- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Seviyorum seniÇakallığın her türü bitti bir de bu hamilelik çıktıTamam yarın isterim fotoları panpadan ama sadece sana atarım
Ha dogru siz Almanyadaydiniz:)Yani normali de bence bu ama biz normal bir yerde yaşamıyoruz kiAlmanya sosyal açıdan aşırı sıkıcı bir yer ve nasıl diyeyim şu yazdıklarınız burda olan şeyler değil. Bana uygun arkadaşın var mı veya Sana uygun birini tanıyorum gel tanıştırayım stili şeyler burda olmuyor. İnsanlar aşırı mesafeli. Öyle sıcak samimi insan ilişkileri yok açıkçası. Yani doğal yollar burda varolmadığı için bizimki isyan edip doğal olmayan yollara saptı yani o da haklı ne yapsın.
Ha dogru siz Almanyadaydiniz:)
Doğru bir Turkiye gibi insan iliskileri orada olmuyor
Valla sosyal medya asklari bana da olur geliyor. Ama böyle siteler korkutucu geliyor.
Hani bir paylaşımi yok face instagram gibi, adi soyadi dogru mu belli değil falan. Biraz bosa vakit kaybi gibi geliyor.
Biraz daha is arkadasi falan sosyal ortamlara bakinip sonrasinda artık bu siteye yönelsin bari.
Doğru kizda haklı. 1 hafta falan önce hastanede sira beklerken bile baktim bir teyze kizin birine boyunu falan soruyor. Oglu icin.
Almanyada zor is bilirim.
Sanal aşk yalan aşk soyle ona :) aşkı aramayı bıraktığın anda o seni bulur, sevgilim olsun diye bakininca kimse gelmiuor.
Almanyadasin işte orda kitap gibi çocuklar vardır aç gözünü arkadaşım, hem Suriyeli yok orda oh ne guzrl biz nereye baksam elbiseli amcalar ve ardında 4 kadın var .O evrene bırak, evren sen bakarken soyunamıyorum vb naneleri ben yaptım işe yaramadı
Buradaki yorumlarinizi okuyorum. Biraz görünüm olarakta bir tahminim var.
Valla kanka aynen yani adamın adı sanı yok kim ne belli değil.
Bizim kızın iş arkadaşlarından Y... çocuk, A... ezik. Bende de Arap, sinsi bir şişko, yaşlı ve hippi var. ..Al birini vur ötekine
Yakisiklisi cok yakışıklı cidden aamaaaa cirkinide cok çirkin ve iticiAlmanyadasin işte orda kitap gibi çocuklar vardır aç gözünü arkadaşım, hem Suriyeli yok orda oh ne guzrl biz nereye baksam elbiseli amcalar ve ardında 4 kadın var .ha onun ardında da saga sola Dalan minimum 10 cocuk o
Görmedenn göçüp gidecez dünyadanYakisiklisi cok yakışıklı cidden aamaaaa cirkinide cok çirkin ve itici
Bazi Yakisiklisida centilmenlikten bir haber oluyor. Ama çoğunluğu kas gövde meraklisi.
Tabiki bunlar benim yorumlar. Tüm hanslar üzerine alinmasin. Yinede severiz ahagsgs
E ben gordum bi cok evlenen :) nolacak simdi sizin bu varsayiminiz? Dunyada sizin gordugunuzden baska insan yasamiyor mu?
Görmedenn göçüp gidecez dünyadan)
At bakem fotoCakallik yapmayinAz once yazdi bana, ben de ona istinaden konu actim zaten uzulmesin diye.
Ben fotolari gordum zaten bir daha gonder diyemem
Yakisiklisi cok yakışıklı cidden aamaaaa cirkinide cok çirkin ve itici
Bazi Yakisiklisida centilmenlikten bir haber oluyor. Ama çoğunluğu kas gövde meraklisi.
Tabiki bunlar benim yorumlar. Tüm hanslar üzerine alinmasin. Yinede severiz ahagsgs
Cherry arkadasini bilmemde seninki sivri dilinden diyeyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?