- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.799
- 333
- Konu Sahibi meleksahin
-
tmm teşekkür ederimo ıstemeden hıç bısey yapamazsınız
Belki de kız arkadaşım çok üzülüyorum gizli yatırırım ben onu buna onu ikna etmem gerek .Arkadaşınız erkek mi?
Mutlaka hastaneye yatmalı kimse duymadan tedavi olabilir mi? çalışıyorsa iş yerinden izin alır ailesine şehir dışı arkadaşıma gidiyorum 2 hafta falan der.. Belki tedaviyi herkesin duyacağını düşündüğü için reddediyordur. Kendi suçlu ve utanç içinde hissedecek böyle bir şey yaptığı duyulduğunda çünkü.
Ailesine söylemem onun dayak yemesi demek saçma şeylere dövüyorlardı öncede bunu yapamam ona.skesinlikle destek almalı...ve içinde bırakma isteğide olmalı...çok üzüldüm gerçekten..ailesine söyle ama senin söylediğini söylemesinler..başka çare yok malesef...
Tamam teşekkür ederimBi deneyin bunu. Ama buda işe yaramazsa ailesinin bilmesi gerekir.
Önce kendi bırakmak istemeli, yoksa pek mümkün değil tedavisi.
Belki de kız arkadaşım çok üzülüyorum gizli yatırırım ben onu buna onu ikna etmem gerek .
ailesine haber verin yazık gunahArkadaşım 3 aydır gizli gizli uyuşturucu kullanıyor geçen onun haberi olmadan çantasından aldım bırakması için gerekli şeylere yanaşmıyor konuştum hastaneye gitmiyor ona nasıl azalttırabilirim çocukluk arkadaşım çok seviyorum ve üzülüyorum napmalıyım çevresinde şahit olan varmı ?
Ailesine soylemeyin ama söylemekle tehdit edin. Çünkü ailesi belki kotu tepki verebilir. Eğer hala kullanmaya devam ederse tedavi olmaya yanasmazsa o zaman soyleyebilirsinjz
Zaten kendi kendine zarar veriyo.Konuşamam ailesi duyarsa ona zarar verirler annesi yok abileri var biraz ağır abilik var onlardada babasındn çoğu kez dayak yediğine şahit oldum ama başka şekilde yardıomcı olmam gerek
Evet kesinlikle güzel fikir senin annene dinler babanı dinler çünkü onun şefkatle ihtiyacı varKendi ailenize söyleyin bir şeyler yapın hep beraber. Bir süre sizde kalsın mesela..
Arkadaşım 3 aydır gizli gizli uyuşturucu kullanıyor geçen onun haberi olmadan çantasından aldım bırakması için gerekli şeylere yanaşmıyor konuştum hastaneye gitmiyor ona nasıl azalttırabilirim çocukluk arkadaşım çok seviyorum ve üzülüyorum napmalıyım çevresinde şahit olan varmı ?
Teşekkür ederimKendisi bırakmak istemedikce bunun sonu yok. Önce kendisi isteyecek sonra tedavi olacak
Ben bu tür maddeleri kullananların ortamında çok bulundum kullanmadım ama göz bebekleri küçülür ve hareketli olurlar anlayamazsınız ben bile zar zor anladım çalıştığı tüm parayı buna yatırıyor ankara da çokta zor değil canım bulmak malesefEroini nasıl buluyor nerden buluyor parası pulu vs. Bir de Eroini icince o ağır abiler ailesi anlamıyor mu bir bira iç ile anlaşılır Eroini mi anlamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?