yardıma ihtiyacım var

Evet aktifti. Arkadaslarida ayni kendi gibiymis sanirim cete bunlar.
yok artık normal bizim face hesaplarımız gibi aktif ve arkadaşlarıyla sohbet içindemiydi yorumlarda? nasıl insanlar bunlar amaçları ne bukadar? belki özel olucak ama cinsellik yaşadınız mı?

herşeyi yüzüne söyle gerçe yüzyüzede görüşme bile telden falan herşeyi yüzüne söyle bir dahada sakın görüşme..

6 sene vay be hatta vay anasına ...

Emin ol senin dışında da başka kızlarla görüşüyordur..

Benim takıldığım su aaltı sene de hicmi bir arkadaşıyla tanismadin aileden biriyle hicmi konusmadin yani bu adamın hayatin da olan her hangi biriyle hicmi bir iletişimin olmadı...

6 sene konuşmak ask dışında başka yaklaşımı oldumu.

Aklımda bir dünya soru
.

Kız çok normal de sanki?
Facebookda gezinirken tesadüfen nasıl gerçek profiline denk gelinebiliyor mesela?

Kız arkadaşlarından birinin hesabına girmişse ya da arkadaşsa belli ki arkadaşlarını tanıyor . onlar da konu sahibinin gördügü hesapta arkadaşsa büyük olasılıkla hesabı görebilir çokta kolay bu şekilde profil hesabına denk gelmek ...

düzelteyim yorumumu önceki yorumları şimdi okudum grupta görmüş konu sahibi ama böyle de karşılaşılabiliyor ...

Son düzenleme:
Adamı işinden etmek ne işinize yarayacak ki çocukları varmış zaten onların ekmeğinden ne istiyorsunuz babası hatalı çocukları değil ...

Konu sahibi hakemlik yaptığını bilmiyorsan ona çaktırdımadan bu konudan gönderme yapabilirsin ay artık biriyle tanışırsam ilk önce adama nüfus cüzdanı soracam

Sonradan açıklamasını yaptı konusahibi, asli iliyle ilgili bir grup daveti gelmiş oradaki üyeleri gözden geçirirken o kişinin fotoğrafına denk gelmiş.

Arkadaşının profili olayı bu kadar uzun zaman zarfı süresi için çok mantıklı olmazdı bence. Birden bire mi aa arkadaşlarının profiline bakayım diye düşünür mü insan? Arkadaşları da aynı anda hem sahteyi hem de gerçeği listelerinde bulunduracak değil, sahtenin sahte olması için gerçek olandan en başta ayrılması lazım ki, ortaya çıkmasın. Yoksa kandırılan daha kısa sürede farkına varırdı değil mi?

Bana kalırsa o gidilen evde aslında yaşamadığı bile anlaşılır, profesyonel yalancı olsa bile açık verir bir şekilde, ben farkettim, anlam veremediğim garip şeyler oldu ama konduramadım açıklaması olsa seve seve inanırdım, insanın bu kadar uzun süreli ilişkisinde ya çevresinden tamamen saklaması veya toplumdan soyut biçimde yaşıyor olması lazım, çünkü sürekliliği devam eden tanıdıkları bile merak eder, bu kadar uzun süredir haftasonları ne yapıyorsun, telefonla kimle konuşuyorsun diye, hiç olmadı insan çevresine anlatma ihtiyacı hisseder. Bu kadar kusursuz/muhteşem ilişkiden sağladığın mutluluğunu paylaşmayıp da ne yapacaksın? Çevrene anlatamadığın "evli olması ise" evet, tabi anlatamazsın, çünkü belliydi zaten orada bir iş döndüğü der herkes.

Bu arada Allah'a havale veya ihbar kısmı konu sahibinin bileceği bir şey kendisi nasıl isterse öyle yapar tabi de, bunun en iyi yolu böyledir diye bir şey yok, "benim de hatam vardı aslında." dersen ihbar etmezsin veya havale edip "başkalarının başına ne gelirse gelsin, ben kendimi kurtardım ya yeter" diye düşünürsün, büyük konuşmak benim başıma böyle bir şey asla gelmez demek. Konu sahibi sustuğu müddetçe, adamın hali hazırda kızları var başlarına bir şey gelirse de konu sahibini hatırlamayacak, bu kadar naif olmayın.

Kızlarını kandıran olursa kızları da babalarından yardım isterse gelecekte, ya ben zamanında yapmıştım da başıma geldi o yüzden şimdi kendi başınızın çaresine bakın canım, diyeceğini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Kızları susarsa bilmeyecek, iyi bir babaysa da kızının hatasını da kabul edip hakkını arayacak kızın zarar gördüğü alan dahilinde kötü babaysa da, tüm suç senin erkeklere güvenme demedim mi der herhalde (aa kişi kendinden bilir işi) .

Sonra kötülere bir şey olmuyor diye ağlanıyor, kendini iyi sananlar zamanında kötüye karşı başkalarını uyarsalardı kötüye bir şey olurdu, en azından bu kadar aleni kötülük yapmayı sürdüremezdiler, ben havale veya ihbar etmezdim bu arada, bu yaşta bu kadar kandırılıyorum bundan sonra daha fazla dikkat edeyim de bir daha kandırılmayayım diye düşünürdüm o kadar. Kaybedecek bir 6 senem daha olmazdı çünkü. Zamanında 10 günüme-15 günüme falan çok acıdım, hala da nasıl farketmedim o zaman ergenlik işte derim. Yalana kanarak geçen zaman o kadar kıymetli benim için. Şimdi zaten dert etmiyorum, farkedince anında geri adım, kayıp zaman yok; dert de yok.

Son düzenleme:

Cümlelerimi çok farklı yerlere çekmişsin. Demek istediğim, başkasına boşver demek kolay, sonuçta burada konu sahibi dışında kimseye değmiyor değneğin bir ucu. Biraz kaba tabir olacak belki ama hiçbirimize giren çıkan yok, buradan konuşması kolay. Ama aynı mesele kendi evladımızın, sevdiğimizin başına geldiğinde boşver diyenlerin kaçta kaçı boşverebilecek ? Çok azı, belki hiç. Sen zamanında birşeyler yaşamış ve boşvermişsin. Ben olsam boşvermem. Boşvermesi gerektiğini de düşünmüyorum dediğim gibi boşverdikçe böyle pislik adamların yolunu açılmış olunur. Kızları kandırmaya devam eder. O yüzden hayatta hiçbirşeyin boşverilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Senin fikrin o, benim fikrim bu. Bu kadar :)

Hayir anlatmiycam. Allah'a biraktim

Diyorum ya daha kötüsünü yaşadım. Boşvermek mi ? :) Bu çok basit olurdu.
Her gün kendi içimde savaşıp boşveremediğim şeylere teslim oluyorum her gece. Ama yine de ALLAH büyüktür diyorum.
Beden olarak maddi olarak değil sadece duygusal anlamda kullanılmış. Ben her anlamı yaşadım ve eminim burada bir çok insan da yaşamıştır.
Gidip şikayet etmesinin ne gibi sonuçlara yol açıcağını bilmiyoruz.
Adam kullanmamış kadını ve belki de sevmiş. Koynunda uyuyormuş ya ...
Hemen kötüye yormayalım.

Allah aşkına ya koskoca 6 yıl,dile kolay hiç mi merak etmediniz,hiç mi araştırmadınız..Nasıl evli çovuklu oldugunu facebooktan öğrenıyorsun?Bugune kadar hıc mı bakmadın..Adama dırek sor tabı kı o da sana ''Karımla ıstemeyerek evlendırıldım,yatmıyoruz,onu hıc sevmıyorum,senı sevdım''der..Sen de ee bu ufak cocuk nasıl oldu pekı dersın gıdersin ..Senın yapman gereken gıtmek ve bır sonrakı ılıskınde olaya nufus cuzdanına bakarak baslamak:....

Valla konuyu okuyunca şaşırdım. 35-40 yaşlarında insanlar 6 yıl ilişki yaşıyor ama işin içinde ne ciddiyet var ne bir şey. Ciddiyet olsaydı bunca zaman ailesinden biriyle, ne bileyim kardeşiyle, kuzeniyle mutlaka tanışmanız gerekirdi. Bunu bunca zaman düşünememeniz garip yani.. Ne bileyim yanınızdayken hiç mi ailesiyle telefonda konuşmuyordu? Selam gönderme selam alma falan olmuyor muydu? İlla evlenmek üzere olmak da gerekmiyor aileden biriyle tanışmak için. Koskoca insanlarsınız sonuçta.

Ayrıca facebook hesabında adamın ailesinden kimsenin olmayışı hiç mi dikkatinizi çekmedi??

Bu yaş aralığında olup birbirinizin evinde kalmanıza rağmen bunca yıl cinsellik yaşanmaması da ilginç. E evlilik düşüncesi de yokmuş sizin açınızdan ufukta. Nasıl bir ilişki anlayışı, valla bana çok sağlıklı gelmedi açıkçası.

İnternetten tanışılmış olması da düşünülünce sonuç hiç şaşırtıcı değil. Öyle adamları burada çok okuyoruz burada. Ben adamın yaptığından çok sizin 6 yıl boyunca ayıkmamanıza şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…