Yardıma ihtiyacım var

Merve1126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
110
46
98
36
26 haftalık hamileyim hormonlarim mi gerçekler mi bilmiyorum eşim çok olmasa da kıskanç biridir calisioken iş yerindeki erkek arkadaşlarımla belli bir mesafede olmamı isterdi ben de zaten öyle biriydim ama şimdi çalışmıyorum ve kendisi iş değiştirdi 5 aydır yeni işinde yanındaki kadın Instagram dan ekledi ben fark etcegim sırada ekledi ben de takip ettim dedi ben görmeden önce demek için yemeğe çıktığında beni aradı yedin mi ne çabuk dedim benle de kısa konuştu molada gene o kadınla masa tenisi oynucakmis 10dakkada da yemeğini yemiş ne dusuncegimi bilmiyorum ama hiç iyi değilim

26 haftalık hamileyim hormonlarim mi gerçekler mi bilmiyorum eşim çok olmasa da kıskanç biridir calisioken iş yerindeki erkek arkadaşlarımla belli bir mesafede olmamı isterdi ben de zaten öyle biriydim ama şimdi çalışmıyorum ve kendisi iş değiştirdi 5 aydır yeni işinde yanındaki kadın Instagram dan ekledi ben fark etcegim sırada ekledi ben de takip ettim dedi ben görmeden önce demek için yemeğe çıktığında beni aradı yedin mi ne çabuk dedim benle de kısa konuştu molada gene o kadınla masa tenisi oynucakmis 10dakkada da yemeğini yemiş ne dusuncegimi bilmiyorum ama hiç iyi değilim
Ara kiziştirmak gibi olmasın ama evli erkeğin ne işi var başka kadınla tenis oyununda😬oturun konuşun işte hoşuma gitmiyor diğin.

Valla kişi kendinden bilir işi demişler. Sizi o kadar kısıtlamasının tek sebebi kendisinin karşı cinse ilgi duyabilecek olması. Ben güvenemedim eşinize. Yok göreceğim zaman takip isteği attı falan. Samimi olmasın, ne olursa olsun kabul etmek zorunda değil. Eşim biraz kıskançtır yanlış anlamasın falan der şakayla karışık geçiştirebilirdi. Eşiniz hiç güven verici biri değil

Ara kiziştirmak gibi olmasın ama evli erkeğin ne işi var başka kadınla tenis oyununda😬oturun konuşun işte hoşuma gitmiyor diğin.
Daha yeni instagramdan ekleme konusunu da konuştum işteki bı kadının üstelik bu kadar kısa süreli tanıdığı ne işi var özel hayatındaki bı yerde dedim ama o bu şekilde devam ediyor bana niyeti belli gibi geliyor başka hiç bişey dusunemiyorum

Şimdi eşini tanımadığım için bir şey diyemiyorum ama anlattığınız kadarıyla kendi yanlış bulduğu şeyleri yapıyor. Benim için iş arkadaşını instagramdan eklemekte bir şey yok.
Biz de çalışma arkadaşlarımızla takipleşiyoruz çünkü.
Burada yanlış olan kendi tepki verip, tepki verdiği şeyi yapması o zaman niyetinde art niyet var diye düşünürdüm ben.
Bence eşinize bir süre bu konuda bir şey demeyip, biraz gözlemleyiniz. Eğer bir sıkıntı varsa mutlaka başka açık verecektir..

Size izin vermediği şeyleri kendisinin yapması şüphe uyandırıcı, onun dışında instagramdan iş arkadaşlarıyla ekleşip molada masa tenisi oynamak normal şeyler

Tepkinizi o sizi kısıtladığında göstermeliydiniz.
Böyle sidik yarışı oluyor çünkü,sen beni kısıtlarsan ben de seni kısıtlarım’a dönüyor olay,hiç hoş değil. Normal insanlar iş arkadaşlarıyla takipleşelir,oyun oynayabilir,molalarda beraber yemek yiyip kahve içebilir,sosyalleşebilir. Ama dikkat edin bakın normal insanlar dedim. Kıskançlık bana göre bir hastalıktır ve normal değildir.

Şahsen eşim her mola saatimde beni arayıp sohbet etmek istese kızarım,ne alaka yani,her boş vaktimi eşime vermek zorunda değilim ki.

Daha yeni instagramdan ekleme konusunu da konuştum işteki bı kadının üstelik bu kadar kısa süreli tanıdığı ne işi var özel hayatındaki bı yerde dedim ama o bu şekilde devam ediyor bana niyeti belli gibi geliyor başka hiç bişey dusunemiyorum
Ne diğim bilemedim( siz bebeğinizi düşünün çok stres yapmayın kendinize Allah inşallah doğru yolu gösterir

Şimdi normal şartlarda iş arkadaslariyla ben de takiplesirim, molada çay kahve beraber içilir bazen beraber yemeğe gideriz, yani masa tenisi de oynanabilir ama eşinizin sizi kisitlayip kendisinin yapması saçma, insanı gıcık edecek sekilde

Ben kıskanırım. Ama bazıları bu konuda hiç kıskanmıyor. Bılmıorum bana ters.

Beni kıskanıp kısıtlayan adam kendisinin koyduğu sınırın ötesinde davranıyorsa kıyameti koparırım.

Ne yaparsınız mesela ben ne yapacağımı bilmiom yüzüne bakasim konusasim aynı yatakta yatasim gelmio buz gibi oldum

Şöyle ki eşimle birbirimizi sınırlayan, kıskançlık sebebiyle engelleyen insanlar değiliz. Ancak eşin beni iş yerindeki erkeklerle mesafeli ol deyip kendisi tenis oynarsa kişi kendinden bilir işi derdim.
Önce yumuşak giriş yapıp iş yerindeki bir erkek arkadaşımla tenis oynasam hoşuma gider miydi der sonrasını ona göre şekillendirirdim. Açık iletişime geçerdim kendimi buz gibi soğutana kadar o cebelleşsin düşüncelerle

Şöyle ki eşimle birbirimizi sınırlayan, kıskançlık sebebiyle engelleyen insanlar değiliz. Ancak eşin beni iş yerindeki erkeklerle mesafeli ol deyip kendisi tenis oynarsa kişi kendinden bilir işi derdim.
Önce yumuşak giriş yapıp iş yerindeki bir erkek arkadaşımla tenis oynasam hoşuma gider miydi der sonrasını ona göre şekillendirirdim. Açık iletişime geçerdim kendimi buz gibi soğutana kadar o cebelleşsin düşüncelerle
Şu anda keşke calisio olsaydım aynı dediginiz gibi yapardım ama maalesef 26haftalik hamileyim evdeyim ve elimden düşünüp durmaktan başka hiç bişi gelmio

Şu anda keşke calisio olsaydım aynı dediginiz gibi yapardım ama maalesef 26haftalik hamileyim evdeyim ve elimden düşünüp durmaktan başka hiç bişi gelmio

Konuşun bugün çalışıyorsunuz ama empati kurması için iletişime geçmezse iz nasıl olacak.
Bu insanlar ile evlenebildiysek konulup sorunlarımızı da çözebiliriz değil mi?

Back
X