- 25 Kasım 2015
- 112
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi meleksahin
-
Konuşamam ailesi duyarsa ona zarar verirler annesi yok abileri var biraz ağır abilik var onlardada babasındn çoğu kez dayak yediğine şahit oldum ama başka şekilde yardıomcı olmam gerekMutlaka onun yakınında abisi ablası ya da babası ile konuşun geç olmadan.daha yeni başlamış. Kurtulabilir.
Ailesine soylemeyin ama söylemekle tehdit edin. Çünkü ailesi belki kotu tepki verebilir. Eğer hala kullanmaya devam ederse tedavi olmaya yanasmazsa o zaman soyleyebilirsinjz
Esrar bağımlılık yapmaz canım eroin kullanıyor şaştım kaldım yanlış bişey onun canına maal olur diye korkuyorum:SNe kullanıyor hapmı esrar mı? Siz tek başınıza yardımcı olamazsınız bence bide bırakmak istemiyorsa çok zor
Keşke sadece küsse dayak yer kıyamam çok zor günler geçirdi .Ailesine söylemekten başka çare yok. Sen başa çıkamazsın. Küssün sana o illetten kurtulunca gelir sana teşekkür eder.
Bir Psikoloğu arkadaş gibi tanıştırsam ? aklımda bi kaç şey var ama ailesine syleyemem bu yanlış olurÇantasından alarak bıraktıramazsınız ki tekrar temin eder.
Tedavi olmadan kendi kendine bırakması çok güç, kaldı ki sigara bile zor bırakılıyorken.
Yok 5 yıl önce vefat ettiAnnesi var mı
Keşke olsaydıYok 5 yıl önce vefat etti
ama onu böylede daha zor günler bekliyor hatta acı dolu günler sen birşeyler yapab,lirsen ne ala yoka acı sonla yüzleşmek zorunda kalabilirKeşke sadece küsse dayak yer kıyamam çok zor günler geçirdi .
Bir Psikoloğu arkadaş gibi tanıştırsam ? aklımda bi kaç şey var ama ailesine syleyemem bu yanlış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?