ya kızlarr eskıden liselere giriş sınavında stresten saç diplerimde yararlar çıkmiştı ve 2 seneyı aşkın geçmemişti şimdi tekrardan çıktı yıne geçmıcek dıye çok korkuyorumm.. süreklı elim başıma gidiyo hep oluşan yaraları yoluyorum((((( yardım edebilicek olan var mı ??:18:
dermatologa görünseniz iyi edersiniz. Bu tür şeyler kalıtsal cilt hastalıklarından meydana geliyor, stres bu hastalığı ortaya çıkartan etmen. Omega3 haplarından doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.
Ben lise sınavına hazırlanırken, sedef hastalığına tutuldum..
İlk saç derimde başladı..
Önünü alamıyoruz şimdi.
Çok önemse canım.. Gidebileceğin en iyi doktorlara git, önünü kes..
Tırnak sürme sakın..
Hiç olmadı elocon sür..
İnşallah sedef değildir..
egzama maalesef onun adı. bende de mevcut. 1 hafta yıkamıyım saçımı yüzüme bakılmaz hale getiriyor.
yara kaşıntı ne ararsan var. doktorlar kesin çözümü yok stres olma diyor iki losyon veriyor 1 şampuan.
ama nafile...
Bende de bu sorun vardı. kepeklenmeyle beraber kabuklar çıkıyordu saç derimde
head and shoulders mentollu olanından kullanıyorum.kalmadı şu an
sana tavsiyem sakın yolma ve bu şampuandan kullan.geçmezse doktora git.ilerde daha büyük sorunlara neden olur.
Ben lise sınavına hazırlanırken, sedef hastalığına tutuldum..
İlk saç derimde başladı..
Önünü alamıyoruz şimdi.
Çok önemse canım.. Gidebileceğin en iyi doktorlara git, önünü kes..
Tırnak sürme sakın..
Hiç olmadı elocon sür..
İnşallah sedef değildir..
doktora gitmek istemiyorsan aktardan sac bakim yagi veya badem yagi zeytin yagi alip haftada iki defa saclarini yaglayip yarim saat kdr bekletebilirsin maden suyu veya sirke ile durulayabilirsin bu yari genetik bi mantar stresli donemlerde hortlar bide bitkisel sampuanlari kullanmani tavsiye ederim sebamed tresan otaci benim kullandigim urunlerden ama en kesin cozum doktor ve rahat olmak :)
doktora gitsen cok iyi olur, ama illaki gitmek istemiyorsan, has zeytinyagi ile badem yagi ve susam yagini karistirip, haftada bir sacina bakim uygula canim. 45 dk sacinda dursun sonra yika. yag saci ve deriyi nemlendirir, dogal yag olmalarindan oturu yaralari da iyilestirirler.