H
hayrunisanur
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayrunisanur
-
canim benim hakikaten seninki de kötü ama iyiki gözünün önünde değil çekip gitmiş gözünün önünde olsa göz veremi gibi daha kötü inanslm hayrunisacım bende 24 yaşındayım.üzülme dicem ama o kadar boş bir kelime.inan senden daha beter bi durumdayım.tam 3,5 yılımı verdim.herşey ilk gününden itibaren evlilik üzreine ilerledi.her şey okadar güzel giderken ummadığım bi anda ayrılmak istedi.2 ay önce,2 aydır ayrılamamk için o kadar mücadele ettimki hiç bi işe yaramadı inan bana.o kadar değiştiki tanıdığım insan.hem de benim hiç kusurumu bulmadan kendi kendine ayrıldı.ben onun için neleri göze aldım.ailemi herşeyi bırakıp dünyanın öteki ucuna onla gidcek kadar sevdim.sınır tanımamışım severken.o öğretmişti bana sevmeyi.öğretti ve onsuz yaşamayacağımı bile bile arkasına bile bakmadan sebepsiz yere çekti gitti.gözyaşlarımla ortada bıraktı beni.geriye sadece benim hayatımın en güzel dönemi harcandı bitti..ben kendime olan saygımı kaybettim.hiç bişeyi toparlıyamıyorum,yaşamaktan zevk almıyorum.şimdi.ve başka bi şehirde onu göremedim vedalaşmadı bile benle düşünsene.allah hepimizin yardımcısı olsun
demeki deymezmiş böle bi ansan çikma döneminde iç yüzünü gösterdiği için şükretmelisin iyikide bitmiş de düşünmemeye çaliş.kafani başka yerlere ver.henüz acin çok taze naliyorum seni ama sabir güzel arkadaşim ayni şeleri bende yaşadim sevdiğim adami başka kizla gözümün önünde gördüm ama zaman her yarayi kapatiyor inan zamanla daha iyi olacaksin düşünmemeye çaliş onu hatirlatan herşeyi hayatindan çikarayrılalı yarın 3 hafta oluyor canım benim.o kadar gözyaşı döktüm ki şimdi çok üzgünüm ve ağlayamıyorum.sadece kafayı yiyiorum düşünmekten.hayat kocaman bir yalan şu saatten sonra kime ne kadar güvenilirki.insanın içini yakan en büyük şeyde emeklerin boşa gidiyor ya.inanırmsın kendisi dahil tüm çevrem beni hep haklı buluyorlar.tüm zahmetei çeken ben,rencide edilen ben,ama kaçıp giden o oldu.haklı olmaktan nefret ediyorum.yaptığım fedakarlıklarla herkesi imrendirdim bir bayan olarak,ben bile hayret ettim kendime.ama hiç bişey getirmedi onu,götürdü benden.keşke hatalıysam hatamı bilsem de birazda suçuluk duysam kendimce keşke....
ayrılalı yarın 3 hafta oluyor canım benim.o kadar gözyaşı döktüm ki şimdi çok üzgünüm ve ağlayamıyorum.sadece kafayı yiyiorum düşünmekten.hayat kocaman bir yalan şu saatten sonra kime ne kadar güvenilirki.insanın içini yakan en büyük şeyde emeklerin boşa gidiyor ya.inanırmsın kendisi dahil tüm çevrem beni hep haklı buluyorlar.tüm zahmetei çeken ben,rencide edilen ben,ama kaçıp giden o oldu.haklı olmaktan nefret ediyorum.yaptığım fedakarlıklarla herkesi imrendirdim bir bayan olarak,ben bile hayret ettim kendime.ama hiç bişey getirmedi onu,götürdü benden.keşke hatalıysam hatamı bilsem de birazda suçuluk duysam kendimce keşke....
O cocuk sana birgün dönmezse banada Sensible demesinler.
Birak gitsin nereye giderse. 3,5 yil az degil. Verdigin emeklerin, gösterdigin fedakarliklarin farkina varacaktir eminim. Aynen bir cocugun anne-babasinin fedakarligini gec anladigi gibi, erkeklerde sevdikleri insanin fedakarligini cok gec anliyor ne yazik ki.
Döner o sana, tekrar birlikte olmak ister.
Ama sen yinede kendi hayatini ciz arkadasim, senin bu göz yaslarini Rabbim birgün mutluluga cevirecek.
Her yasanan seyde insana güc ve tecrübe verir üzülme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?