- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi Erenleikra
-
Küçüktüm bitlenmistim ve yine böyle sorunlu bir ailenin çocuğundan bana bit bulaşmıştı , annem arkadaşımı bize çağırdı bize dediki ben sizin saçlarınızı orcem ama ilk önce yıkama lazım temiz kullanın bizim evde kızın ve benim bitlerimi temizledi sonra saçlarımızı ördü kızı evine bırakırken bit şampuani almisti onu annesine söyle anlattı kızım ve kızınıza baska birinden bit bulaşmış bunu kullanın dedi kız arkadasima da bir sürü toka lar ve güzel kokan bir şampuan almıştı Tarak filan rencide etmeden yapın derim
Küçüktüm bitlenmistim ve yine böyle sorunlu bir ailenin çocuğundan bana bit bulaşmıştı , annem arkadaşımı bize çağırdı bize dediki ben sizin saçlarınızı orcem ama ilk önce yıkama lazım temiz kullanın bizim evde kızın ve benim bitlerimi temizledi sonra saçlarımızı ördü kızı evine bırakırken bit şampuani almisti onu annesine söyle anlattı kızım ve kızınıza baska birinden bit bulaşmış bunu kullanın dedi kız arkadasima da bir sürü toka lar ve güzel kokan bir şampuan almıştı Tarak filan rencide etmeden yapın derim
Siz istiyorsunuz diye bir öğrenci sınıftan gönderilmez.Boyle davranmaya mecbur degilsiniz.
Aynı anlattığınız gibi bir öğrencim vardı.Sinif öğretmeniydim.Oyle güzel ilerleme kaydettik ki.Temizlik açısından davranış açısından.Az bilinç biraz da çaba ile yoluna girer.Kimbilir ailesi ne durumda
Bunun ar'la alakası yok yorumlarınıza dikkat edin.sadece hiç temiz olmayan saygısız bir aile ile karşı karşıyayız sınıf olarak tüm yardımlarımızı yaptık tokasını spreyini rozetini şampuanını herşeyini aldık annesi yıkamamakta direniyo bunun için ne yapılabilir dedim.Sizin çocuklarınıza da böyle bişey olsa eminim benim gibi düşünürdünüz.Buradan boş boş konuşmak tüm yorum yapanlara kolay geliyoAranızda bir tane bile mantıklı düşünen kişi yok mu öğretmen dahil? İnsan bu konuyu buraya açmaya azcık ar eder.
Ne kadar çok saçmalamışsınız(TÜM YORUM YAPANLARA DİYORUM) ben okul hayatı elinden alınsın hiç okumasın gibi bişey demedim sınıfımızdan gitmesini istiyoruz dedim.Hiçbir şey yapamazsınız.
Evet berbat bir eğitim sistemimiz var ama Allah'tan bazı mekanizmalar hâlâ işliyor da öyle kaprisli veliler sebebiyle kimse okuldan falan gönderilmiyor.
Ailenin durumunu zaten biliyoruz.anne baba hayatta farzedinki gelirleri yok alamıyolar ki öyle değil.Zaten sınıf olarak şampuanını spreyini tokasını herşeyini alıp verdik.Anne pis yaşamakta direnen birisi.Ne kadar çok önyargılı insanlar varmış ülkemizde hepside toplanıp bana yazmışlar:)Ama eminim benim yerinde olsalar onlarda aynısını yapardı bi çözüm ararlardı.işin sinir bozucu tarafı hem öğretmen hem veliler iyilik yapmalarına rağmen babanın değer bilmeyip kendini bilmez şekilde kavga çıkarıp küfür etmesi...Biz de annemizi kaybettiğimiz dönemde küçük kardeşim bitlenmişti, o sırada eve gelen gidenden mi bulaştı biz çocuğu banyo yaptırmayı mı unuttuk bilmiyorum, sonra saçlarını kestirdi, bit şampuanını hepimiz kullandık ama geçmesi uzun sürmüştü. Bilemezsiniz, annesi hayatta mı veya sağlıklı mı? Bit şampuanı alacak kızıyla ilgilenecek vakti var mı? Bence hemen dışlamak yerine bunları öğrenin. Ayıplıyorsunuz fakat düşünün ki evladınız öksüz kaldı kendi temizliğini yapabilir mi? Veya babası aynı özeni gösterebilir mi temizlik konusunda. İnsanların ne durumda olduğunu bilmeden dışlamayın bence, ayrıca şampuan ve özel taraklar var para toplayıp alın en kötü hocaya danışarak, devamlı yıkandığı ve saçlarını da kestirdiği sürece sıkıntı olmaz. Gidip öpüşüp sarılmadığı sürece veya aynı hırkayı, bereyi kullanmadığı sürece hemen bulaşacağını sanmam, kaldı ki erkek çocuğuysa saçlarını çok kısa kestirirsiniz problem olmaz.
Şu son üç yorumunuzda bile dedikleriniz birbirini tutmuyor acaba siz ne kadar saçmaladığınızın farkında mısınız? Yazıklar olsun sizin gibilere, bu zihniyetler yüzünden ülkede ayrımcılık var ırkçılık var kendini titizlik din soy gibi kavramlarla üstün gören kitleler var. Sizin çocuğumuz annesi takıntılı psikopat denerek sınıftan atılmak istense psikolojisi ne olurdu empati kurun diyecegim yoksun olduğunuz belli.Ne kadar çok saçmalamışsınız(TÜM YORUM YAPANLARA DİYORUM) ben okul hayatı elinden alınsın hiç okumasın gibi bişey demedim sınıfımızdan gitmesini istiyoruz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?