrımcılık var ırkçılık var kendini titizlik din soy gibi kavramlarla üstün gören kitleler var. Sizin çocuğumuz annesi takıntılı psikopat denerek sınıftan atılmak istense psikolojisi ne olurdu empati kurun diyecegim yoksun olduğunuz belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…