Merhabalar. Öncelikle yeni üyeyim ama çoktandır sizi takip ediyorum. Şimdi benim öyle bir derdim var ki ne olur bana bi akıl verin. 8 yıllık evliyim. 7 yaşında kızım var. 1 senedir çalışıyorum. Bu bir sene içinde 3 bakıcı değiştirdik. 1. 1 hafta kadın çocuğun yanında bana ve kizima şeytan demiş kızım söyledi bana girişim kadına hesabını sordum ve kadını bıraktım. Ikinci kadının çocuğu kizima çok saldırdı çatal fırlattı vurdu vs. Küçük 3-4 yaşındaydı. Kadını çok kez uyardım. Dikkat et diye. Pek oralı olmadı bende başkasını buldum ondan aldım çocuğu. Bu sefer 3. Kadın bizim eve geliyordu onunda 3 yaşında kızı var allah var kızı mi hiç ezmedi kendi kızı bir sey dese filan hep uyardı. Hem bizim evde baktı çocuğum kendi düzeninde oldu. Velhasıl okul kapandı. Ben kizima yarın gün yaz okulu ayarladım sabah srvise ben bindiriyorum. Öğleyin 1 gibi babaannesinde bırakıyor. Yüzme tekvando ebru sanatı vs. Bir çok etkinlik var kursta. Ilk başta bir sıkıntı yoktu son 10 gündür çocuk biranda çok değişti. Herkesten nefret ediyorum demeler tabi önce bana söyledi seni sevmiyorum dedi. Senin olmeni istiyorum dedi. Seni hayvanlara benzetiyorum dedi. Dedi de dedi. Yemek yemedi giydirdiği kıyafeti beğenmedi ve daha bir sürü şey. Su an yazarken bile elim ayağım titriyor. Ki kızım bana çok düşkündü. Sadece baba mi seviyorum dedi sadece onunla ilgileniyor. Beni yok sayıyor. Ama ben bu çocuğa bir sey yapmadım. Oturdum ağladım da üzüldüm de konuştum da kızdım da hiç biri fayda etmiyor. Ne diller döktüm anlatamam. Hiç alakası yokken olmadık bir zamanda seni şuna benzettim diyor yada sana içimden şunu söylemek geçiyor diyor ve söyledi şeyler çok kötü şeyler. Ve sonra başlıyor ağlamaya ben niye bunları düşünüyorum niye benim aklımdan bunlar gitmiyor ne zaman geçecek diye. Ben çok üzülüyorum. Bu çocuğa bir anda ne oldu böyle. Ne olur bi akıl verin. Nasıl davranmalıyız. Ne zaman geçer neden olur. Pazartesi yada salı çocuk psikatrisine götüreceğim. Ama benim dayanacak gücüm kalmadı artık eve gitmek istemiyorum. Çocuk yatana kadar bana bi laf söylüyor. Bu arada sınıf öğretmenini aradım kızınız sizi çok seviyordu çok şaşırdım geçici bir süreçtir dedi. Yaz okulundaki öğretmeniyle çok konuştuk o da çok şaşkın ve üzgün rehber hocası simarikliktan yapıyor demiş ama bence öyle değil çocuğa sanki bir an kriz geliyor gözleri dönüyor sana bunu söylemek istiyorum diye ağlıyor. Çok kotuyum. Is yerinde cevap yazamayabilirim. Ama ne olur siz yazın. Özellikle böyle yaşayanlar yada pedagog psikolog olanlar.