Yardım lütfenn!!

Konu sahibinin anlatımına göre çocuk 4. kez birinci sınıfa gidiyor.Milli eğitim Bakanlığı İlköğretim yönetmeliğine göre çocuk ilkokul boyunca sadece 1 kez sınıf tekrarı yaptirilabilir

O da 2014 te yonetmelige eklendi .Önceden sadece veli izin verirse birakilabiliyordu.Su an ki haliyle de bircok çok evrak ile dosya oluşturmak ve 2. donem kurulunda /rehberlik toplantilarinda gündeme almak gerekiyor ,ek çalışmalar yapmış ve bunları da belgelendirmis olmak gerekiyor.Bu yüzden okuma bilmeyeni bile kolay kolay kimse sınıfta birakmiyor

20 yıl değil 40 yıl geçti unutamadım. Ömrüm varsa inanın 60 yıl da geçse unutamayacağım

Bitlenirse yikarsin paklarsin temizlenir belliki ailesi sorumsuz bunun acısını çocuktan çıkarmamak gerekir çocukları uzaklastirmakla bunu cozemezsiniz başka sınıfa gidince sorun çözülmez gidip öğretmeniyle görüşün gerekirse müdürle görüşün ailesi bilgilendirilip bilinçlendirilmeli çocuktan kurtulmak değilde kazanmak için çaba sarfetmek gerekir o çocuk bizim cocugumuzda olabilirdi biraz empati yapalim

Ben küçükken bizim siniftada doluydu öyle hijyen bilmeyen kokan bitli ailelerin çocugu.ögretmenin o aileleri ve çocuklarini toplayip haftada 1gün kişisel hijyen ve banyo egitimi vermesi lazim. Devlet okullarinda müfredata zorunlu ders olarak girse keşke

Konu sahibinin anlatımına göre çocuk 4. kez birinci sınıfa gidiyor.Milli eğitim Bakanlığı İlköğretim yönetmeliğine göre çocuk ilkokul boyunca sadece 1 kez sınıf tekrarı yaptirilabilir
Zaten bu “gereksiz” detayı neden verdiğini hiç anlamadım. Anladım da anlamadım

Yuh ya..
Sınıftan kovmak ne demek? Bari millete çaktırma velisini çağır..
O öğretmen yaşıyor mu acaba?

Konu sahibinin problemi değil ki bu niye umursasın?
Bak ona hakvermedik diye bize atarlanabildi ama o yavru bunu yapamıyor nasıl olsa..

Küçücük henüz karakteri tam olarak gelişmemiş bir çocuktan onlara ne? Onlar için varsa yoksa kendi çocukları..
Onların çocuklarıyla aynı sınıfta okumaya layık değil o çocuk. Aforoz edilmeli..

yerinizde olsaydım kızın bitlerinden çok kendi beynimin içindeki örümcekleri nasıl temizleyecegimi düşünürdüm.
bizlerde sizin gibi insanlar cevremizden gitsin temizlensin istiyoruz sizi nereye göndersek acaba ???

Siz ve sizin gibilerin yorumlarını umursamıyorum bile....

Umursamazsin tabi cunku zir zir bencilsin. Sen ne sifatla bi yavrunun siniftan gonderilmesini istiyorsun? Ogretmen misin mudur musun mufettis misin nesin? O cocugun anne babasi hangi seviyede ise sen de onunla ayni yerdesin ve ayni haklara sahipsin. Tamam hadi cocugu "sizin" sinifinizdan yolladilar, baska sinifa koydular. Ee o siniftaki cocuklarin da senin gibi annecikleri varsa ne olacak? Bu siniftan da gitsin cocuk futbol topu gibi bi oraya bi buraya atilsin. Ne kadar vicdanli bi anneymissin.

Bitlenecek o guzel cocugun kusura bakma. Gerekirse 50 kez temizleyeceksin kafasini okul bitene kadar. Eger cok rahatsiz oluyorsan baskalarini yerinden etmeyeceksin, buna hakkin yok. Kendin gideceksin paşa paşa. Al cocugunu baska okula ver bakalim kolay miymis bit yuzunden oyle fırt diye okul degistirmek.

30_40 tl ye bit ilacı güzel bir marka sampuan vede pembe gzl bir dus jeli alıp annesine hediye edin .
Yanlıs anlamayın ben kızınızı cok sevdim deyiverin .Heralde birsey diyemez .
40 liralık bit sampuaniyla cözülecek sorunu büyütüp komik olmayın .

Ben ilk yorumumda fikrimi söyledim.
Okul yönetimi ilgilenmiyorsa sosyal hizmetlere bildirin araştırsınlar dedim.

Oğlunuza güzel şeyler öğütleyin "bit yıkanır temizlenir ama arkadaşının kalbini kırma herkes dışlasa da sen oyna" deyin dedim.

Ama yaptığı yorum bizim saçmaladığımız ve ciddiye almadığı yönündeydi..

Ben de empati için sordum dışlanmak nasıl bir duyguymuş diye cevap vermedi..

Kıyamam çocuk yaşta yaşanan olumsuz olaylar travmaya dönüşüyor ve kaç yaşına gelirsek gelelim unutulmuyor.
Bana da anasınıfında öğretmen müsvettesi tokat attı. Hiç suçum yokken... Arkadaşlarımın içinde yerin dibine girdim, utancımdan ağlayamamıştım bile
Hala da unutamadım.
Allah bu gibi travmalara sebep olan herkesi ıslah etsin

Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın kimseyi. Küçücük bi kız çocuğunun size ne zararı olabilir ya? Nasıl topluma kazandırırız diye düşünmektense göndermeyi düşünüyorsunuz. Gerçekten rezalet

Hicbir yoruma cvp vermiyor
Bari cocuk icin birsey yapsa
Haber verse devlete , aileye mudahale etseler
Zavalli yavrucak ya

Ya bak yemin ederim sinirim tepeme çıktı. Sen ne biçim bi insansın ya o küçücük kızın suçu ne de sınıfta kızı yalnız bırakıyorsunuz, okuldan göndermeye çalışıyorsunuz? Annesi akıl noksanı babası serser KIZIN SUÇU NE? Çocuğun suçu ne ya? Bi de övünür gibi ister istemez çocuğu dışlandı diyo. Ne ister istemezi ya? Siz ne biçim insanlarsınız acaba? Kızın sınıfımızdan gitmesini istiyoruz diyo. Nereye gidecek? Zaten yeni gelmiş sizin gibi kaprisli ve duyarsız insanlar yüzünden geldiği gibi geri mi gitsin? Nasıl bi düşünce yapısı bu kafayı yiyicem. Kendi leş, kokuşmuş düşünce yapınızı iğrenç zihniyetinizi lanet fikirlerinizi dert edineceğinize toplaşıp küçücük kız çocuğunu mu dert edindiniz kendinize? Defol git ya defol

Hicbir yoruma cvp vermiyor
Bari cocuk icin birsey yapsa
Haber verse devlete , aileye mudahale etseler
Zavalli yavrucak ya

Keşke..
Ben babanın neden bağırdığını da merak ettim.
Acaba 23 nisan gösterisinde yer falan mı vermediler çocuğa?
Tabi ki tepki gösterme yöntemi yanlış ama nedense bu sebep geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…