- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
yok artık normal bizim face hesaplarımız gibi aktif ve arkadaşlarıyla sohbet içindemiydi yorumlarda? nasıl insanlar bunlar amaçları ne bukadar? belki özel olucak ama cinsellik yaşadınız mı?Evet aktifti. Arkadaslarida ayni kendi gibiymis sanirim cete bunlar.
ben de faceten tanışma hatasına girmiştim.. insanın bazen boşluğuna geliyo işte..Ben de internetten tanisilan adama guvenmeyi anlayamiyorum. Internetten tanisma isini zaten bastan asagi anlayamadim gitti, hic bana gore degil
herşeyi yüzüne söyle gerçe yüzyüzede görüşme bile telden falan herşeyi yüzüne söyle bir dahada sakın görüşme..Kızlar derdim çok büyük. Konusabilecegim kimsm yok zaten böyle bir olayida çevreme anlatamam.. 6 yil önce ağır bir depresyon gecirdigim dönemde internette biriyle tanistim. Zamanla aşık oldum o günden beri de hep hayatimda. Ayri illerde olduğumuz için sürekli yüz yüze gelemiyorduk 2 haftada bir görüyordum
ama günde 5-6 kez konusurduk. Dün gece facebookta gezinirken tesadüfen onun profilini gördüm. Adi soyadi farkliydi. Ben ozel bir denizcilik sirketinde calisiyor biliyordum meger adan erdek'te deniz subayiymis. Ustelik evli ve çocuğu var. Şaşırmış haldeyim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Akil verin bana lütfen ben yitirdim aklimi
Kız çok normal de sanki?
Facebookda gezinirken tesadüfen nasıl gerçek profiline denk gelinebiliyor mesela?
Kız arkadaşlarından birinin hesabına girmişse ya da arkadaşsa belli ki arkadaşlarını tanıyor . onlar da konu sahibinin gördügü hesapta arkadaşsa büyük olasılıkla hesabı görebilir çokta kolay bu şekilde profil hesabına denk gelmek ...
Ya kızlarımızı niye karıştırıyoruz ? Şuanki durumu konuşalım. Benim başıma bundan çok daha ağırı geldi. Kaybettiklerimi düşününce ALLAHa havale etmenin benim için hala daha ne kadar zor olduğunu bilemezsin. Hep düşündüm, ben onlar kadar kötü olamam. Kızım olursa ederim ya da etmem demeyeceğim . Beni büyük konuşturma günahına sokma:) En sevmediğim şeydir, kızının ya da oğlunun başına gelse naparsın gibi cümleler. Hatta yeni nesil kadınların, kendini üzen erkeklere kızın olsun da gör gibi resmen bedduasından da nefret ediyorum. Ben masumiyetimi kaybettiren o aşağılık adamın asla kızının olmasını istemiyorum mesela. Ya da olsa bile asla kızı onun bedelini ödemesin. O masumun hiçbir günahı olmayacak çünkü. Benim yaşadığımı başkasının yaşamasını istersem bana yaşatandan ne farkım kalır ki?
Yani o yüzden yanlış anlama canım ama aslında kurduğun cümle ALLAHa havale et diyen bir kaç insanı büyük konuşmaya sevk edicek :) Ama dediğim gibi, gün gelir böyle bir şey olursa o zaman düşünürüz. Ama kendimde bunun çok daha ağırını yaşayarak değil ALLAHa havale etmek, sustum. Kendi kollarıma tırnaklarımı geçirdim yatağın içinde ağlayarak, dudaklarıma dişlerimi geçirdim ama sustum. Ve biliyorum bunun mükafatı çok büyük olacak . :)
Hayir anlatmiycam. Allah'a biraktimBen durumuna çok üzüldüm canım. Bu internetten tanışma olaylarına baştan beri karşıyım. Yalancısı var duzenbazı var. Bilenezsin ki. Ne çıkarsa şansına. Ben birsey sormak istiyorum sana. Ne yapmayı düşünüyorsun ve onun eşine anlatacak mısın olanları?
Tamamen gercekEkran görüntüsünü gönder, eşine ulaş. ne mal oldugunu anlasın o da.6 yıl boynca hiç mi şüphe etmedin tuhaf çok tuhaf , face konumu yoksa.
Cümlelerimi çok farklı yerlere çekmişsin. Demek istediğim, başkasına boşver demek kolay, sonuçta burada konu sahibi dışında kimseye değmiyor değneğin bir ucu. Biraz kaba tabir olacak belki ama hiçbirimize giren çıkan yok, buradan konuşması kolay. Ama aynı mesele kendi evladımızın, sevdiğimizin başına geldiğinde boşver diyenlerin kaçta kaçı boşverebilecek ? Çok azı, belki hiç. Sen zamanında birşeyler yaşamış ve boşvermişsin. Ben olsam boşvermem. Boşvermesi gerektiğini de düşünmüyorum dediğim gibi boşverdikçe böyle pislik adamların yolunu açılmış olunur. Kızları kandırmaya devam eder. O yüzden hayatta hiçbirşeyin boşverilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Senin fikrin o, benim fikrim bu. Bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?