Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok merak ettim, nasil olunuyor bu isid'ci. birde simdi isid/daes diye iki soylem var. napiyorlar yani esinizin vazifesi ne orda.slmkızlar dah önce konuacmıstım eşim işidçi bosanacagım diye ayrıldık aa esimi cok seviyorum hala sakinleştirici ilaçönerebilecek birileri varmı cünkü onu cok özlüyorumdelirmek üzereyim![]()
Valla benim kocam bırakın beni tüm vatana millete ihanet eden bi katil olsaydı ben koşarak uzaklaşırdım çok net.yok ifadem nie alınsın desteklemedim ben cok sevmiş olmamaragmen ayrıldım .. malesefcok seviyordum 9 yılım onunla gecti benim kimse sevdigi insandan kosarak uzaklasamıyor...
Hahaha hay sençok yaşaBen de `konu açmıştım eşim işitti`diye anladım, hey Allahim.Işidçiymiş, korkunç! Allah vermesin ya, sen tanıdığında da böyle miydi, sonradan mı oldu?
işidcimi kamo oyu arastırması falan mı yapıyosun acaba bunu aklın ermiyomu sastım ve korktum acıkcasıslmkızlar dah önce konuacmıstım eşim işidçi bosanacagım diye ayrıldık aa esimi cok seviyorum hala sakinleştirici ilaçönerebilecek birileri varmı cünkü onu cok özlüyorumdelirmek üzereyim![]()