Yardım

Ha dogru siz Almanyadaydiniz:)
Doğru bir Turkiye gibi insan iliskileri orada olmuyor
Valla sosyal medya asklari bana da olur geliyor. Ama böyle siteler korkutucu geliyor.
Hani bir paylaşımi yok face instagram gibi, adi soyadi dogru mu belli değil falan. Biraz bosa vakit kaybi gibi geliyor.
Biraz daha is arkadasi falan sosyal ortamlara bakinip sonrasinda artık bu siteye yönelsin bari.
Doğru kizda haklı. 1 hafta falan önce hastanede sira beklerken bile baktim bir teyze kizin birine boyunu falan soruyor. Oglu icin.
Almanyada zor is bilirim.

Valla kanka aynen yani adamın adı sanı yok kim ne belli değil.
Bizim kızın iş arkadaşlarından Y... çocuk, A... ezik. Bende de Arap, sinsi bir şişko, yaşlı ve hippi var. ..Al birini vur ötekine

O evrene bırak, evren sen bakarken soyunamıyorum vb naneleri ben yaptım işe yaramadı
Almanyadasin işte orda kitap gibi çocuklar vardır aç gözünü arkadaşım, hem Suriyeli yok orda oh ne guzrl biz nereye baksam elbiseli amcalar ve ardında 4 kadın var . ha onun ardında da saga sola Dalan minimum 10 cocuk o

Valla kanka aynen yani adamın adı sanı yok kim ne belli değil.
Bizim kızın iş arkadaşlarından Y... çocuk, A... ezik. Bende de Arap, sinsi bir şişko, yaşlı ve hippi var. ..Al birini vur ötekine
Buradaki yorumlarinizi okuyorum. Biraz görünüm olarakta bir tahminim var.

Mantikli akli basinda bir kadinsiniz. Alman erkekleri sizi anlayamiyor olabilir

Acaba Türkiyeye mi donus yapsaniz Burada bulamama gibi bir ihtimaliniz yok diyecektim ama gecende muradımi bulamadim konusu vardi Yinede burada bulamama ihtimaliniz az diyorum)

Yakisiklisi cok yakışıklı cidden aamaaaa cirkinide cok çirkin ve itici
Bazi Yakisiklisida centilmenlikten bir haber oluyor. Ama çoğunluğu kas gövde meraklisi.
Tabiki bunlar benim yorumlar. Tüm hanslar üzerine alinmasin. Yinede severiz ahagsgs

Görmedenn göçüp gidecez dünyadan )

Bir erkekte bir kadin gibi netten arayişa giriyorsa çevresi dar olabilir.Çevresi geniş olupta aradiğini bulamayan biri de netten arayişa girer ama çevre yoğun olunca da aşiri sıkıntı olabiliyor
Bazen adamlarda fetiş vs arayişi oldugundan da ona odakli olabiliyorlar
Şuna katilmiyorum sadece nette tanişilan erkek seks odakli tamam yüz yüze tanistigin degil ??? Oda kendini gizleme potansiyeline sahip ztn bi sure sonra oda patlayacaktir cok uzun surmez

Cherry neden net sitesi yerine daha sosyal ortamlar secmiyor en azindan yuz yuze tanisinca begenmediginde gorusmeye varmaz durum... ? Cok sıkıcı bir bekleyis bu hani şöyle bisiy oluyor biri beni keşfetsin ama oldugum yerden olsun çok çabalayamam..

E ben gordum bi cok evlenen :) nolacak simdi sizin bu varsayiminiz? Dunyada sizin gordugunuzden baska insan yasamiyor mu?
Ben eşimle 14 sene kadar önce böyle bir siteden tanıştım.Tek istediğim kendi çevremde olmayan yeni birisi ile tanışmak ti.Niyetim evlenecegim kisiyle tanismak filan da degildi.3 sene sonra evlendik.

Bence öyle ciddi bir site değilmiş madem eli yüzü düzgün neden o zaman olmuyor çoğu erkek nefes alsin yeter mantığında oluyo bence olay baska fotoyu görseydik iyiydi

Bunu tanıdığım Amerikalı bir kadın da söylemişti. Yani Hans kapıyı tutmaz, ceketini tutmaz, 2 Euroluk kahveyi bile ısmarlamaz genel olarak Hanslar dümdüz adamlar 5dk muhabbet edemezsin zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…