- Konu Sahibi Erenleikra
-
Keşke..
Ben babanın neden bağırdığını da merak ettim.
Acaba 23 nisan gösterisinde yer falan mı vermediler çocuğa?
Tabi ki tepki gösterme yöntemi yanlış ama nedense bu sebep geldi aklıma..
Olabilir , cocuk nasil dislandiysa artikKeşke..
Keşke okumasaydım ya. Çok üzüldüm o çocuğa.
Geçen sene saçımı boyatmaya kuaföre gitmiştim kuaförüm hocam siz bit kapmissiniz dedi. Eyvah dedim benim minikler ne durumda ki? Köy ögretmeniydim o zaman. Okulda 2 öğretmeniz. Digeri erkek zaten bitten bisey anlamiyor. Kuaforculuk oynadik butun gun. O sactan bu saca degmedigim sac kalmadi. Bi baktim ki 30 mevcutlu minik okulumuzun nerdeyse yarisinda bit vardi. Once saglik ocagindan ilac isteyip ev ev gezdim. Hepsine tek tek nasil yapildigini gosterdim. Annesi olmayani yada yasli bakamayacak durumda olani kendim temizledim. Okulu yikadik. Dipten uca her yeri tertemuz ettik.Sonra da temizlikle ilgili bolca ailelere cocuklara bilgiler verdim. Nerdeyse 1 ayimi aldi. Ama halledildi. Bit olan cocuklarima da okula gelmesin demedim. Ogretmen olarak gorevimi yaptim. Cocuk bu. Nasil etkilenecegini bi dusunun bence.
Ayrica siz yada bir baskasi bir cocugun nerde nasil kimle egitim gorecegi hakkinda asla karar veremezsiniz? Kimsiniz ki siz derler adama.
Güzel öğretmen, güzel insan. Sizin gibi duyarlı öğretmenlerimizin çoğalması en büyük temennim.
Hakkımda bilip bilmeden konuşan gereksiz insanlar topluluğu hepinize söylüyorum siz beni tanımadan nerde nasıl davrandığımı bilmeden klavyenin başından ahkam kesmeyin bu aileyi ne öğretmen ne müdür kimse istemiyor zaten.bugünde çaresine bakıldı.ayrıca çocuk 23 nisanda da oynadı.dengesiz bir aileyle karşı karşıyayız sadece....konuşulanı anlamayan konuşmayı beceremeyen serseri bir adam ve aklı olmayan bir kadın.Ben bunun için acaba fikir veren olabilirmi dedim.Ayrıca sizler gibi boş insan olmadığım için saatlerce klavyenin başında değilim lütfen dahada yorum yapmayın bende seviyenize düşüp cvp yazmıycam..................Keşke..
Yardım meleğinden bu noktaya... Ahkam keselim diye konu açıyorsunuz ama... Yazım yanlışlarına değinmiyorum bile. Konuşmayı beceremeyen adamdan bahsetmişsiniz yaHakkımda bilip bilmeden konuşan gereksiz insanlar topluluğu hepinize söylüyorum siz beni tanımadan nerde nasıl davrandığımı bilmeden klavyenin başından ahkam kesmeyin bu aileyi ne öğretmen ne müdür kimse istemiyor zaten.bugünde çaresine bakıldı.ayrıca çocuk 23 nisanda da oynadı.dengesiz bir aileyle karşı karşıyayız sadece....konuşulanı anlamayan konuşmayı beceremeyen serseri bir adam ve aklı olmayan bir kadın.Ben bunun için acaba fikir veren olabilirmi dedim.Ayrıca sizler gibi boş insan olmadığım için saatlerce klavyenin başında değilim lütfen dahada yorum yapmayın bende seviyenize düşüp cvp yazmıycam..................
Hakkımda bilip bilmeden konuşan gereksiz insanlar topluluğu hepinize söylüyorum siz beni tanımadan nerde nasıl davrandığımı bilmeden klavyenin başından ahkam kesmeyin bu aileyi ne öğretmen ne müdür kimse istemiyor zaten.bugünde çaresine bakıldı.ayrıca çocuk 23 nisanda da oynadı.dengesiz bir aileyle karşı karşıyayız sadece....konuşulanı anlamayan konuşmayı beceremeyen serseri bir adam ve aklı olmayan bir kadın.Ben bunun için acaba fikir veren olabilirmi dedim.Ayrıca sizler gibi boş insan olmadığım için saatlerce klavyenin başında değilim lütfen dahada yorum yapmayın bende seviyenize düşüp cvp yazmıycam..................
Hakkımda bilip bilmeden konuşan gereksiz insanlar topluluğu hepinize söylüyorum siz beni tanımadan nerde nasıl davrandığımı bilmeden klavyenin başından ahkam kesmeyin bu aileyi ne öğretmen ne müdür kimse istemiyor zaten.bugünde çaresine bakıldı.ayrıca çocuk 23 nisanda da oynadı.dengesiz bir aileyle karşı karşıyayız sadece....konuşulanı anlamayan konuşmayı beceremeyen serseri bir adam ve aklı olmayan bir kadın.Ben bunun için acaba fikir veren olabilirmi dedim.Ayrıca sizler gibi boş insan olmadığım için saatlerce klavyenin başında değilim lütfen dahada yorum yapmayın bende seviyenize düşüp cvp yazmıycam..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?