yardıma ihtiyacım var napıcağımı bilmiyorum :(

Arkadaşınız erkek mi?
Mutlaka hastaneye yatmalı kimse duymadan tedavi olabilir mi? çalışıyorsa iş yerinden izin alır ailesine şehir dışı arkadaşıma gidiyorum 2 hafta falan der.. Belki tedaviyi herkesin duyacağını düşündüğü için reddediyordur. Kendi suçlu ve utanç içinde hissedecek böyle bir şey yaptığı duyulduğunda çünkü.

Belki de kız arkadaşım çok üzülüyorum gizli yatırırım ben onu buna onu ikna etmem gerek .

kesinlikle destek almalı...ve içinde bırakma isteğide olmalı...çok üzüldüm gerçekten..ailesine söyle ama senin söylediğini söylemesinler..başka çare yok malesef...
Ailesine söylemem onun dayak yemesi demek saçma şeylere dövüyorlardı öncede bunu yapamam ona.s

ailesine haber verin yazık gunah

Ailesinin aklı başında değil belliki, dayak vs dediğinize göre.. Bence aileye söylemeyin zira abilik sıfatları pek yerinde kullanılmayacak, şiddete yönelecekler.. Bol bol konuşun onunla bıkmadan usanmadan sürekli ikna etmeye çalışın. Mutlaka bir an gardı düşecek ve tedaviye ok verecektir. Zorla vazgeçiremezsiniz bu çok uzak ihtimal.

Bu konu çok önemli ve ciddi bir konu.Mecburen ailesine söylemek zorundasınız ve tedavi yaptırtmak zorundalar .
Belki size kızabilir şimdi ama kurtulursa ileride teşekkür eder.

Ailesine soylemeyin ama söylemekle tehdit edin. Çünkü ailesi belki kotu tepki verebilir. Eğer hala kullanmaya devam ederse tedavi olmaya yanasmazsa o zaman soyleyebilirsinjz

Kesinlikle evet .belki söyleyeceğim seye kizacaksiniz ama. Ben söyle düşünürüm. Önce tehdit et Ailene söylerim diye.dinlemezse abisine git ama sakın küt diye kardeşin kullanıyor deme
de ki benim bir arkadaşım var abi böyle böyle eğer devam.

ederse kendisi bu yolda can verecek ne yapmalıyım onun için de

Eger olumlu cevap verirse hala söyleme tamam abi de oradan ayrıl ve git arkadasina de ki ben abine anlattım ama sen olduğunu bilmiyor de...planin gerisini anlatırım. ..sen buraya kadar yap hele bi.

Konuşamam ailesi duyarsa ona zarar verirler annesi yok abileri var biraz ağır abilik var onlardada babasındn çoğu kez dayak yediğine şahit oldum ama başka şekilde yardıomcı olmam gerek
Zaten kendi kendine zarar veriyo.
hemde uyusturucu canina bisey olsa.aileyle guzelce konusulursa iyi olur.vakit gecmeden.

Beraber spor yapın. Hobiler bul ona is bul meşgalesi olsun. Çıkmazda belli.

Eroini nasıl buluyor nerden buluyor parası pulu vs. Bir de Eroini icince o ağır abiler ailesi anlamıyor mu bir bira iç ile anlaşılır Eroini mi anlamiyorlar

Kendisi bırakmak istemedikce bunun sonu yok. Önce kendisi isteyecek sonra tedavi olacak

Canım ben bi arkadaşıma bıraktırmıştım yapman gereken bir psikoloğa git tabii maddiyatın iyiyse sonra onu al ama genç olması şart onu arkadaşınla aynı ortama sok sorunları öğren.Dayak vs diyosun bunlar artık sorun değildir birde bunu kullananlar dine inançlarını yitiriyorlar nerden sarsıldı bunları öğren. Eroini yücelten neymiş birde bunları öğrenin sonra arkadaşını sürekli yanında tut biraz bilgi edin daha arkadaşın kötü yerlerde değil 72 saat durdurabilirsen sonrası kolay onunla otur uyuma gözünü ayırma yani sizde kalsın mesela benm arkadaş damardan alıyordu ona bu şekilde bıraktırdıysam ki şuan namaz bile kılıyor şükürler olsun .. sen hayli hayli bıraktırabilirsin. Birde ona çok sevgi ver doysun onu bu duruma itekleyenleri uzaklaştır.

Eroini nasıl buluyor nerden buluyor parası pulu vs. Bir de Eroini icince o ağır abiler ailesi anlamıyor mu bir bira iç ile anlaşılır Eroini mi anlamiyorlar
Ben bu tür maddeleri kullananların ortamında çok bulundum kullanmadım ama göz bebekleri küçülür ve hareketli olurlar anlayamazsınız ben bile zar zor anladım çalıştığı tüm parayı buna yatırıyor ankara da çokta zor değil canım bulmak malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…