- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Babası bak gerekirse ben işten çıkayım sana bakayım gerekirse annen çıksın eğer sen bu yüzden böyle davraniyorsan diyor. Başlıyor ağlamaya işten çıkmayın. Neden yaptığımı bende bilmiyorum düşüncelerim beni rahat bırakmıyor diyorÇok üzüldüm sizin adınıza ama ben bunun atak tarzı geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum,
Başka bir ihtimal de; yıl boyu bakıcı değiştirmiş her seferinde yeni düzen oluşturmaya çalışmış, üç farklı karakter ve onların çocuklarıyla uyum sağlamaya çalışmış bir çocuk var ortada, şu anda da yaz kursları artı babanne ortamına uyum sağlamaya çalışıyor. Tüm bu karmaşanın suçlusu olarak sizi görüyor olabilir. Bunların yanında kurs ortamında rahatsız olduğu bir durum olabilir açıkça anlatamıyordur belki, çocuklar karmaşıktır, bazen birşey söylerken aslında bunun tam tersini kastederler.
Dengesi bozulmuş olması mümkün. Pedegog desteğini acilen almanız iyi olur.
Onu da düşündük ama baba annesi çok türkçe bilmiyor oldu da evde hakkımda dedi kodu yapsalar bile kuzim anlamaz çünkü başka dilde konuşurlar.Babanneden etkileniyor olabilir mi?
Küçük çocuk, beyni yıkanmaya çok müsait.
Oy kuzum benim ya, sanki aslında başka birşeye duyduğu ama yanlış yönlendirdiği bir öfkesi var gb, pedagog görüşmesi çok iyi olur, nedense aklıma yaz kursunda istenmeyen bir durum mu yaşandı diye geldi. Hocalarıyla falan görüştünüz mü kustaki? Hatta babannesiyle konuşsanız ne diyor? Bakıcılarla ilgili bir travma da olabilir gerçiBabası bak gerekirse ben işten çıkayım sana bakayım gerekirse annen çıksın eğer sen bu yüzden böyle davraniyorsan diyor. Başlıyor ağlamaya işten çıkmayın. Neden yaptığımı bende bilmiyorum düşüncelerim beni rahat bırakmıyor diyor
Kursta gayet keyfi yerinde öğretmeni video gönderiyor gayet iyi gözüküyor ama eve geldi mı suratı düşüyor yemek yemuyordu ilk başta beni görünce midesi bulaniyormus. Ben sofradan kalkıyorum sen karnını doyur diyordum. Bakıyordum yine yemiyor. Aslında söylediği şeyden dolayı üzülüyor du. Yatmak istiyorum uykum geliyor deyip erkenden yatıyor.3 tane ayrı bakıcıyla karşılaşmak, üstüne yepyeni bir ortama girmek ağır gelmiş gibi geldi bana. Belki kurstaki ortamda kendini iyi hissetmiyordur. Mutsuz olduğu için de sizi suçlu görüyordur. Pedagog yardımı almanızı tavsiye ederim.
Söylediklerinin hiçbirini kast ederek söylemiyor tabi ki. Size bir öfkesi var sadece. Bir şeylerden sizi sorumlu görüyor. Ya kursu çok seviyor, eve gelmek istemiyor ya da kursta huzursuz oluyor diye düşünüyorum. Belki de sizi özlüyor. Ama bunu çözebilecek olan ne sizsiniz ne biz.Kursta gayet keyfi yerinde öğretmeni video gönderiyor gayet iyi gözüküyor ama eve geldi mı suratı düşüyor yemek yemuyordu ilk başta beni görünce midesi bulaniyormus. Ben sofradan kalkıyorum sen karnını doyur diyordum. Bakıyordum yine yemiyor. Aslında söylediği şeyden dolayı üzülüyor du. Yatmak istiyorum uykum geliyor deyip erkenden yatıyor.
Onu da düşündük ama baba annesi çok türkçe bilmiyor oldu da evde hakkımda dedi kodu yapsalar bile kuzim anlamaz çünkü başka dilde konuşurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?