• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM

ARES_ARES

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
761
132
323
İstanbul
slmkızlar dah önce konuacmıstım eşim işidçi bosanacagım diye ayrıldık aa esimi cok seviyorum hala sakinleştirici ilaçönerebilecek birileri varmı cünkü onu cok özlüyorumdelirmek üzereyim :(

yok ifadem nie alınsın desteklemedim ben cok sevmiş olmamaragmen ayrıldım .. malesefcok seviyordum 9 yılım onunla gecti benim kimse sevdigi insandan kosarak uzaklasamıyor...

slmkızlar dah önce konuacmıstım eşim işidçi bosanacagım diye ayrıldık aa esimi cok seviyorum hala sakinleştirici ilaçönerebilecek birileri varmı cünkü onu cok özlüyorumdelirmek üzereyim :KK43:
cok merak ettim, nasil olunuyor bu isid'ci. birde simdi isid/daes diye iki soylem var. napiyorlar yani esinizin vazifesi ne orda.

yok ifadem nie alınsın desteklemedim ben cok sevmiş olmamaragmen ayrıldım .. malesefcok seviyordum 9 yılım onunla gecti benim kimse sevdigi insandan kosarak uzaklasamıyor...
Valla benim kocam bırakın beni tüm vatana millete ihanet eden bi katil olsaydı ben koşarak uzaklaşırdım çok net.:KK55:

Öneri ile ilaç mi kullanılır? Margarin mi bu?Yoğurt mu?
Aç neti bol bol işid denen insanlıktan uzak vahşi barbar cani yaratıklar ne yapıyor izle.Eski esin neyi destekliyor gör. Belki nefret edersin. Değil kocam babam olsa adını bile anmam şükür ki böceği bile öldürmeden bahçeye atan bir adamın kızıyım.

slmkızlar dah önce konuacmıstım eşim işidçi bosanacagım diye ayrıldık aa esimi cok seviyorum hala sakinleştirici ilaçönerebilecek birileri varmı cünkü onu cok özlüyorumdelirmek üzereyim :KK43:
işidcimi kamo oyu arastırması falan mı yapıyosun acaba bunu aklın ermiyomu sastım ve korktum acıkcası

Dunya ahiret batti o adam o kadar soyleyyim tevbe eder o ayri ama uzak durun cunku oyle bir kafa varkibunlarda adami dinden cikarir dinden cikarsa nikah duser dusunmeyin uzulmeyin hidayeti icin dua edin

Back
X