Yardim

yelizbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
25
4
1
38
Merhaba 32 haftalik hamileyim 22 haftalikken iç sıkıntı daralma korku gece uykusuzluğu yaşamaya başladım ve hala geçmedi dogumdan sonra bu durum devam edermi. Gece sadece 1 yada 2 saat uyuyabiliyorum oda ara ara. Gündüz uyku ise yok evde tel kalmaktan korktuğum için uyuyamiyorum. Korkumun sebebeni ise bilmiyorum. Aksam olacak yine ben aynı şeyleri yaşayacağım die kafayı yiyecek gibi oluyorum. İçin daralıyor sıkılıyor evde kalamayirum çok zor zamanlar geçiriyorum. Nasil geçer bu ve nezamn. Cok isteyerek hamile kaldım suan bebegimi bile istemiyor gibi oluyorum arada düzeliyorum sonra o sekilde düşündüğüm için uzuluyorum. Korkum şu dogumdan sonrada aynı şeyleri yasarmiyim yada doğum sonrası gecermi. Benimle aynı durumu yaşayan varmi arkadaşlar.

hormonlardan dolayı olabilir bu iç huzursuzluğun..ayetel kürsi ve inşirah sürelerini oku Rabbim kalbini ferahlatsın inşallah

Dogumdan sonra gecermi ki yoksa dahami kötü durum alırım en kötüsü de yurtdışında yasiyorum burdada kimsem yok herseyi tek başıma atlatmaya çalışıyorum.

Back
X