- Konu Sahibi MissCherryBlossom
sitedeki erkekler ciddi bir ilişki ayağına yatıp sohbet ediyorlardır kız da gayet normal fotolar gönderince hayalleri suya düşüyordur beylerin.bekledikleri fotolar o fotolar değil çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitedeki erkekler ciddi bir ilişki ayağına yatıp sohbet ediyorlardır kız da gayet normal fotolar gönderince hayalleri suya düşüyordur beylerin.bekledikleri fotolar o fotolar değil çünkü.
Nasıl yani maalesef ? Kız cibil foto mu ataydi?Evet, fotolar tamamiyle giyinikti maalesef
Nasıl yani maalesef ? Kız cibil foto mu ataydi?![]()
Benim çok güzel bi arkadaşım bu tarz bi sitede takılır bazen o muhabbet ederken yanında olurum kameralı görüşüyor vs,bizim hatun çapkın ama flörtü çok sever,çok güzel ve hoş olduğu için çoğu zaman onu görür görmez kapatıyorlar “Dolandırıcı mısın nesin ne işin var burda” diye,geçenlerde yanımızda açtı bi saat takıldı biz muhabbet ederken kimse konuşmadıbelki öyle birşeydir ya
Misscim bi ara bende netten bir kisiyle tanismistim ama hic heyecanli olmuyor ve sanki gorucuye cikmis gibi.Adamin disinde maydonoz vardi uc saat disine bakmistim da saftirik anlamadiBi de sanki nette kizlarla tanismaya calisan erkekler ya cinsellik icin ya da cok iyi vasiflari olmadigi icin nette ariyorlarmis gibi geliyor.Tabi istisnalari vardir.
Görseniz zaten bu da son çare olarak internete başvuracak bir kız demezsiniz hoş, alımlı, eğlenceli eğitimli...
Yaw 3-5 hanzo için değer mi? Düşün yani bunların yazacaklari kızlarda sadece totosu, bacağı için olacak. Yoksa iyi anlaştığın birine en azından tanımak için fırsat verilir, bir de real de göreyim denir. Hani kız aşırı itici değilse, Belki yüz yüze o elektrigi alırım der. Ortalama zekanın altında kalmayandan bu beklenir. Yoksa abimin aradığı tek şey net. Ee onun peşinde olan da, oltami cekmeyeyim, belki daha buyük bir balık da takılır diyor.Ilgi gormeyince uzulmus manasinda![]()
Yaw 3-5 hanzo için değer mi? Düşün yani bunların yazacaklari kızlarda sadece totosu, bacağı için olacak. Yoksa iyi anlaştığın birine en azından tanımak için fırsat verilir, bir de real de göreyim denir. Hani kız aşırı itici değilse, Belki yüz yüze o elektrigi alırım der. Ortalama zekanın altında kalmayandan bu beklenir. Yoksa abimin aradığı tek şey net. Ee onun peşinde olan da, oltami cekmeyeyim, belki daha buyük bir balık da takılır diyor.
Daha ne istiyormus yaBen de bu şekil düşünüyorum ama bulduğumu da beğenmedi hasbalık yapıp işteBenim bulduğum çocuk gayet eğitimli, aklı başında, uzun boylu, eğlenceli adam bir beyefendi beğenmedi diye kızdım zaten
![]()
Oo kendi de o kadar seciciyse secilmediginde niye bu kadar bozuluyor ki? Halden anlaması lazım. Boşver, özel bir çaba sarfetme bence..denk gelen olursa tanıştırırsınNe yapayim bu kiza simdi baska bir aday bulmam gerekecekBirine yasli gorunuyor zaman vurmus sanki dedi, digerinden elektrik alamadi
![]()
Daha ne istiyormus ya![]()
Oo kendi de o kadar seciciyse secilmediginde niye bu kadar bozuluyor ki? Halden anlaması lazım. Boşver, özel bir çaba sarfetme bence..denk gelen olursa tanıştırırsın
Ha dogru siz Almanyadaydiniz:)
Doğru bir Turkiye gibi insan iliskileri orada olmuyor
Valla sosyal medya asklari bana da olur geliyor. Ama böyle siteler korkutucu geliyor.
Hani bir paylaşımi yok face instagram gibi, adi soyadi dogru mu belli değil falan. Biraz bosa vakit kaybi gibi geliyor.
Biraz daha is arkadasi falan sosyal ortamlara bakinip sonrasinda artık bu siteye yönelsin bari.
Doğru kizda haklı. 1 hafta falan önce hastanede sira beklerken bile baktim bir teyze kizin birine boyunu falan soruyor. Oglu icin.
Almanyada zor is bilirim.
Babamın yengesi,hastanede refakatçi kalırken,süt ısıtmaya gelen bir kızı ayaküstü tanıdığının oğluna ayarlamış
Kadını hemen hastaneye çağırmış,oğlanla gelip tanışmışlar
![]()
Biz kadınların espri yeteneği Cem Yılmaz’ la yarışırBen de çok güldüm ya tecrübeli abaza da nedir![]()
Bize de denk gelse öyle ablalar ah ne var sankiBabamın yengesi,hastanede refakatçi kalırken,süt ısıtmaya gelen bir kızı ayaküstü tanıdığının oğluna ayarlamış
Kadını hemen hastaneye çağırmış,oğlanla gelip tanışmışlar
![]()
Ooo ne de çok şey istiyor gözüyle okudum ama hepsi de olmazsa olmaz yaKonuyu aslinda ikimiz de ayni dertten muzdarip oldugumuz icin actim, hadi o oyle de ben ne yapayim benim etrafimda hiiic kimse yokKritersiz olunca iyi kotu buluyorsun bence benim kriterlerim
En az 1.78m boy
En az master derecesi en fazla PhD, akademik isi olan birini istemem onlar cok pasif oluyor.
Isinde basarili olsun
Egitimden tipten bagimsiz olarak bunlar sart:
Iyi insan olsun, para icin karakterinden odun verecek satilik tiplerden olmasin karakterli olsun, onurlu olsun, yalaka olmasin, diger insanlari da dusunsun, cevreyi korusun hayvanlari sevsin yaslilara sefkat ve anlayisla yaklassin mumkunse bir de kopek beslesin. Sirket sahibi patron mesela, milyoner kendi para kazansin da geriye kalan insanlara ne olursa olsun umrunda degil boyle bir tip olmasin asla
Abuk subuk konusmasin, nerde ne konusulacagini bilsin, zevzeklik yapmasin
Aileme saygili olsun.
Namuslu ve duzgun bir insan olsun 8474654 kadinla yatip kalkip sonra efendi erkek ayagina yatmasin. Elinde telefon hatunlarla mesajlasip soytarilik yapmasin edebiyle dursun. Ben ciddi erkek, agir abi seviyorum sosyal medyada cok vakit geciren bir tiple yapamam. Kendimin mesela bir feysbuku var ona da gunde 1 kere takilirim yani annem seviyor fotograf falan koyuyor diye acik tututyorum o kadar.
Kendine guveni olsun, guclu karakterli olsun, pasif/ezik olmasin
bunlardI. Bu tiplerden bir fayda goremeyince daha siradan elemanlara da olabilir gozuyle baktim ama onlardan da bir hayir gormedim0a 0 elde var 0 yani.